|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
25.12.2012 14:22:28   
isidora88
mogu li slike nekako da se preuzmu istog dana kada i deda mraz ako ce vec tad biti gotove, ne znam hocu li stici posle narednih dana da ih pokupimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1201
25.12.2012 14:36:02   
Torbica
I ja bih istog dana ako moze.. I da, pretpostavljam da nosimo grickalice i sokice za decu, jel to ok, mislim, nece praviti problem ovi iz igraonice? Jedva cekamo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1202
25.12.2012 15:01:33   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: nela79

Dijana nebi vjerovala, mm se danas sjetio SITUACIJE. Prosao neki Opel pored nas a on ce : "Joj mogu mislit kako se ona zena nasekirala ".user posted image
Ja sam dosla kad se sve sretno zavrsilo, a ne smijem ni da pomislim kako ti je bilo.

Nela u momentu nisam znala za sebe, sva sreca pa je kratko trajalo. Taman da dignem "uzbunu" neko je rekao cini mi se "evo nekog deteta u autu svira". Znala sam da je to on i pre nego sto sam ga ugledala, jer dete obozava auta, ali pravaaaa auta user posted image
On je sa dve godine znao sve i jedno auto, on zna da prepozna znak auta a i da kaze npr e to je skoda oktavija ili skoda fabija, ili sevrolet spark npr.
Juce smo mrali da stojimo na ulici ida gledamo kako cika gura "jugica" kako mu on tepauser posted image
Prvi put mi se ovako nesto desilo i nadam se da vise nikada nece user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1203
25.12.2012 15:07:18   
lesica
Pa kad voli koli user posted image
Šalu na stranu,sve nas je presekao ali pošto je mnogo meden oprostićemo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1204
25.12.2012 15:25:28   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Torbica

I ja bih istog dana ako moze.. I da, pretpostavljam da nosimo grickalice i sokice za decu, jel to ok, mislim, nece praviti problem ovi iz igraonice? Jedva cekamo!

user posted image nisam bas ovih dana puno na forumu pa ne stizem da sve procitam,neka mi neko javi ako se nesto donosi da ne dodjem jedina praznih ruku...Jos malo pa ce i nas dekica user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1205
25.12.2012 15:31:08   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: isidora88

mogu li slike nekako da se preuzmu istog dana kada i deda mraz ako ce vec tad biti gotove, ne znam hocu li stici posle narednih dana da ih pokupimuser posted image

i ja bih volele kada bi slike mogle biti gotove istog dana, mada čisto sumnjam user posted image
Pošto ja prvi put dolazim zanima me šta treba da ponesemuser posted image Vidim u nekim postovima da se pominju patofnice,čarapice....i grickalice...Ko je bio više puta neka mi malo pojasni šta treba da ponesem?

Direktna veza do poruke: 1206
25.12.2012 15:34:06   
lanajelena
Prosle godine su bili obuveni koliko se ja secam jer tamo nema lavirinta user posted image khm neko sa boljim pamcenjem user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1207
25.12.2012 15:37:42   
Maya21
SLIKE NE MOGU DA SE PREUZMU ISTOG DANA kukale ste za fotografa, niko ni mrdnuo nije da se organizuje, sad kad imamo fotografa, ne odgovara vam sto se ne preuzimaju istog dana... Zao mi je ali ja vise od ovoga ne mogu... Covek je pristao da dodje i spustio nam cenu,a angazovale smo ga 4 dana pre druzenja...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1208
25.12.2012 15:42:50   
Maya21
IZVORNA PORUKA: isidora88

slike ce biti kod mene pa cemo se dogovarati ako treba i vise puta da se nalazimo. Zasto je u NS uvek problem ta organizacija user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 25.12.2012 15:43:12 >

Direktna veza do poruke: 1209
25.12.2012 15:44:57   
lanajelena
Mayo tebi svaka cast user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1210
25.12.2012 15:47:02   
vikiveki
Ok i pretpostavila sam da se slike ne mogu preuzeti istog dana.Mene više muči pitanje kako ste se do sada organizovale oko slika i njihovog preuzimanja za one koji nisu iz Novog Sada?Pošto mi je ovo prvi put zanima me i sve ostalo tj.šta treba da ponesem da se ne blamiram tamo kad dodjemuser posted image
Maya tebi svaka častuser posted image makar si nam fotografa organizovalauser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 25.12.2012 15:49:22 >

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1211
25.12.2012 15:47:59   
Maya21
Ovo je prvi put da imamo profi fotografa, uglavnom je mm bio u toj ulozi pa na fejs stavljao tagovane slike :)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1212
25.12.2012 17:37:36   
Anck Su Nmaun
Mislim da trebaju patofnice, ili bar da su izuveni, ipak ima i beba i svi sa ulice u blatu da se igraju,pa kao u svakoj igraonici...ne vidim sto je ovde drugacije?

Sto se tice grickalica....hmm vidim da NS ima najduzi termin cak 3,5 sata, ko dodje od pocetka do kraja, al mozda bih ponela keksic jer je ipak H malena... al neznam mozda i ne.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.12.2012 17:38:05 >

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1213
25.12.2012 20:03:23   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Torbica

Ostalo je nešto grickalica od paketića, spakovala sam sve i poslala za Novi Sad kao i oko 50 Nestea čajeva od 1/2l (jagoda i aloe vera). Sve je to već u igraonici PlayHouse.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1214
25.12.2012 20:07:51   
New Mom
Prošle godine koliko se sećam su se neke žene organizovale i donele grickalice ili peciva (pojma nemam, faktički nisam sela).
I nisu trebale patofne, to nije onakva igraonica gde ulaze u ona gumena čuda, već su normalne prostorije (ne znam kako da objasnim, pogledajte slike od prošle godine KLIK).

I hvala Mayi!user posted image Moram da priznam da sam ja krivac koji ju je iscimao da se još i za to angažuje.
Stvarno, NS uvek nekako najteže za organizovati.user posted image

A što se tiče slika... Pa Bože moj, valjda neko želi da npr. popije kafu i mimo Deda Mraza i klinaca? Ne?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1215
25.12.2012 20:13:02   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: New Mom

Stvarno, NS uvek nekako najteže za organizovati.

Ne znam šta je teško, ali znam da sam dogovorila igraonicu, objavila njihove tekstove i banere, dogovorila animatore (jer su prošlogodišnji bezobrazno duplo podigli cenu u odnosu na dogovorenu pre mesec dana-naknadno podigli), zatim smo Lesica i ja kupile paketiće, spakovale (sa aalisom RR), organizovala sam prevoz i utoravila sve paketiće. Paketići su sa sve grickalicama i sokovima stigli u igraonicu 7 dana pre Deda Mraza. Ne vidim da sam nekom napravila problem i da se neko iscimao oko toga - sve je teklo lagano, bilo je posla naravno ali dobra organizacija i sve je super prošlo.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.12.2012 20:56:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1216
25.12.2012 20:34:06   
Olga75
ja sutra ranom zorom idem u NS pa se vidimo u petak user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1217
25.12.2012 20:36:41   
dunja RR
user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1218
25.12.2012 20:57:15   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: bokica21

Mi nismo dobili slicicu sa deda mrazom,kako doci do nje?Hvala puno!

Bokice, pošalji mi mail adresu na privatnu poruku (i molim te, opiši mi svoje da ne pogrešim) i poslaću ti slike.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bokica21)
Direktna veza do poruke: 1219
25.12.2012 20:58:34   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: zivka

Ana RR a kad nam saljete fotke?

Zivka, pošalji mi mail adresu na koju mogu da ti prosledim sličice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1220
25.12.2012 21:36:51   
Maya21
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: New Mom

Stvarno, NS uvek nekako najteže za organizovati.

Ne znam šta je teško, ali znam da sam dogovorila igraonicu, objavila njihove tekstove i banere, dogovorila animatore (jer su prošlogodišnji bezobrazno duplo podigli cenu u odnosu na dogovorenu pre mesec dana-naknadno podigli), zatim smo Lesica i ja kupile paketiće, spakovale (sa aalisom RR), organizovala sam prevoz i utoravila sve paketiće. Paketići su sa sve grickalicama i sokovima stigli u igraonicu 7 dana pre Deda Mraza. Ne vidim da sam nekom napravila problem i da se neko iscimao oko toga - sve je teklo lagano, bilo je posla naravno ali dobra organizacija i sve je super prošlo.

ma nije stvar u organizaciji i organizatorima.... nije NM to mislila Dunja

< Poruku je uredio Maya21 -- 25.12.2012 21:37:34 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1221
25.12.2012 21:52:01   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Maya21
ma nije stvar u organizaciji i organizatorima.... nije NM to mislila Dunja

Maya je u pravu, Dunja, uopšte nisam na to mislila. Izvini ako si pogrešno shvatila, molim te!
Samo sam mislila na ringerajke iz NS-a, kako uvek ide dogovor (samo ako si negde ispratila recimo dogovaranja za kafu ovde).
Ma nebitno, stvarno.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1222
25.12.2012 21:56:46   
Maya21
sve je ok da ne pravimo vise pometnju

user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 25.12.2012 22:03:06 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1223
25.12.2012 22:44:31   
bokica21
Ana,Dunja nas je uputila na vas zanima me kako bismo mogli dobiti fotkicu sa deda mrazom?
Hvala unapred

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1224
25.12.2012 22:46:23   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: bokica21

Mi nismo dobili slicicu sa deda mrazom,kako doci do nje?Hvala puno!

Bokice, pošalji mi mail adresu na privatnu poruku (i molim te, opiši mi svoje da ne pogrešim) i poslaću ti slike.

Bokice, pisala je Anči, pošalji joj na pp mail adresu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here