|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
14.11.2012 21:55:00   
degu
IZVORNA PORUKA: jess021

IZVORNA PORUKA: degu

Po mojoj računici me kači opet vikend, al neću da se nerviram, idem privatno ako bude vikend, neću više ništa da odlažem user posted image

degu, nemoj da se nerviras,ako nije problem da kazes kod kog dr ides?

Jess i ja sam kod dr-ke Trninić i meni je prošli put dala utrogestan 2X200mg. Ne znam na osnovu čega procenjuju da li nekom treba ili ne treba utrogestan, možda na osnovu naših rezultata, a možda im je ovo neka nova taktika. Javiću vam ovog puta šta je odlučila user posted image

Plašljiva, glavu gore, idemo dalje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 626
14.11.2012 21:57:52   
Jole84
Veverkiću stvarno ne bi imalo smisla da te opet ukači vikend user posted image
Držim palčeve jako ali ne brini svakako,ovo je tvoja novogodišnja čestitka user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 627
14.11.2012 22:02:53   
milenatea
ako i ja ne zatrudnim za 6 meseci idem na histero pa na iui.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 628
14.11.2012 22:05:46   
degu
Jole lepojko moja, uopšte se ne sekiram ni da bude vikend, sad sam radna žena, mogu valjda platu na IUI da dam, sve ću da ih pitam jel primaju karticu, nek oni ispadnu seljaci user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 629
14.11.2012 22:06:31   
Jole84
Ma nek se nose više,nek im je na alal svaki dinar user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 630
14.11.2012 22:08:22   
Verolina
Ej, glodaru nijedanuser posted image , nemo' te raspaucim po tom trsavom repu. Pa nisi se na Onog kamenjem bacala.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 631
14.11.2012 22:10:13   
degu
Joj Verka nemoj da me izazivaš, tj nemoj Onog da izazivaš user posted image

< Poruku je uredio degu -- 14.11.2012 22:11:22 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 632
14.11.2012 22:10:57   
Verolina
Ajd na pivouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 633
14.11.2012 22:13:26   
Jole84
Jaoj i ja tamanim pivo,opet ću da trasnem ispit user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 634
14.11.2012 22:14:01   
Verolina
E, gde se nadjosmouser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 635
15.11.2012 0:15:56   
17 joka
Jano, veverice,Maco,Jess,Pari, svima zelim uspeh i visoke beteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 636
15.11.2012 8:10:12   
J@n@
Plasljiva,user posted image !Glavu gore i idemo dalje!!!Neka ti sledeca IUI donese jednu user posted image !
Maki,Pari,navijam za kraj nedelje i user posted image ,user posted image ili visoke bete!!!!
Jess021,hajde draga otvaraj sezonu novembarskih user posted image pa da nas vuceeees jaaako!
Degu,radna zeno,user posted image !Neka ova IUI bude uspesna pa i ako bude za vikend!!!!user posted image
Jole84,Verolina,Milenatea,Joko hvala na podrsci!
Poceo je i 7 dpIUI a i blaga frkica....hehehe....Vise ne znam ni da li imam simptome...hahaha...Stomak mi je definitivno naduvan i to vidno-to je jedino sigurno!!!!Sinoc sam imala blage,bas blage grcice-kao pred mecu!!!!Pih!Nemam pojma!Maki,Pari,Jess021 kakvo je stanje kod vas?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 637
15.11.2012 8:22:03   
jess021
dobro jutro svima!!
j@n@, ja sam se nesto prehladila, i mene nesto bolucka stomak, ali valjda cu izdrzati jos dva dana.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 638
15.11.2012 8:26:11   
J@n@
Jess021,user posted image !!!Kada dodje do user posted image opadne i imunitet tako da ova tvoja iznenadna prehladica moze biti dobar znak!Drzim palceve,saljem pozitivnu energiju i navijam user posted image !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 639
15.11.2012 8:41:10   
jess021

IZVORNA PORUKA: J@n@

Jess021,user posted image !!!Kada dodje do user posted image opadne i imunitet tako da ova tvoja iznenadna prehladica moze biti dobar znak!Drzim palceve,saljem pozitivnu energiju i navijam user posted image !

j@n@, nadam se da je tako, iako nisam nesto uzbudjena.
Najvise sam imala tremu kad sam radila prvu IUI, bila sam ubedjena da ce meni uspeti iz prvog puta, kad ono corakuser posted image .
Kad ti radis betu, oko 20-tog?!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 640
15.11.2012 8:43:00   
jess021

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke ništa od user posted image za ovu IUI bet 1. Biće drugi put. Pozdrav za sveuser posted image

plasljiva, tek sam sad videla, bas mi je zao.
Koja ti je to bila IUI?
Kao sto sama kazes, bice drugi put, mora biti!!!

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 641
15.11.2012 9:18:37   
J@n@
Jess021,draga,user posted image !Odlucila sam da betu necu raditi do 23.11 pa sta bude!!!!user posted image !Danas sam nesto napeta...pih...sutra ce biti bolje!Navijam za da otvoris sezonu user posted image i sve nas povuces!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 642
15.11.2012 11:42:55   
J@n@
Jess021,user posted image !Samo da znas da mislim na tebe i user posted image !

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 643
15.11.2012 11:56:38   
jess021

IZVORNA PORUKA: J@n@

Jess021,user posted image !Samo da znas da mislim na tebe i user posted image !

j@n@,user posted image user posted image user posted image
Divna si!!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 644
15.11.2012 15:37:35   
janabons
Samo da vam pruzim podrsku,mislim na vas i zelim vam sto pre user posted image
user posted image user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 645
16.11.2012 9:41:15   
bela76
Pre par dana saznala sam da nam ni druga IUI nije uspela.Muz i ja nemamo medicinske probleme,ali imamo problem sa godinama(ja 37,muz 38),tako da nam je lekar predlozio da idemo na VTO.Sada prikupljam dokumentaciju.Ono sto me dodatno brine su problemi na poslu zbog predhodnog bolovanja.Molim vas za savet i iskustva da li ste rekle na poslu da planirate VTO ili da ste isle na IUI.Prilikom svake IUI(koje su bile u protekla tri meseca) bila sam na bolovanju po 20-tak dana,odnosno do bete.Na poslu sam rekla da imam ginekoloske probleme kao razlog za bolovanje.Sada sam u problemu,a tek treba da se pripremam za VTO i da ponovo odsustvujem sa posla.
Nadam se da pitanje nije previse off,svako misljenje bi mi znacilo.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 646
16.11.2012 9:49:16   
mine
Ja za IUI nisam ni uzimala bolovanje pa nisam imala sta da govorim. Za VTO rekla,naisla na razumevanje.
Samo meni je to dosta dana bolovnja, ja sam svaku IUI radila...hm.
Jel ti dr savetovao za IUI bolovanje?

(odgovor članu bela76)
Direktna veza do poruke: 647
16.11.2012 9:54:49   
Maslacak15

bela76 stvarno mi je zao zbog neuspelih IUI i problema na poslu ali ja mislim da je tu bila greska u koracima. Trebalo je da radis posle inseminacija. Prilicno sam sigurna da tu postoji poprilicna kulturoloska razlika u misljenjima i znam da mnogi doktori u Srbiji preporucuju odmaranje i mirovanje ali zaista nema nikakvih dokaza da ono povecava sansu za zatrudnjivanje. A IUI je jednostavna procedura ipak daleko blaza po organizam nego VTO tako da se sigurno nisi lose osecala, osim naravno psiholoskog pritiska i iscekivanja. Kada je u pitanju VTO i tu nema nikakvog razloga za lezanje, ali ja ipak pretpostavljam da se u mnogo slucajeva zene ne osecaju bas sjajno. Imamo trenutno jednu VTO trudnicu (Meijsije) i jednu koja to jos nezna jel ceka ( bonita) koje su postupke radile u Holandiji i Nemackoj i obema je eksplicitno receno da mogu sasvim normalno da se ponasaju ukljucujuci i fizicke aktivnosti. Bonita ako se ne varam radi i ceka betu krajem sledece nedelje.
E sad kao sto rekoh mogu da zamislim, da u danima oko aspiracije i posle transfera nije svkaom bas do rada. I daleko od toga da vrsim pritisak da ti sad treba da radis, samo iznosim misljenje da medicinski i naucno uspeh procedure ne zavisi u opste od toga da li ces raditi ili lezati.
Zelim ti sve najbolje i brze user posted image . I jos jedan komentar: ne znam detalje ni tvoje hormonalno stanje ali izolovano gledano 37 godina i nisu neke godine i daleko od toga da si stara za radjanje. Nemoj da te niko ubedi u tako nesto. Glavu gore !!!!!user posted image

(odgovor članu bela76)
Direktna veza do poruke: 648
16.11.2012 10:08:42   
jess021
bela76, ja sam radila 3 IUI, sutra cu znati da li je treca uspelauser posted image , ali ni za jednu nisam ni uzimala bolovanje, ni mirovala nista specijalno i ne znam sta bi sa sobom da sam bila kuci te dve nedelje. Za VTO ne znam, nadam se da mi nece ni trebati.
I ja se slazem sa maslackom sto se tice Vasih godina, svi smo mi tu negde.
Zelim ti da sto pre budes user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 649
16.11.2012 11:51:04   
Snekile7
S obzirom da se ceka tako dugo  na vto o trosku drzave, mislila sam da predam papire za vto pre iui, pa u medjuvremenu da radim iui, dok cekam za vto, znaci vec u npr. januaru da predam papire za vto a i da uradim prvu iui, zna li neko kako to izvesti s obzirom na analize koje su potrebne, slicne analize trebaju i za jedno i za drugo. Mislila sam u Visegradskoj da radim. Jel neka od vas ovako uradila do sada????

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here