|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
31.10.2012 17:33:37   
janabons

IZVORNA PORUKA: Snekile7

Jananobs, divno, cestitam za iui. Mozes li mi reci gde si radila, kod koga i kakav je vas problem bio???
Ja planiram u Visegradskoj kod Tulica a problem je mm, 17 miliona poslednji put.

RAdila sam u frontu kod dr Jovanovica,nismo imali konkretan problem,sve je bilo ok,ali nije htelo.Vi ste idealni kandidati za iui,imate velike sanseuser posted image
Jel moze nekako da se poboljsa taj broj?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 451
31.10.2012 19:25:56   
marionneta
Zdravo svima ,
sutra idem na drugu inseminaciju i na zakazivanju mi je dr upisala IUI fsp .Prva mi mi bila samo IUI .Ceprkala sam po netu i pronasla da je to Fallopian Tube Sperm Perfusion (FSP) . interesuje me da li je neka od vas imala ovaj postupak i postoji li razlika da li je materijal ubrizgan u matericu (IUI) ili jajovod (FSP) ???

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 452
31.10.2012 19:34:56   
_Maki_
Devojke, danas sam bila na folikulometriji (8dc, pila sam klomifen od 3dc, 2x1 pet dana), na desnom jajniku imam jedan folikul od 15mm i 3-4 od 11-12mm i još par manjih. Na levom imam jedan od 10mm, ali dr kaže da od njega verovatno neće biti ništa.

Dr nije pominjala stop inekciju, da li se pregnyl preporučuje u slučaju stimulacije klomifenom?

IUI bi trebalo da radim u ponedeljak, u subotu idem ponovo na folikulometriju. Nadam se da neće baksuzi da popucaju u nedelju.

(odgovor članu marionneta)
Direktna veza do poruke: 453
31.10.2012 19:45:11   
marionneta
Maki ,sigurno ce ti dr u subotu nakon folikumetrije reci za Pregnyl , jer on uvek ide nakon stimulisanog ciklusa ,po toj injekciji ti i odredjuje tj. tempira inseminaciju.

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 454
1.11.2012 8:56:48   
jess021
zell, draga, kako prolaze dani u iscekivanju? Jos malo pa da slavimouser posted image
j@n@, jesi krenula sa stimulacijom?
Ja sutra na IUIuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu marionneta)
Direktna veza do poruke: 455
1.11.2012 9:00:34   
Zell
jess, trudim se da ne razmisljam (kao user posted image ) pa me zato i nema dugo na RR, u ponedeljak ce se znati ako ne i pre...
Mislim na tebe sutra draga user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 456
1.11.2012 9:05:59   
J@n@
Dobro jutro!
Zell,navijam za user posted image ili visoku betu!!!!
Jess021,draga,user posted image !Srecno sutra i neka bude treca IUI sreca-user posted image !
Pocela sam sa stimulacijom Klomifen 2X1,u petak kod dr!Trema pocinje i takooo...user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 457
1.11.2012 10:02:36   
J@n@
BranoV,user posted image !Sta se desava kod tebe?

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 458
1.11.2012 10:54:41   
Zell
J@n@ user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 459
1.11.2012 11:39:18   
J@n@
Zell,user posted image drzim palceve najjace sto mogu za ponedeljak i user posted image ili visoku betu!Hajde pa da nas vuces-evo zauzimam mesto u redu!user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 460
1.11.2012 11:44:55   
Snekile7
Danas sam bila kod dr Tulica, za iui, treba da se vidimo posle mm kontrole, imao je posledji put 1 miliona, pa je rekao ako budu gori idemo pravo na vto, ako budu bolji na iui, ali ja da uradim amh( antimilerov hormon), zna li neko gde rade to drzavno, jer je privatno 3000?

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 461
1.11.2012 11:51:56   
janabons
ja isto znam da se samo privatno radi

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 462
1.11.2012 12:47:12   
Štetica
Snekile ako mozes da dobijes uput zaVMA kod njih se radi. Ili da ti u nekoj od drzavnih labaratorija za gde imas vec uput daju obrazac(potvrdu) da nemogu da ti urade u roku od mesrc dana,pa to i racun oz privatne lab predas u socijalno i oni ti u roku od mesec dana refundiraju.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 463
1.11.2012 13:01:10   
J@n@
Hej Stetice,user posted image user posted image user posted image !
Janabons,kako proticu user posted image dani?user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 464
2.11.2012 7:56:38   
pari
drage, i ja se spremam za iui :) danas mi je 9dc, očekujem u sredu najverovatnije...
zbunila me doktorka sinoć kad mi je rekla da ne treba da imamo odnose uopšte do iui... Kako su vama savetovali? zar nije puno da apstinencija bude više od 5 dana? a opet ne treba da bude ni manje od 3 dana, je l' tako?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 465
2.11.2012 8:35:02   
_Maki_
Pari, u pravu si, apstinencija više od 5 dana se ne savetuje, a ni manje od 3.

Mi smo prošlu IUI radili posle dva dana apstinencije (poranila ovulacija), i spermogram je bio znatno gori nego prethodni, tek 5 mil ukupno posle obrade. A primetila sam da je i jedan spermogram koji smo radili šestog dana bio dobar po broju, ali da su morfologija i pokretljivost bili znatno lošiji nego spermogram koji smo radili dve nedelje ranije u istoj laboratoriji posle tri dana apstinencije.

Tako da ako si sigurna da će ti ovulacija biti u sredu, možda bi mogli večeras da mućkate, onda bi bilo pet dana do srede. Nama je planirana IUI u ponedeljak, dr nam je rekla da večeras mućkamo da bi u ponedeljak bilo tačno tri dana.

Zaboravih da pitam najvažnije, da li IUI radite zbog lošeg spermograma? Mislim, ako je spermogram dobar i dva dana pauze su ok.

Srećno!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 466
2.11.2012 8:50:29   
Zell
Svaka cast vasim dr kad vam sve kazu meni da nije RR veze ne bi imala kako da tempiram user posted image

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 467
2.11.2012 8:50:51   
jess021
Ja sam odradila jutros i trecu IUI, tako da sad cekamo!!

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 468
2.11.2012 8:51:47   
Zell
user posted image navijam jaaaakkkkkkkkkooooooooo jaaaaakkkkkkkkoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 469
2.11.2012 9:09:51   
J@n@
Pari,user posted image !Drzim palceve da bude uspesna!!!Po mom dr-u dva dana apstinencije je dovoljno- savetuje muckanje pre stop injekcije tj Pregnyla,posle 36h se radi IUI i naravno opet muckanje!Srecno!user posted image
Jess021,draga,user posted image !Navijam najjace sto mogu za user posted image -treca sreca!!!!
Zell,kakvo je stanje kod tebe?Drzim palceve jako najjace za visoku betu!!!
Danas u 12h kod dr i neka trema me uhvatila....user posted image

< Poruku je uredio J@n@ -- 2.11.2012 9:13:39 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 470
2.11.2012 10:31:50   
ivalina

Devojke, evo mene posle 8-9 dana od 3.IUI...

Ledja me bole kao u toku ovulacije, a grudi hoće da eksplodiraju user posted image . Stomak me malo boleo, ali gornji stomak ne donji... Mislim da je sve od ovog ludog utrogestana, jer se kljukam sa 600 mg dnevno,
ali se ipak nadam da je možda.....user posted image

Betu radim tek sledeće nedelje, a ne znam da li vredi da radim kućni neki testić??

Jess021 srećno... jesi li i ti krenula sa utrogestanom?

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 471
2.11.2012 10:36:01   
jess021
ivalina, veceras cu staviti Utrogestan, ja ga koristim vaginalno od 200mg.

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 472
2.11.2012 10:36:56   
J@n@
Ivalina,user posted image !Drzim palceve za user posted image !Mislim da test ne bi trebalo da radis pre 14-og dana od IUI a beta moze i 12-og dana!

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 473
2.11.2012 10:39:03   
Zell

IZVORNA PORUKA: jess021

ivalina, veceras cu staviti Utrogestan, ja ga koristim vaginalno od 200mg.

Da li ga koristis na svoju ruku, ili ti je dr rekla? Ja sam je pitala meni rekla da ne treba user posted image Zanima me jer smo kod iste dr.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 474
2.11.2012 10:58:29   
ivalina
Zelli, dr mi je rekla 3 puta dnevno po 2 od 100, mada sam ja uzela od 200 pa po jednu koristim. Stavljam vaginalno ujutru i uvece a popodne, na poslu, moram da popijem mada mi se spava kad popijem.
Dr mi je rekla da kombinujem, ali bi bilo dobro bar jednu da stavim vaginalno.

I ti si kod dr Arsić? Nemoj da brineš, ona vodi računa o tome...ni ja nisam uzimala ništa za prve 2, a sada mi je dala.
Koliko si ti puta radila IUI? Jesi li stalno bila kod nje?

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here