Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:22:06
|
|
|
|
bojanica7
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:23:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao bojanice, vidi se da je mala opasnica mislim da se već zna ko je gazda u kući
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:26:14
|
|
|
|
Snelle
|
Preslatka je bojanice
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:33:02
|
|
|
|
Cindarella
|
Ja zaboravim kako se zovem kada vidim Galine okice.Zivote,kao more!Obozavam okatu decu. Evo i mog decaka. Joj Bojanice,kada se setim kako su crni bili,a vid' sada.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:39:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Cind, kako je porastao pamtim ga sa onom ludom bebećom frizurom Evo mog pidžamka, umesto u krevet on bi u skitnju
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.11.2012 14:41:18 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:43:25
|
|
|
|
Cindarella
|
Vidis Ana,kako brzo rastu... Ja sam ti vec rekla da je Mare secerlema,i i dalje tvrdim da lici na tebe.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:44:34
|
|
|
|
bojanica7
|
snelle, ana, hvala cindi, matija i gala i dalje malo lice. samo je gala plavooka, a matija tamnooki smeker a kad su bili mali su bas licili sa pank frizurama ana, a marko je tako porastaoooo... jao ja sve kontam on jos mali, a vidi ga... medenjak!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:46:49
|
|
|
|
Snelle
|
A ja sve mislim da Mateja ima tu negde oko godinu dana, pa se iznenadim kad vidim slike Ana, Marko se jako, jako promenio! Sad mi je još slađi nego kad je bio beba
< Poruku je uredio Snelle -- 29.11.2012 14:47:28 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 14:47:17
|
|
|
|
Cindarella
|
Meni lice,pogotovo na poslednjoj slici! I dalje furaju iste frizure.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 15:09:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Baš su brzo porasli, prosto mi je žao što neće još dugo biti mamina beba Evo vam i jedan klip, čisto da vidite sa kim imamo posla KLIK
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.11.2012 15:13:52 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 15:34:24
|
|
|
|
bojanica7
|
jao ana, evo moja gala se navadila da gleda tvog marka pucti mi opet maka, toje dugajice dete vragolan jedan
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 15:47:59
|
|
|
|
Ana RR
|
blese male!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 15:54:06
|
|
|
|
Cindarella
|
Aaaa,cuj ti taj glasic! Prava sam raspilav mama. Ana,uzasno me podseca na M iz tog mrmrm perioda,i on ima zabca na tockice sa kojim je trcao kao vitez kroz kucu, Eto,sad cu i da placem.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 15:57:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Cind, verujem ti, ja se tako raspilavim kad vidim slike i snimke od pre par meseci toliko brzo se menaju i odrastaju da se plašim da ću nešto propustiti
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 16:01:13
|
|
|
|
Cindarella
|
Joj,videces kada pocne da govori. E,onda tek skontas da vise nije mali bebac koji do juce nije znao da upali ton kada se smeje. Nek' su oni nama zivi i zdravi!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.11.2012 16:03:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma naravno, meni je samo žao što vreme neumoljivo teče, dok se okrenemo oni će biti odrasli ljudi (a mi pred penzijom ).
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 30.11.2012 9:11:04
|
|
|
|
ivannna
|
medenjaci mali!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.12.2012 11:13:02
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha...Ana, kako sam se sad ismejala. Ovo je neki pokusaj japanskog.... Ha ha ha ha
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.12.2012 12:16:33
|
|
|
|
Ana RR
|
To samo on zna koji je jezik u pitanju
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.12.2012 13:21:55
|
|
|
|
MarijaBg
|
Odsad otvaram ovu temu kad god se iznerviram! ne silazi mi osmeh...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 12.12.2012 22:18:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea i Vuk
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.12.2012 16:39:08
|
|
|
|
adulence
|
evo i nas u nasem kreveticu uzivamo....ljubimo vas sve...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.12.2012 16:42:35
|
|
|
|
jole82
|
Ijaaaaooo dusa mala preslatka, kako slatko pajki Adulence Iva je preslatka
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.12.2012 17:44:47
|
|
|
|
marince1
|
Adulence Predivna je
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.12.2012 18:11:01
|
|
|
|
Janncica
|
Adulence kao andjeo je...medenjak mali..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?