Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 0:02:23
|
|
|
|
vodolija 82
|
Dr.Dimitrije Segedi NS Dr.Sonja Srzentic Bar Dr.Nebojsa Čejović Podgorica
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 10:52:24
|
|
|
|
Modessty
|
Dr Bojan Lukić, GAK Niš Dr Jasmina Popović, GAK Niš (spec za sterilitet i infertilitet) Oboje su sjajni! Bojan radi i u jednoj privatnoj klinici.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 10:55:03
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Dr Ljubica Presetnik Beograd nekada je bila direktor bolnice Dr Dragiša Mišović, a sada radi u privatnoj klinici Zas nju sam prvi put čula preko foruma doktor.co.yu Odgovorala je na pitanja korisnika u delu Ginekologija. Verovatno radi to još uvek. Stekla sam utisak da je zaista sjajan lekar.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 11:01:34
|
|
|
|
Jeca*
|
Jeste, ona je to dugo radila, ali ako sam je dobro razumela, ne radi to vise. Sjajan doktor. Meni je svaki pregled trajao po sat vremena jer smo caskale o svemu sto me zanima. NIkada nisam izasla od nje a da nisam dobila odgovor na svako pitanje. Sjajna je!
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 11:25:58
|
|
|
|
prase
|
Dr. Dragoljub Smiljković, GAK "Narodni front" Radi u privatnoj klinici u BG takođe. Čovek koji ima ogromno iskustvo u vođenju trudnoće i (za ne daj Bože) komplikacijama. Mojoj koleginici je izveo do 7 dana pred termin trudnoću koja je počela sa miomom, nastavila sa krvarenjem (obilnim) u 3. mesecu, a od 5. meseca do kraja kontrakcije... Drugo, sve živo može da ti završi u NF, imaš kraljevski tretman i svaku uslugu koju možeš da zamisliš onda kada ti je najpotrebnije. Od srca ga preporučujem! P.S. Ja sam kod njega otišla na preporuku, a lanac preporuka se proširio na nas 6 koje smo išle kod njega
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 12:59:08
|
|
|
|
Ivana Vanja
|
dr.Zlatica Popivoda Bar Veliko iskustvo za trudnoce s blizancima i trojkama , znam dosta slucajeva , odgovorna ,pozrtvovana.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2009 13:17:50
|
|
|
|
Maya21
|
Dr Natasa Curcic i Dr Biljana Ivkov iz Signala U Betaniji Dr Tesic, Dr Ilic, Dr Bjelica.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.6.2009 10:54:10
|
|
|
|
oliveradj
|
Dr. Savin u Novom Sadu na naselju je super ali kod nje je guzva i nikako se do nje ne može doći. Dr. Ćurčić i dr. Ivković u Signalu su super. I u Bačkoj Palanci dr. Gutić meni je bila ok vodila mi je trudnoću.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.6.2009 10:55:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta je Signal?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.6.2009 14:48:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi mi odgovorila.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.6.2009 14:49:36
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Šta je Signal? Kod Biro-a,tamo gde vadis lekarski za vozacku,ili posao,ili sta vec...,imaju i ambulantu.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.6.2009 14:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.7.2009 14:36:15
|
|
|
|
BabyG
|
Koliko sam chula, a i shvatila iz vashih postova, poshto planiram da se porodim u Betaniji, najbolje je da mi vodi trudnotju dr koji radi i u Betaniji i u privatnoj ordinaciji/klinici. Zamalola bih da mi neko kazhe ime dr, po mogutjstvu doktorke, koja radi na pomenutim mestima. Do sada sam ishla kod dr Bozhane Stepanov u Dom Zdravlja Mihajlo Pupin. Sve pohvale za nju!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.7.2009 14:55:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Na pp ti mogu poslati gde moja dr radi privatno.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.7.2009 15:04:57
|
|
|
|
BabyG
|
Hvala puno! Srce si!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.7.2009 17:47:26
|
|
|
|
prolece
|
dr. Miloš Petronijević, GAK Višegradska, Beograd. i prvu, a evo i drugu idem kod njega.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.7.2009 15:25:00
|
|
|
|
branka10
|
dr.Rakic,dr.Stanojevic,dr Dejan Pavlovic, Narodni front
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.7.2009 20:10:07
|
|
|
|
Delijagirl
|
Evo da pastujem sama sebe iz nekog drugog dela foruma : Ja nemam ginekologa posto sam se preselila u Beograd iz Slovenije a moj ginekolog u Sloveniji je otiso u penziju pa me zanima dal ima mozda neka neki predlog za mene kome se obratim. Pod obavezno mora da bude muski ginekolog( zasto ne zenska cu ispricati u nekoj drugoj prilici). Treba da bude strpljiv jer sam ja jedno cudoviste sa hiljadu i jednim pitanjem i kad sve ispitam nacicu jos jedno ili dva pitanja. "Spamujte" me do mile volje samo da ja nadjem dobrog ginekologa.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.7.2009 22:47:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Doc. dr Artur Bjelica - Betanija
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.7.2009 23:02:10
|
|
|
|
Natasajvc
|
dr Jelena Djoric porodiliste Dragisa Misovic
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.8.2009 12:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
dr Nohad Edin Tabs, Novi Sad, dom zdravlja na Novom Naselju Neobican stariji cikica, strpljiv, prijatan, covek koji trudnicama da br mobilnog ako su u panici, ili ako im nesto nije jasno...covek kod kog nema glupih pitanja
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 12.8.2009 14:39:30
|
|
|
|
Debeljuca
|
prof dr Darko Plecas, dr Nemanja Stankovic doc dr Andreja Glisic, dr Snezana Plesinac.. oni su u Visegrdskoj... sjajan tim... do skoro dr Predrag Djurovic, za sterilitet i probleme sa zatrudnjivanjem... ali sada radi u Zemunskoj bolnici... pozdrav svima!!! nadam se da cete imati lepa iskustva sa ovim lekarima... kao sto ih imam ja..
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 12.8.2009 14:40:31
|
|
|
|
Debeljuca
|
u narodnom frontu dr NIkola Sankovic, nacelnik urgentne ginekologije...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 12.8.2009 14:41:15
|
|
|
|
Debeljuca
|
mada a glasam za Visegradsku... a narodni front ne preporucujem
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 12.8.2009 14:44:46
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca mada a glasam za Visegradsku... a narodni front ne preporucujem Ja imam jako ruzna iskustva sa Visegradskom.....prosto se najezim kad cujem za Visegradsku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?