Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.10.2012 22:07:09
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ma deca su vam divna! ribizla kada vidim ovu tvoju naj stariju sa repicem podseca me na moju Milicu. gae jesi li ti to spremila zabu da meni posaljes! nenjo meni cuvaj Kostu za zeta!!! Pandina ovo tvoje mladunce raste kao iz vode,pa kao da smo juce bile u trecem,a gle sada.....pravi momak,divan je! Ma sva su mi deca divna,da ne komentarisem dalje!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 10:57:42
|
|
|
|
pandina
|
Hvala, draga. Kada cemo videti Dunju?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 11:55:30
|
|
|
|
MicinaMama
|
Evo i mojih cura!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 11:57:22
|
|
|
|
Anoniman
|
MM deca su ti veoma lepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:07:38
|
|
|
|
MicinaMama
|
hvala draga!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:13:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ih moji kod nine i cike na rostilju pre nekih nedelju dve ..
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:15:04
|
|
|
|
lesica
|
Jooooj! Divne li dece
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:18:38
|
|
|
|
marince1
|
Jao ribizla predivni su
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:20:07
|
|
|
|
MicinaMama
|
Heheheeh vidi marte srce moje kako se smeje!!!!Moja se milica prvi put nasmejala sa tri meseca!!!A ona kao da je u kikotu!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:21:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Marta mi je najveselije dete , pocela je da se smeje vrlo rano kad joj nesto pricam onda odmah glavicu u stranu i kez
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:27:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao predivno , kad vidim porodice sa vise dece odusevljavam se, ali mislim da bih ja s trecim vec bila u Lazi
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:31:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj koliko lepote na jednome mestu!!! Ribizla, ljubi mi moje miljenike! Micina, i Mica i Dunjuška su šećerleme! Ivence, ona je ista ti!!! Nenja, bata je pravi šmeker!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:35:40
|
|
|
|
mihi
|
Spremni za karneval. U igraonici.
< Poruku je uredio mihi -- 9.10.2012 12:37:46 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:39:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Šljivicaaaaa!!! Medeni šljivicaaaa!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 12:48:11
|
|
|
|
mihi
|
Žaba je u bari ne u kutiji hahaha preslatka Ribizla deca supreslatka Micina Mama devojčice su predivne. Nenjaa dečak je presladak Anuk, Tanjičak, Lila sva su deca prelepa ali stvarno!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 13:43:39
|
|
|
|
Anoniman
|
I još malo Žabe: Samo kreda fali
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 14:06:30
|
|
|
|
MicinaMama
|
Jao gae kako je porasla,pa prava curica!Secer moj mali!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 14:11:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakva crna cura, vidiš da je mali huligan.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 14:19:05
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: pandina Nije nas bilo skoro, pa da vidite kako smo porasli. Jaooooooo, ma kavi steeeee Mnoooogo mi je leeeep, mnoooogo, ljubim ga ja :**** Micina mamo curice su prelepe :) Gae pa nešto je moje, nešto moje rođene sestre... tate nigde :))) A cura ili huligan, sve jedno je žaba zakon :))) Ribizla, imaš divnuuu dečicu :)
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 15:30:12
|
|
|
|
Mama 78
|
Evo nas ovde nije bilo jaaaakoo dugo,a bas smo porasli
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 17:10:01
|
|
|
|
MicinaMama
|
mama 78 moja i tvoja cera imaju potpuno iste haljinice na trecoj slici!! Divna ti je curica!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 17:12:19
|
|
|
|
jovicaa
|
divni su, sva sam se raznezila
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 18:16:05
|
|
|
|
nenja22
|
meni jesu sva deca slatka, ali ovde su bre sva lepa, pupupu, baba kristina da vam kaže :))) micina, ne znam za koga si ga rezervisala, ako je na tatu, on će micu rađe :) ribizlo, ali stvarno su divni svo troje! i samo moram opet da crkenem od smeha na žabu i kako bre on i bata joj imaju tako neke fazone u slično vreme, ovo baby moopisanje (valjanje po podu, to jest) mu je hit potpuni u poslednje vreme, samo se izvali, da li potrbuške, ili leđno i...plivaj :))) kad smo kod plivanja, poslednji trzaji plaženski, ovih dana...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.10.2012 22:12:20
|
|
|
|
miva
|
Mama78 sto ste vi porastili , lutkica mala. Nenja tvoj Kole plav kao da sam ga ja rodila , meden je! Ribizla ti si prebogata zena! Decica su ti predivna
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.10.2012 9:27:37
|
|
|
|
minna
|
Stvarno su svi divni
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
ЖивотAdminКоји вам је период живота до сад био најлепши?Детињство. (
20%)
Период школе, факултета. (
0%)
Док сам била девојка. (
20%)
У браку. (
20%)
Тек се надам најлепшем. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!