|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
24.11.2012 17:37:18   
razdragana
mala posto sam dobila raspored mikroginona kad da pijem a kad da pravim pauzu a nista mi nisu rekli posle pauze mikroginona koji dan stizeuser posted image ,jel se radi klasican ultra zvuk ili vaginalnom sondom?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 626
24.11.2012 17:55:08   
natanik
hvala na divnoj dobrodoslici !juce smo zvali kliniku i rekli nam da ce moci da nas primi krajem decembra!do sad smo bili svuda a nigde pokusali smo da problem resavamo proksidom a rezultat sve gori !sad pije neki nolvadex po preporuci ginekologa mihajla iz nisa pa mu je testosteron od 1.9 otiso na 5.6!inace kod tog doktora se nismo vratili pa se sad sami lecimo!recite mi dali je obavezna prohodnost jajovoda s obzirom na to da mm nije dobar spermogram?ovde u pirotu beze doktori od toga jer su ogrooomni strucnjaciuser posted image ljubim vas stvarno ste divne!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 627
24.11.2012 18:08:04   
natanik
koalice puno puno srece !divim ti se na dosadasnjoj hrabrosti ispred mene je dugacak put al ovaj forum i vi ovako divne dale ste mi ogromnu snagu!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 628
24.11.2012 21:52:06   
mala_82
Posle poslednje tablete u narednih sedam dana mozes da ocekujes ciklus nece bas prvi drugi dan ali posle treceg moze da dodje user posted image meni su vaginalni uy radili...
Pitaj sta te zanima onoliko koliko znam reci cu ti

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 629
24.11.2012 21:53:43   
mala_82
Natanik ja koliko znam svi traze i prohodnost tj hsg mene je to pitao i profesor a i sesta kad je popunjavala karton

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 630
24.11.2012 22:17:42   
razdragana
mala posto ja zadnju tabletu pijem 5 januara znaci kroz koliko dana treba da sam u Leskovcu da pocnem sa stimulacijom?hvala ti puno sto mi izlazis u susret sa informacijam jel mi mnogo znaci posto sam prvi put u ovim vodama.puno ti srece zelim.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 631
24.11.2012 22:34:52   
mala_82
Ne znam sta su ti rekli kad ih zoves kad dobijes ili kad popijes poslednju tabletu, kod mene je situacija da ja pijem mesec dana mikroginon bez prestanka a isla sam kod njih posle cele jedne kutije i pocela sam drugu peta tableta tad sam bila i radila uz dali mi boce diferelin svako vece po jednu...

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 632
24.11.2012 22:40:36   
mala_82
Koalice kako si ti kad je beta???

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 633
24.11.2012 23:22:50   
razdragana
ja sam pocele da pijem 10 novembra pa do 8 decembra pa imam pauzu od 7 dana i posle da nastavim da pijem sve do 5 januara a zakazali mi ultra zvuk 24 decembra.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 634
25.11.2012 10:51:01   
koalica72
Razdragana, sve će ti reći kada odeš na kontrolu tog 24. Decembra. Tada ćeš znati po kojoj šemi će te stimulisati, ali svakako ćeš 3dc ponovo na kontolu, a od 7dc bi ti, zbog daljine, bilo najbolje da ostaneš u Le. Natanik, dobro došla! Sve smo mi hrabre i zaslužujemo da postanemo majke. Sve će nas ovo ojačati! Mala, betu ću raditi u naredni ponedeljak ili utorak.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 635
25.11.2012 11:52:45   
mala_82
Kao sto Koalica kaze sve ce ti reci 24 mada verovatno da ce i tebi tad da daju iste injekcije posto to svim devojkama daju a onda u januaru kad dobijes user posted image treceg dana se javljas kod njih i od tebe zavisi dal tada odma ostajes u Leskovac ili ces se vratiti sedmi dan ciklusa i onda definitivno ostajes dok se sve ne zavrsi...

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 636
25.11.2012 11:56:35   
mala_82
Koalice user posted image user posted image user posted image uzivaj do bete...

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 637
25.11.2012 13:31:31   
natanik
hvala mala 82 iskreno sam se nadala da ce proci bez toga al sta ces zene!kakva su tvoja iskustva sa HSG jel si radila drzavno ili kod njih?puno pozzz

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 638
25.11.2012 13:33:29   
natanik
hvala mala 83 iskreno sam se nadala da cu proci bez toga al puste zene!jel si ti radila HSG?Jel to mogu i kod njih da odradim ili samo drzavno>cmokic i pozzzuser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 639
25.11.2012 15:49:12   
mala_82
Ja sam radila drzavno kod nas u bolnici i imam super iskustvo bila sam pod anestezijom,nije me nista bolelo tako da se nicega ne secam i sve je proslo ok rezultat je bio dobar,malo me sutradan boleo stomak ali nista strasno...ako vec moras da radis samo opusteno i bice sve ok

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 640
25.11.2012 18:23:29   
natanik
hvala mala sto se mora nije tesko a ja sam na samom pocetku pa jedno po jedno kad je cilj user posted image sta cu!

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 641
25.11.2012 21:54:39   
mala_82
Bas tako cilj opravdava sve user posted image , polako i

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 642
25.11.2012 21:56:54   
mala_82
Koalice da li si nekako dosla do Nadje kako je ona???

< Poruku je uredio mala_82 -- 25.11.2012 21:59:32 >

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 643
27.11.2012 22:35:30   
lalojedac
kad ce beta???navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 644
27.11.2012 23:17:14   
gradinar
Mala i Razdragana, evo i mene posle vas u LEuser posted image . Od sutra pocinjem da pijem Microgynon sa pauzom od 7 dana u decembru. Pratim vas pomno na forumu, tako da pretpostavljam da ce i meni dati terapiju kad dodjem na uz krajem decembra. Posto cu od druge polovine januara biti u LE, zamolila bih Koalicu, Malu i Razdraganu da mi posalju u pp kontakte za smestaj u LE, ali i sve ostale, ako imaju dobra iskustva. Natanik, dobro dosla na forum. Koalice, navijam i za tebe i Nadju! Lalo, samo napred! Mala i Razdragana, puno srece i da sve budemo user posted image u 2013.godini!

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 645
27.11.2012 23:22:52   
mala_82
Hvala Gradinar navijam za sve nas user posted image user posted image user posted image
Sto se tice smestaja ja ga jos nisam nasla ali sta god da budem nasla poslacu ti u pp na klinici daju brojeve sa preporukom za smestaj tako da cu od njih uzeti...
Srecno jos jednom svima i uspesna nam bila 2013. sa puno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala_82 -- 27.11.2012 23:23:33 >

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 646
28.11.2012 9:22:21   
koalica72
Gradinar srećno! Neverovatno kako sve brzo prođe, osim ovog čekanja. Meni je danas devet dana od et-a, a kao da je 99. Doći će valjda i taj ponedeljak! Prijatelji kod kojih sam odsela u Le, nažalost ne izdaju stan, tako da ne mogu da pomognem. Na klinici, posebno babica Divna, mogu da pomognu oko smeštaja. Mala, Nadja je ok. Čekalica!

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 647
28.11.2012 11:06:34   
mala_82
Koalice blizi se i ponedeljak i navijam jako za visoku tvoju i Nadjinu betu...

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 648
28.11.2012 11:13:25   
mala_82
Gradinar poslala sam ti PP pa mi samo javi dal si dobila???

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 649
28.11.2012 13:02:42   
daca77
koalice72, navijam jakooouser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Bronhitis kod djece
Magi

Mame, cija djeca imaju bronhitis, kako ste se porodile?

prirodni porodjaj (75%)

carski rez (25%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here