Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
ferero rocher torta (socna s eurokreom i lesn... 2.12.2012 9:00:34
|
|
|
|
bojanica7
|
ferero rocher > Sastojci: Kora: 100 g maslaca, 100 g šećera u prahu, 4 žumanca, 4 belanca, 130 g čokolade, 1 kašika kakaa, 1 vanilin šećer, 70 g brašna, 1 kašikica praška za pecivo, malo soli, 70 ml slatke pavlake, 130 ml mleka Fil: 400 g nekog eurokrema (ja sam stavila cipirikpi), 400 g krem-sira (stavila merkatorov jer je bio najpovoljniji), 250 g prženih mlevenih lešnika, 4 napolitanke samlevene *ja sma stavila 6 Uputstvo: Priprema kore: Mikserom umutiti šećer i maslac *ja ga prethodno rastopim u mikrotalasnoj), dodajte žumanca,jedno po jedno, zatim otopljenu čokoladu, kakao i vanil šećer. Tome se lagano doda brašno koje je vec pomesano s praskom za pecivo. To se lagano izmesa kulinarskom žicom, te se uz mesanje doda prethodno ulupana slatka pavlaka, pa mleko i na kraju sneg od belanaca. Ako imate manji pleh, onda se kora presece u duzini (potrebna su dva sprata na torti) Priprema fila: Izmiksajte krem sir,lešnike ,eurokrem i mlevene napolitanke. Namazite koru kremom,a potom prekriti drugom korom,ostavite malo krema ako zelite i tortu da ukrasite. uzivajte! Vreme pripreme: 45 - 55 min
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 9:07:13
|
|
|
|
Snelle
|
Jao Bojanice, ubistvo!
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 9:15:11
|
|
|
|
bojanica7
|
jao snelle, jel mislis na kalorije ili na posao? nije tesko nimalo, ali je tesko za stomak ako smazes vise od jednog parceta
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 9:24:38
|
|
|
|
Cindarella
|
Ovo zvuci fenomenalno! Pada za docek!
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 9:40:03
|
|
|
|
Snelle
|
Ma mislim na kalorije naravno! Em eurokrem, em napolitanke!
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:10:53
|
|
|
|
lady_b
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ovo zvuci fenomenalno! Pada za docek! odlicna ideja!
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:14:14
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ijaoooo,ovo je bre torta.... prvom prilikom je pravim...
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:19:11
|
|
|
|
bojanica7
|
jao zene, ne da je ukusna. jos sad kad se stegla... jako sam ponosna na sebe. kacim i sliku kad skontam kako da je prebacim s mob. i da, ja sam ovo napravila kao probu za galin rodjendan i definitivno je pravim!
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:19:48
|
|
|
|
cockic
|
ja sam pravila dve torte y zivoty samo plazma i ona sa piskotama,pavlakom i vocem to je sve sto sam pokysala ovy cy morati probati da napravim e pravila sam i ony pesak ako se tako zove
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:21:33
|
|
|
|
cockic
|
mm je ridjendan preksytra pa ako se bydem vezbala javljam sta sam yradila i kakva je ispala. bojanice koliko treba vremena da se napravi?da vidim da li se yklapam y lenin termin spavanja
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:27:07
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bojanica7 jao zene, ne da je ukusna. jos sad kad se stegla... jako sam ponosna na sebe. kacim i sliku kad skontam kako da je prebacim s mob. i da, ja sam ovo napravila kao probu za galin rodjendan i definitivno je pravim! Ovo je fensi torta i u restoranima je skupa kao tri djavola. Ali je stvarno super. U mom prepisu nema cokoladnih napolitanki, ali cu probati sa njima da vidim da li je bolja tako.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:29:08
|
|
|
|
daca77
|
A zar kore nisu suve, zato sto se ne prelivaju?
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:31:47
|
|
|
|
Verolina
|
Nisu daco. Svaka kora u koju ti ide maslac i cokolada je socna. A ovde ide i jako malo brasna.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:34:57
|
|
|
|
daca77
|
A pa zbog brasna i kazem, jer ono hoce malo da osusi koru...probacu pa javljam utiske
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:36:22
|
|
|
|
Verolina
|
Inace, ja sam jednom previla i umesto brasna sam stavila plazmu, bila je tanja, ali jos ukusnija.
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:37:48
|
|
|
|
lesica
|
Ja alava,sad prepisah sve i odoh za početak u nabavku
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:38:15
|
|
|
|
bojanica7
|
cockic, oko 45 minuta, zavisi koliko si vesta jako je socna kora. nimalo suva e samo da napomenem da je pozeljno da idu napolitanke od lesnika, mada ne bi nista falilo ni cokoladnim
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:39:14
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja alava,sad prepisah sve i odoh za početak u nabavku Ha ha ha ha...Moj co'ek
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:40:28
|
|
|
|
MarijaBg
|
Bojanice, koliko se dugo pece kora i na kojoj T? Koliko ide napolitanki grama, svako pakovanje je razlicito
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:53:39
|
|
|
|
daca77
|
Joj...a vec mesecima ne jedem slatkise, a sada dodjose slave i ja krenuh s kolacima. Sada sam u dilemi da isprobam i ovu tortu
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 10:59:27
|
|
|
|
17 joka
|
prelepa torta
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 11:04:23
|
|
|
|
bojanica7
|
marija, ja sam stavila 6 napolitanki (ne pakovanja, nego komada) stavila sam na 200 stepeni, pa recimo oko 20 minutam pipnula sam viljuskom pa kad nije bilo vise tragova, izvadila sam.
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 11:07:50
|
|
|
|
MarijaBg
|
Hvala Bojanice, bice isprobano i to sa nutellom
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 11:10:54
|
|
|
|
MajaMV
|
b bravo, ova ce biti za sledeci vikend. Jos nismo pojeli obladicu:-)
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 16:21:32
|
|
|
|
NadaR
|
I ja prepisala . Isprobaću obavezno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?