|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
22.12.2012 16:11:11   
Modessty
Baš mi je drago da ste se lepo proveli! user posted image Sad novosadjanke ne mogu da dočekaju user posted image

Dunja reportaža je super! I fotke su odlične!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1101
22.12.2012 16:11:57   
Modessty
Da mi se jave majamilan i još ko nije dobio slike!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1102
22.12.2012 16:23:43   
cockic
jeste ja sam bila pored jelke sa von tj.bas pored PE tako da sam na slici ja sama bez svog sina ali sta cy kad nije hteo bojkotovao je dok nije otisao deda mraz ja koliko mogy da vam objasnim ko sam jesam plava imala sam crny majcy a moje dete je samo sytiralo lopty a i ja sa njim jedino ga lopta zanima na krajy my se dopalo i ono kroz sta se seta i penje kako li se to zove.on je bio y beloj dykserici i plavysan kratko ososan tako da to smo mi user posted image ali symnjam da ce se neko setit jer je bilo bas dosta malisana i roditelja i ponavljam meni je bilo syper ja sam bas zadovoljna a petrov poklon da sad nekazem sta je bas ono sto on voli i mm je to hteo da my kypi ovih dana.sad je samo ostalo da my kypimo gol crvena zvezda u aksi da moze da sytira lopty jer jedino to i radiuser posted image

jos jednom sve pohvale za sve koji su ovo organizovaliuser posted image ako nas ima na nekoj slici javite tj.ako nas prepoznateuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1103
22.12.2012 16:25:41   
PoisonEve
Ana, Mare je secer! Dupli secer!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1104
22.12.2012 16:27:46   
nela79
Evo nekoliko slika:
1. user posted image
2. user posted image
3. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1105
22.12.2012 16:31:26   
Anoniman
Napravila sam album sa puuuuuuno slika!!! Tu se može videti kako smo se lepo proveli :)
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album&ID=1255

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 1106
22.12.2012 17:02:33   
PoisonEve
Cockic, pomislila sam da si ti ali nisi imala bedzuser posted image
Evo i mog doprinosa temi, mada sam ja sampion u pravljenju losih slika
user posted image

Ali ovo je mm slikao, mada ista pricauser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1107
22.12.2012 17:25:51   
minna
I Nama je bilo super, bas smo se lepo proveliuser posted image I paketic je superuser posted image samo sto za neke uopste Nisam skapirala ko su... Cockic Tebe uopste Nisam videla, a sad kad pises da ste bili uz loptu sve vreme secam se da Sam videla decaka u beloj majici, ja Sam ganjala Vladu u jednom momentu da mu baci loptuuser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1108
22.12.2012 17:40:08   
lesica
Evo i nekih naših sličica
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1109
22.12.2012 17:41:24   
cockic
nisam imala bedz.dosli smo malo pre 10h pa sam ja mislim zakasnila na bedzice ali nema veze jedino sto bez njega se ne zna ko je ko ja sam samo citala na bedzicima ko je,ali dosta nas ga nije ni imalo.ali kazem nema veze to i nije toliko bitno bitno da je nama bilo lepo.ipak je ovo bila dodela paketica a ne dryzenje mama pa da se sve ypoznamo.sa decicom to je nemogyce.

ja mislim da sam sa bedzica videla Minnu,Anu RR,PE,Snelle,Ica82 njy sam i ypoznala kao i Von,Lesicu RR,Dunju RR ma ja sam trcala za malim i gledala bedzeve user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1110
22.12.2012 17:47:00   
Snelle
Cockic, sad kad reče lopta, tebe sam pitala "Da li je to vaša lopta?" Moja ćerka je u zamku skakala i držala šarenu loptu, a dečko koji tamo radi je otišao da i tvom sinu donese jednu?
Lesice, ko je onih 5 zgodnih cica user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1111
22.12.2012 17:52:45   
cockic
snelle dada ta sam user posted image ja kad sam ysla y igaonicy nije bilo ni jedne lopte i pitah devojky i ona mi je dade jer moj sin nije ni hteo da ydje y igaonicy drygacije samo se setkao ispred i dok my nisam pokazala lopty tek onda ydje ali bitno da se posle izigrao bas lepouser posted image

snelle cerkica ti je ko secer jako je slatka pa oni sy isti yzrast samo sto se devojcice pre oslobode nego decaci tako mi delyje.vidim i po mojoj Leni i ona je vec opasna a tek ima 11 meseci.
nismo je vodili jer ima jos dva deda mraza kod mm i kod mene y ponedeljak je firma organizovala tako da bi joj bilo mnogo dryzenja i setanja za paketice user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1112
22.12.2012 17:52:51   
PoisonEve
Lesice jel se to ti spustas niz tobogan?user posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1113
22.12.2012 17:55:10   
Cindarella
Snelle,gledam slike,il' mi se cini il' ti se lice skroz promenilo sada u trudnoci.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1114
22.12.2012 17:56:07   
Snelle
Ja da sam pokušala da se spustim niz tobogan na njemu bih se zaglavila i tu i ostala user posted image
Cockic, ti si jako lepa, zamišljala sam te kao nekog devojčurka, a ono lepa, mlada žena user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 22.12.2012 18:04:24 >

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1115
22.12.2012 18:00:16   
dunja RR
Meni je Deda Mraz bio EXTRA! Svideo mi se i njegov dedamrazovski glas a i repertoaruser posted image

Drago mi je da vam je bilo lepo i da vam se svideo prostor, većina vas mi je rekla da je bilo mnooogo bolje nego prošle godine, opuštenije. I meni je, slažem se. Sa svima sam bar nešto prozborila, a prošle godine se ne sećam se da li sam uopšte i sa kim razmenila koju. Sve pohvale za Kamičak.

Hvala svima koji su bili, uživala sam, svi mališani su predivni user posted image

Poseban pozdrav za Dijenčetovog Vuka, koji nas je pošteno prepao zbrisavši u Opelov salon. Seo čovek u kola i trubi, a mi ga tražimo. Slatkiš user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.12.2012 18:07:40 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1116
22.12.2012 18:02:32   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Snelle,gledam slike,il' mi se cini il' ti se lice skroz promenilo sada u trudnoci.user posted image

Uvek je lepa a sada je još lepša user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1117
22.12.2012 18:02:50   
cockic
hvala Snelle i ti si jako lepa trydnica sve mame na RR sy lepe user posted image mlada jesam sad ne znam koliko bi mi neko dao imam 26 godinauser posted image mada na RR ima i mladjih mama od mene ja mislim 90-to godiste mladje sy od mene 4 godine ihihi user posted image
ali ajde imam dvoje dece mozda yskoro i trece user posted image onda sam stvarno mlada

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1118
22.12.2012 18:04:50   
Snelle
Cind, ma skroz sam se promenila, posebno u guznom delu user posted image
Hvala Dunjice user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1119
22.12.2012 18:05:54   
lesica
Snelle,kako ko su zgodne cice? Pa mačići ringerajski...ostale mace se razbežale user posted image

PE,nego kako...niz togbogan,niz toboganuser posted image

Nego,šalu na stranu,nama je bilo zaista,zaista divno. Deca su se lepo izigrala,mi smo koliko toliko razmenili po koju reč (biće prilike i za više),mame lepe,deca još lepša,tate khm,khm tu kao ispomoć..
Uglavnom ono što sam htela da vam kažem je HVALA DRAGE MOJE (i dragi user posted image da ne zaboravimo i tate) na sjajnom druženju!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1120
22.12.2012 18:11:27   
cockic
Snelle to je skroz normalno y drygoj trydnoci se vise poraste barem ja jesam se mnogo brze sirila nego y prvoj ali sve to dodje na svoje posleuser posted image mada meni je gin i rekla da se svaka sledeca trydnoca em je teze em se brze sirimo.ima istine barem ove moje dve potvrdjyjy ty teorijy.a ima i zena koje se vise goje y zadnjem trapy nego y licy ali kazem sve to se vrati posle na staro.

P.S ja se opet izvinjavam za moje Y jer mi lose radi U treba da kypim drygy tastatyry posto je ovo lap nikako da se nakanim da je kypim samo mi ona fali user posted image tj.petry da je stalno skida i cacka.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1121
22.12.2012 18:12:33   
cockic
svakako sam omasila temy ali nema veze oprosteno mi je danasuser posted image svi smo lepo raspolozeniuser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1122
22.12.2012 18:14:31   
cockic
nas tata je vala yzivao mami prepystio igranje sa sinom i to sa loptom mesto on sa njim ali nema veze bio nam je podrska iz kafica user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1123
22.12.2012 18:18:56   
lesica
Cockic,ti si Peki ko starija seka user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1124
22.12.2012 18:19:35   
lesica
Dajte grupnu fotku,mm se slikao grupno umesto da nas slika user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here