Ognjenka
|
Kod mene u zgradi uglavnom su stariji ljudi, i ok su svi. Javimo se u prolazu i to je to. Pre par meseci doselio se bracni par sa malom devojcicom u stan do nas, i bas su divni. Jako su nam zahvalni sto se nismo bunili dok su renovirali (a, zidove su rusili i to je trajalo 4 meseca). On se covek nesto izvinjavao a, mm i ja mu rekli "Ma samo lupaj, sto vise lupas pre ces da zavrsis". On nas gleda i kaze "Ne verujem sta pricate, bas bas mi je drago sto smo komsije". Ali skotovi iznad nas!!! Oni su isto jedini malo mladji i podstanari su tu godinama. Imaju dva klinca od 4 i 6 godina. Leti neki put zatvaram terasu, narocito ako nam neko dodje, jer se oni toliko glasno stalno svadjaju i psuju da je to strasno! Ali, da kazem, ''ajd njihova stvar...ali ne mogu da slusam, kad otac narocito, krene na decu da se dere. Ljudi moji, pa onako se ne obraca zivom stvoru..."Mamu vam j*** u p**** skotovi, skupite te j***** igracke"! Ona se samo dere, ali ih ne psuje, a on...A klinci mukice samo cujem da placu i jecaju. I jos nesto...nju mrzi da izadje sa decom ispred zgrade, ali ih pusti napolje. A deca ko deca onda vicu "Mama, vidi me, mama, vode, mama hocu loptu..." a, ona krava debela im to sve baca sa terase, i sa terase vice "Nemoj ovo, nemoj ono...". I da, ako njihova klima nastavi da curi po spoljnom delu zida moje dnevne sobe, prijavicu ih komunalnoj. Otpada mi fasada.
< Poruku je uredio Ognjenka -- 30.10.2012 10:38:06 >