crazymama
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: nenja22 e vidis, razmisljam se o tome od kad gledah reklame, a sve ne znam i ne volim te stvari sa tv shopova dok nekog ko ima ne znam da je pohvalio bar priblizzno...a kazes mm barata njime, je l'' komplikovano nesto? ima li posla oko odrzavanja njega? posto su svojevremeno i usisivaci na vodu bili aktualni, pa se ispostavilo da samo par modela sto ima nije vise posla da se sklopi i rasklopi posle, nego samo usisavanje... Nije uopste komplikovano,sklopiti ga i rasklopiti nego ja inace ne usisavam pa to sve prepustam njemu ,tako i ovaj parocistac ...ali kad ga dobijes pa krenes da vadis delove uplasis se ,medjutim prosto je...zaboravila sam da je ribao i plocice u kupatili,naravno i posle toga moras suvom krpom da predjes da pokupis preostalu prljavstinu,to recimo na reklami ne prikazuju ali je neophodno..da ocisti ocisti ,i meni je bila poenta da ne koristim ta silna sredstva za ciscenje a pogotovu kad beba dodje,s tim sto pod moras prvo da usisas pa onda polako parocistacem i ok je...kao sto rekoh nije cudotvorac kao sto ga na reklami prikazase ali cisti bez hemikalija pa kome je to poenta onda nije promasena investicija.. godinu dana se premisljah da li da kupim ovaj parocistac, a onda se pojavio njegov brat blizanac colossus, koji je upola jeftiniji, pa ga kupih... kamenac ne skida, odmah da vam kazem, ali masnocu, skorelu prljavstinu u kuhinji, prasinu, radijatore, sve glatke povrsine fino cisti... podove takodje, ja imam parket koji je ok ocistio, ali nisam smela vrelinu pare na najjace da podesim, da ne ostetim lak... mana je sto se voda iz rezervoara brzo potrosi, stalno mora da se doliva, onda krpa kojom briset_e pod posle izvesnog vremena postane jako mokra, pa morate da je skidate da je ocedite, da ne bi ostavljala mokre tragove, jer najbolje cisti kad je vlazna... a da bi je skinuli, morate da sacekate da se ohladi, jer bude vrela itd, itd... ono sto kazu u reklami da stedi vreme, nije tacno, jer pre njegove upotrebe morate da usisate doooobro, a posle njegove upotrebe morate da predjete suvom krpom uglavnom svuda osim podova... za moj pojam, nije los, ali daleko od savrsenog... uzdam se u tu vrelu paru sto s etice dezinfekcije i to je to. i sreca, pa sam ga platila 50e, da sam dala 100e za njega pokajala bi se. p.s. tepih osvezi fino, mebl nisam probala...
< Poruku je uredio crazymama -- 25.8.2012 23:56:08 >