|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
11.10.2012 14:40:09   
jess021
Naravno, ali sa tim se moramo pomiriti, iako sam ja strasno revoltirana zbog toga, ali ne vredi...

(odgovor članu cicibanns)
Direktna veza do poruke: 201
11.10.2012 14:50:20   
cicibanns
mene to uzasava, posebno kad odes tamo sa sve uputom a oni ti kazu da dodjes privatno... pa nisam se cimala po uput iz hira nego zato sto moram!! jos uvek se borim i cekam, ali ne znam dokle cu...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 202
11.10.2012 14:55:12   
jess021
Ma uspece ti inseminacija sad, pa vise neces morati:):)

Direktna veza do poruke: 203
11.10.2012 14:59:12   
cicibanns
nisam nesto previse optimisticna, ali iz tvojih prstica u Bozije oci user posted image hvala!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 204
11.10.2012 15:02:51   
cicibanns
ja tebi zelim da za 3 dana osetis tu najvecu radost i ugledas user posted image

Direktna veza do poruke: 205
11.10.2012 15:03:21   
jess021
Moras biti, ja sam bas bila uzbudjena kad sam isla prvi put, sad drugi put malo manje, ali nadam se...

Direktna veza do poruke: 206
11.10.2012 15:04:53   
jess021
I ja se nadam da ce biti user posted image , neko je vec ovde rekao da ne zna kako se izdrzi 14 dana da se ne radi test.
Danas me bas nesto uhvatila frka, ali moram izdrzati...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 207
11.10.2012 15:17:59   
cicibanns
stvarno je najgore to iscekivanje!!! prosto me je strah kad pomislim sta me ceka, a kontam da cu i poceti sa tisticima ranije user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 208
11.10.2012 17:11:27   
natinati
jess021 dobrodosla i drzimo ti fige , pa da buduuser posted image

Direktna veza do poruke: 209
11.10.2012 18:35:59   
jess021
Hvala puno!! Nadam se da ce tako i biti.

(odgovor članu natinati)
Direktna veza do poruke: 210
11.10.2012 21:06:26   
branaV
Jess021 dobrodosla, i ja cekam 18.10. pa da radim betu ako pre toga ne stigne user posted image . Jel imas ti neke simptome, kako se osecas ? Da nas obradujes sve sa visokom betom!
cicibanns samo hrabro user posted image !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 211
12.10.2012 8:40:47   
jess021
branaV, hvala na dobrodoslici.
Nemam nikakve simptome, malo me bolucka stomak, ali svi pricaju da boli i kad si trudna, tako da ako ne stigneuser posted image do nedelje, velika je verovatnoca da ce biti user posted image , jer ja uvek dobijem ranije.
Jos malouser posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 212
12.10.2012 10:29:53   
natinati
branaV i jess021 drzimo palceve i navijamo za vas
branaV moja dr meni nije pominjala nikakvu terapiju osim klomifena kao stimulaciju i pretpostavljam da kad mi uradi IUI da onda ide utrogestan user posted image
procitala sam da si ti imala malo jacu terapiju ako sam dobro ukapirala.

< Poruku je uredio natinati -- 12.10.2012 10:30:45 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 213
12.10.2012 10:38:17   
cicibanns
hvala BranaV, trudim se!! Kazem sebi sta bude, bice! osecanja su pomesana, svesna sam da je procenat uspesnosti prve IUI jako mali, ali opet nada postoji...

(odgovor članu natinati)
Direktna veza do poruke: 214
12.10.2012 11:13:39   
jess021
natinatiutrogestan ide nakon inseminacije, ja sam oba puta dobila i femibion ili folnak

Direktna veza do poruke: 215
12.10.2012 11:16:28   
17 joka
user posted image navijam jako da svi uspete i da bude punouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 216
12.10.2012 11:55:06   
natinati
17 joka user posted image
jess021 zar folnak nije isto sto i folna kiselina , mislim to nije hormonska terapija ?
cicibans kad radis IUI?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 217
12.10.2012 12:09:33   
branaV
natinati folna i utrogestan je standardna terapija koja se prima nakon IUI, ali posto je meni uspela bila prva IUI ali sam imala spontani u 6-oj nedelji, pa je dr odlucila kod druge IUI da primam i dodatnu terapiju, ja se nadam da ce uroditi plodom user posted image
jess021 verujem da je uspelo, navijam najjace user posted image
cicibans, 17 joka i sve user posted image user posted image user posted image user posted image
ovo cekanje ........... uh

(odgovor članu natinati)
Direktna veza do poruke: 218
12.10.2012 12:15:24   
mamicko
mozda nije za ovu temu ali da pitam,da li je neko koristio proizvod Zestica fertillity,bilo da je u spreju ili aplikatori? pozdrav za sve

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 219
12.10.2012 13:23:19   
jess021
natinati, folnak i folna kiselina su isto, to nije hormonska terapija, ali pije se u trudnoci i pre trudnoce zbog razvitka nervnog sistema kod ploda.Ne znam da li si radila stimulaciju, Klomifen i Utrogestan su hormonske terapije.

(odgovor članu mamicko)
Direktna veza do poruke: 220
12.10.2012 14:53:09   
cicibanns
natinati najverovatnije sam pocetak novembra... treba oko 26.10. da dobijem pa pocinjem sa stimulacijom!!!
branaVuser posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 221
12.10.2012 15:24:14   
jess021
Da li je neko koristio Ovugnost test za ovulaciju pre inseminacije?
Pitam jer sam ja bas imala "problema" sa njim.

Direktna veza do poruke: 222
13.10.2012 8:37:07   
branaV
Dobro jutro devojke user posted image
jess021 ja nisam koristila nikad testove za ovulaciju
Ja sam bas nesto bezveze jer osecam kao da stize user posted image , i bas sam se rastuzila user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 223
13.10.2012 8:55:16   
jess021
branaV dobro jutro i tebi i svim ostalima. Nemoj biti tuzna, ne mora to nista da znaci. I mene bolucka stomak, ali nadam se da nece stici user posted image , videcemo ujutro. Jesi ti prvi put radila inseminaciju? I da li si pre inseminacije isla na folikulometriju?

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 224
13.10.2012 13:47:36   
branaV
jess021 meni je ovo druga IUI, isla sam i pre inseminacije na folikulumetriju, 8dc,pa 10dc, 12dc i meni je ovulacija 13dc, tada sam i radila iui, a kakav je proces bio kod tebe?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here