Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 15:27:38
|
|
|
|
adulence
|
Jole,mamaneco predivni stomaci,odusevljena sam...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 15:33:22
|
|
|
|
ivannna
|
evo i nas 31+3 jos kad bi mi mob bio malo bolji,da nije slika ovako mutna ali najbitnije se vidi a danas sam se merila-ravno 10 kg sam dobila!!! moracu da prestanem da zderem slatko pod hitno!!!
< Poruku je uredio ivannna -- 13.11.2012 15:37:24 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 15:44:38
|
|
|
|
adulence
|
Predivno samo mi nije jasno koliko si umala kila ako si se 10ugojila ,hmm 45?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 15:51:00
|
|
|
|
Janncica
|
Ivannna divni ste... I mene zanima ta kilaza tvoja,.... Mislim,bas si debela... Da vidis mene sa 16 vise....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 15:55:31
|
|
|
|
ivannna
|
eh adulence,pretera ga! imala sam 53kg
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:02:19
|
|
|
|
adulence
|
Mrsavica divni ste...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:04:12
|
|
|
|
ivannna
|
adulence,janncica hvala vam devojke!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:19:42
|
|
|
|
MarijaBg
|
Mamaneco, predivni ste vas troje Ivannna, super izgledas, a 10 kg za 33-u nedelju je taman koliko treba da se dobije, ne umisljaj visak kad ga nema
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:27:36
|
|
|
|
Braanaa
|
Shishice, meni je bio toliki sa jednom bebom
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:28:32
|
|
|
|
Braanaa
|
Izvinjavam se ja sto upadam, meni bilo otvoreno na p[rethodnoj strani, sad sam tek videla ostale postove!! Stvarno divno stomaci
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:48:17
|
|
|
|
Janncica
|
Moram i ja da se dodam... Malo smo nazuljani od pojasa,ali smo veeeeliki... " target="_blank">http://
< Poruku je uredio Janncica -- 13.11.2012 16:50:07 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 16:56:01
|
|
|
|
adulence
|
Ooo pa bas ste lepi...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 17:13:47
|
|
|
|
ivannna
|
janncice-bas lep oblik stomaka!!! a majke ti,gde je tebi tih 16 kg??? stomak ti je savrsen! i ajde nauci i mene kako da ubacim u sliku koja sam nedelja,to mi se bas svidja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 17:24:08
|
|
|
|
mamaneca
|
Hvala devojke na komplimentima,ja sam u ovoj trudnoci bas zadovoljna sa kilazom....al mi zato nije dobro kad izmerim obim stomaka ! I nemoj da mi tu umisljate da ste debele kad smo sve ko stapici,samo loptice na stomaku!Kad ih covek ovako gledabio bi trudan non stop....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.11.2012 22:34:01
|
|
|
|
Braanaa
|
22 + 6
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 12:32:56
|
|
|
|
ivannna
|
braanaa- za tibu!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 14:31:12
|
|
|
|
little_one
|
Ivanna predivna tibica Uh zene sve ste prelijepe...meni vec nedostaje stomak...moracu ponovo da ga aktiviram zasad ovaj moj bivsi stomak spava u krevecu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 17:59:06
|
|
|
|
nina26
|
Joj, jeste prelepe sve
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 18:02:43
|
|
|
|
Snelle
|
Brano, sad mi tvoj stomak i ne izgleda tako veliki kao na prošloj fotografiji. A veliko za fotku sa sinom Imamo i mi jednu sličnu.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 19:59:31
|
|
|
|
ivannna
|
little one jedva cekam da moj stomak spava u kreveticu!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 20:32:10
|
|
|
|
Braanaa
|
Hvala devojke Snelle, ma da nije velik, od nazad kao da nisam ni trudna, sad tek pocinjem da se onako zaokriugljujem, tiba, kukovi, butkice... E a kad smo se slikali na toj sa Matom taako me je ustonuo za pupak aaaa... Sve tibe su divne... Janncica, Ivannna, savrsene ste trudnice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 20:33:07
|
|
|
|
Braanaa
|
Ustinuo* heheh
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.11.2012 23:58:27
|
|
|
|
jovicaa
|
bas su vam lepi stomaci meni je cudno sad odjednom kao da nikada nisam ni bila trudna...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.11.2012 0:08:53
|
|
|
|
17 joka
|
Jole82, Ivana,Mamaneca,Jančice, Brano, stomaci sve lepši
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.11.2012 0:09:13
|
|
|
|
M.mama
|
Brano medeni su i stomacic i malisa... A kuhinja sa sve bojom je po mom ukusu Moj stomacic raste ali jos uvek je nisko nekako... Kacim slicicu sutra...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?