Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 7:55:18
|
|
|
|
daca77
|
Verka, udari x-ic jos danas i onda cekamo da graf pozeleni Moja T, mislim, da krece sa padom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 8:02:49
|
|
|
|
Ed83
|
Hvala na dobrodoslici :) Moj muz se raduje sto merim BT, makar ustanem odmah nakon merenja, ne cekam ko inace 4 puta da mi zvoni sat .... Ma, pokusala sam preko dodaj.rs, ali posto sam u inostranstvu, moram se ulogujem, vamo-tamo, tako da sam odustala... Verka, prokomentarisala bih tvoj graf, ali posto se ne razumem bas dobro u materiju, necu nista da kazem :) Moj danasnji stavljam kad se vratim kuci, posto sam na poslu... Ajde bazalke stavljajte grafove, makar nesto da naucim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 8:10:58
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Ed, ne moras, znam ja vrlo dobro. Samo stavljam da se i drugi nauce i da zajedno navijamo. Dakle, po mom grafu, ako naredna dva dana T bude skakala FF ce obeleziti ovulaciju juce ili danas (ali juce je bila, u to sam skoro 100 posto sigurna).
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 8:38:49
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro drugarice, evo cisto da se vidi da sam redovna na casovima.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:28:01
|
|
|
|
Zell
|
htela sam da stavim graf, ali nesto FF ne radi... uglavnom, BT iznad crte - 9dpo danas ajmo meracice da se selite
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:33:05
|
|
|
|
daca77
|
Navijam jakooo Zell,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:40:14
|
|
|
|
jole82
|
Daco okaci da vidimo...pa koliko je pala?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:42:13
|
|
|
|
daca77
|
Neznatno, jole A kakva ce T biti sutra, ne smem ni da mislim. Nadam se da je sada u redu
< Poruku je uredio daca77 -- 31.10.2012 9:49:45 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:43:54
|
|
|
|
jole82
|
Mislim da ti je ovo graf od juce? danas je sreda
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:43:56
|
|
|
|
Zell
|
Daco, koliko traje tebi LP? Nadam se da ce ostati visoko iznad crte
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:51:00
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Zell...obicno 14.dpo ili 15.dodje . Ostaje mi da sacekam petak, odn.subotu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:51:48
|
|
|
|
jole82
|
Pa lepo je visoka za 12 dpo Cini mi se da ti je ranije 12 dpo pocela da pada, ali mnooogo vise nego ovaj put Vuuuuuuccceeeeeeemmmmmmmmmm
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 9:53:35
|
|
|
|
daca77
|
Ali, jakoooooooooooo Jole, u pravu si...gledala svoje grafove i mogu ti reci da je ovaj bas onako lep, skolski iu odnosu na sve dosadanje
< Poruku je uredio daca77 -- 31.10.2012 9:58:58 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:01:09
|
|
|
|
Zell
|
Drzi se Daco , i ja za vikend (ne)ocekujem a u ponedeljak bi trebala raditi betu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:02:26
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, pocecu da bijem Zell, daj graf!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:08:12
|
|
|
|
daca77
|
Verka, nemoj molim te Zell, navijam jakooo za tebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:09:05
|
|
|
|
jole82
|
Upregla sam se jos juce u volovske zaprege i spremna da teglim Zell navijam i vuuceeemmmm Verka tabadzijo bila juce O...sad ce Frenki da se zahukta
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:14:37
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, sta cu kad volem da mlatim. To mi je tako "In" I ja mislim da je O bila juce.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:22:27
|
|
|
|
Zell
|
Jole, Daco, Verka Ne radi mi FF od jutros, stavicu za dan dva jos je rano
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:47:05
|
|
|
|
babby
|
Daco divan je graf nije to neki pad.Ja sam onaj moj cudni konacno uspela da razdvojim evo oba i kada sam ih razdvojila ff mi je na prvom pomerio 0. na 25 kada mislim i da jeste bila dali na osnovu toga postoji mogucnost da sam ranije radila testic i onaj prvi sta mislite imam za
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 10:59:02
|
|
|
|
jole82
|
Mozda Maslacak ili Verka mogu da razmrse misteriju Babby... Ja prosto ne znam odakle bih pocela sta mi sve nije jasno i sta se sve ne uklapa sa ovim, tj ova 2 grafa Mozda sam se bas zaglupela
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 11:06:41
|
|
|
|
babby
|
Jole hvala na pokusaju bar
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 11:13:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jole ovako ja razumem situaciju ako nisam nesto propustila, Babby neka me ispravi. Ona je imala regularan ciklus i prokrvarila je 30 og dana i ukupno krvarila pet dana, dva intenzivno, 3 u tragovima. Nju buni zato sto temperatura nije pala posle krvarenja tako da sumnja da li je moguce da je krvarenje bilo lazno. Medjutim koliko ja vidim beta je uradjena 7 dana novog ciklusa. Cak i uz promenu dana ovulacije u starom ciklusu, beta je radjena 12 dana posle ovulacije. Ako je test bio iz krvi morala bi da pokaze trudnocu. Postoji neka minimalna sansa da se embrion usadi i kasnije 13 og dana ili 14 og ali obicno se ovakve kasne implantacije zavrsavaju kao biohemijska. Ja ne mislim da temperatura obavezno mora da padne u momentu kad stigne mensturiacja. nekad je visoka i tokom krvarenja. Zato sto temperatura nije samo u funkciji progesterona, utice stitna zlezda i mnoge druge stvari. Pad temperature u folikularnoj fazi je obicno u funkciji estrogena. Ako ovulacija kasni moze da se desi da tek za par dana bude 36,3.... Ne kazem da je trudnoca 100 % iskljucena, ima zena sa tzv jacim implantacionim krvarenjem, ali s obzirom kad je radjena beta iz krvi a i temperature ja nisam optimista. To iskreno. A volela bih da gresim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 11:16:31
|
|
|
|
jole82
|
Nista bez Maslacka Ne umem ja to tako da srocim...pisala bih roman... I meni je samo prvo palo na pamet to za betu 12 dpo...al nisam bila sigurna sta je i kako je posto je babby razdvojila cikluse...da kazem rucno...FF joj je sve vodio kao jedan ciklus...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.10.2012 11:18:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jole baby neka me ispravi ako sma pogresno shvatila, Ona sumnja da je menstruacija mozda bila "lazna" zato sto temperatura nije bas pala posle krvarenja. I uz pomerenu ovulaciu , ako dobro vidim radila si betu HCG iz krvi ako se bne varam 12. og dana. Morala je biti u tom momentu pozitivna u slucaju trudnoce. Temperatura ne mora uvek da padne za dolaskom novog ciklusa. Temperatura nije samo u funkciji progesterona nego i stitne zlezde i drugiih faktora. Mozes da ponovis test da budes sigurna, ali nije ona sad nesto dramaticno visa nego inace.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?