Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 21:55:00
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: degu Po mojoj računici me kači opet vikend, al neću da se nerviram, idem privatno ako bude vikend, neću više ništa da odlažem degu, nemoj da se nerviras,ako nije problem da kazes kod kog dr ides? Jess i ja sam kod dr-ke Trninić i meni je prošli put dala utrogestan 2X200mg. Ne znam na osnovu čega procenjuju da li nekom treba ili ne treba utrogestan, možda na osnovu naših rezultata, a možda im je ovo neka nova taktika. Javiću vam ovog puta šta je odlučila Plašljiva, glavu gore, idemo dalje
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 21:57:52
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću stvarno ne bi imalo smisla da te opet ukači vikend Držim palčeve jako ali ne brini svakako,ovo je tvoja novogodišnja čestitka
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:02:53
|
|
|
|
milenatea
|
ako i ja ne zatrudnim za 6 meseci idem na histero pa na iui.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:05:46
|
|
|
|
degu
|
Jole lepojko moja, uopšte se ne sekiram ni da bude vikend, sad sam radna žena, mogu valjda platu na IUI da dam, sve ću da ih pitam jel primaju karticu, nek oni ispadnu seljaci
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:06:31
|
|
|
|
Jole84
|
Ma nek se nose više,nek im je na alal svaki dinar
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:08:22
|
|
|
|
Verolina
|
Ej, glodaru nijedan , nemo' te raspaucim po tom trsavom repu. Pa nisi se na Onog kamenjem bacala.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:10:13
|
|
|
|
degu
|
Joj Verka nemoj da me izazivaš, tj nemoj Onog da izazivaš
< Poruku je uredio degu -- 14.11.2012 22:11:22 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:10:57
|
|
|
|
Verolina
|
Ajd na pivo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:13:26
|
|
|
|
Jole84
|
Jaoj i ja tamanim pivo,opet ću da trasnem ispit
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 22:14:01
|
|
|
|
Verolina
|
E, gde se nadjosmo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 0:15:56
|
|
|
|
17 joka
|
Jano, veverice,Maco,Jess,Pari, svima zelim uspeh i visoke bete
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 8:10:12
|
|
|
|
J@n@
|
Plasljiva, !Glavu gore i idemo dalje!!!Neka ti sledeca IUI donese jednu ! Maki,Pari,navijam za kraj nedelje i , ili visoke bete!!!! Jess021,hajde draga otvaraj sezonu novembarskih pa da nas vuceeees jaaako! Degu,radna zeno, !Neka ova IUI bude uspesna pa i ako bude za vikend!!!! Jole84,Verolina,Milenatea,Joko hvala na podrsci! Poceo je i 7 dpIUI a i blaga frkica....hehehe....Vise ne znam ni da li imam simptome...hahaha...Stomak mi je definitivno naduvan i to vidno-to je jedino sigurno!!!!Sinoc sam imala blage,bas blage grcice-kao pred mecu!!!!Pih!Nemam pojma!Maki,Pari,Jess021 kakvo je stanje kod vas?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 8:22:03
|
|
|
|
jess021
|
dobro jutro svima!! j@n@, ja sam se nesto prehladila, i mene nesto bolucka stomak, ali valjda cu izdrzati jos dva dana.
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 8:26:11
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021, !!!Kada dodje do opadne i imunitet tako da ova tvoja iznenadna prehladica moze biti dobar znak!Drzim palceve,saljem pozitivnu energiju i navijam !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 8:41:10
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Jess021, !!!Kada dodje do opadne i imunitet tako da ova tvoja iznenadna prehladica moze biti dobar znak!Drzim palceve,saljem pozitivnu energiju i navijam ! j@n@, nadam se da je tako, iako nisam nesto uzbudjena. Najvise sam imala tremu kad sam radila prvu IUI, bila sam ubedjena da ce meni uspeti iz prvog puta, kad ono corak . Kad ti radis betu, oko 20-tog?!
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 8:43:00
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Devojke ništa od za ovu IUI bet 1. Biće drugi put. Pozdrav za sve plasljiva, tek sam sad videla, bas mi je zao. Koja ti je to bila IUI? Kao sto sama kazes, bice drugi put, mora biti!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 9:18:37
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021,draga, !Odlucila sam da betu necu raditi do 23.11 pa sta bude!!!! !Danas sam nesto napeta...pih...sutra ce biti bolje!Navijam za da otvoris sezonu i sve nas povuces!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 11:42:55
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021, !Samo da znas da mislim na tebe i !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 11:56:38
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Jess021, !Samo da znas da mislim na tebe i ! j@n@, Divna si!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2012 15:37:35
|
|
|
|
janabons
|
Samo da vam pruzim podrsku,mislim na vas i zelim vam sto pre
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2012 9:41:15
|
|
|
|
bela76
|
Pre par dana saznala sam da nam ni druga IUI nije uspela.Muz i ja nemamo medicinske probleme,ali imamo problem sa godinama(ja 37,muz 38),tako da nam je lekar predlozio da idemo na VTO.Sada prikupljam dokumentaciju.Ono sto me dodatno brine su problemi na poslu zbog predhodnog bolovanja.Molim vas za savet i iskustva da li ste rekle na poslu da planirate VTO ili da ste isle na IUI.Prilikom svake IUI(koje su bile u protekla tri meseca) bila sam na bolovanju po 20-tak dana,odnosno do bete.Na poslu sam rekla da imam ginekoloske probleme kao razlog za bolovanje.Sada sam u problemu,a tek treba da se pripremam za VTO i da ponovo odsustvujem sa posla. Nadam se da pitanje nije previse off,svako misljenje bi mi znacilo.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2012 9:49:16
|
|
|
|
mine
|
Ja za IUI nisam ni uzimala bolovanje pa nisam imala sta da govorim. Za VTO rekla,naisla na razumevanje. Samo meni je to dosta dana bolovnja, ja sam svaku IUI radila...hm. Jel ti dr savetovao za IUI bolovanje?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2012 9:54:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
bela76 stvarno mi je zao zbog neuspelih IUI i problema na poslu ali ja mislim da je tu bila greska u koracima. Trebalo je da radis posle inseminacija. Prilicno sam sigurna da tu postoji poprilicna kulturoloska razlika u misljenjima i znam da mnogi doktori u Srbiji preporucuju odmaranje i mirovanje ali zaista nema nikakvih dokaza da ono povecava sansu za zatrudnjivanje. A IUI je jednostavna procedura ipak daleko blaza po organizam nego VTO tako da se sigurno nisi lose osecala, osim naravno psiholoskog pritiska i iscekivanja. Kada je u pitanju VTO i tu nema nikakvog razloga za lezanje, ali ja ipak pretpostavljam da se u mnogo slucajeva zene ne osecaju bas sjajno. Imamo trenutno jednu VTO trudnicu (Meijsije) i jednu koja to jos nezna jel ceka ( bonita) koje su postupke radile u Holandiji i Nemackoj i obema je eksplicitno receno da mogu sasvim normalno da se ponasaju ukljucujuci i fizicke aktivnosti. Bonita ako se ne varam radi i ceka betu krajem sledece nedelje. E sad kao sto rekoh mogu da zamislim, da u danima oko aspiracije i posle transfera nije svkaom bas do rada. I daleko od toga da vrsim pritisak da ti sad treba da radis, samo iznosim misljenje da medicinski i naucno uspeh procedure ne zavisi u opste od toga da li ces raditi ili lezati. Zelim ti sve najbolje i brze . I jos jedan komentar: ne znam detalje ni tvoje hormonalno stanje ali izolovano gledano 37 godina i nisu neke godine i daleko od toga da si stara za radjanje. Nemoj da te niko ubedi u tako nesto. Glavu gore !!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2012 10:08:42
|
|
|
|
jess021
|
bela76, ja sam radila 3 IUI, sutra cu znati da li je treca uspela , ali ni za jednu nisam ni uzimala bolovanje, ni mirovala nista specijalno i ne znam sta bi sa sobom da sam bila kuci te dve nedelje. Za VTO ne znam, nadam se da mi nece ni trebati. I ja se slazem sa maslackom sto se tice Vasih godina, svi smo mi tu negde. Zelim ti da sto pre budes
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2012 11:51:04
|
|
|
|
Snekile7
|
S obzirom da se ceka tako dugo na vto o trosku drzave, mislila sam da predam papire za vto pre iui, pa u medjuvremenu da radim iui, dok cekam za vto, znaci vec u npr. januaru da predam papire za vto a i da uradim prvu iui, zna li neko kako to izvesti s obzirom na analize koje su potrebne, slicne analize trebaju i za jedno i za drugo. Mislila sam u Visegradskoj da radim. Jel neka od vas ovako uradila do sada????
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?