|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
2.10.2012 9:41:29   
Olga75
Mod , mislim da su jos mali za izlete , prosle godine ni Marijina grupa nije nesto puno isla , dva puta na neke dogadjaje
a sad su vec veliki , kao user posted image
a sto se tice " ucenja " u vrticu , mislim daj , malo crtaju , malo pevaju , broje , koja pesmica i to je to sta tako malu decu u velikim grupama mogu ozbiljnije nauciti user posted image
ja sam zadovoljna " obrazovanjem u vrticu "
neki dan mi zver rece : ja danas nisam radila sa materijalima , samo sam cutala user posted image
pa sto nisi Marija
nije mi bio dan user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2176
2.10.2012 9:43:42   
Modessty
user posted image user posted image user posted image mala pametnica

Jutros kad smo stigli vidim boje bojanke. I znam da uče neke pesmice da pevaju, ali on kaže da on nezna da mi odpeva već to znaju vaspitačice. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2177
2.10.2012 9:47:30   
Lu
IZVORNA PORUKA: Jeca*

meni nisu jasni ti roditelji koji toliko ne vole vaspitacice i ogovaraju ih, govore ruzno o njima, a ostavljaju im svoju decu.....

A pred njima se smješkaju i ćute!
Ja sam tako jednoj mami rekla,  obrati se teti ako imaš problem ja ti ga ne mogu riješiti!
Mislim da se sve može riješiti razgovorom ali nekome to ne odgovara jer onda više ne može da okrivljuje tetu zašto je dijete takvo.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2178
2.10.2012 9:48:53   
tijatija
Ja sam za sad zadovoljna sa Mileninom i Neveninom vaspitacicom prezadovoljna... Otkad su presle u novi vrtic (koji se nalazi odma pored uprave) za mesec dana naucile su sve i svasta, od pesmica, jesini, prici i ostalo, tacno se vidi da se bave sa decom. E sad za Martine iskreno, jedna mi se nesvidja druge dve su skroz OK... I da nije tako ja nemogu promeniti nista user posted image
Mod mene strasno pogadjaju te price, meni obicno iz komsiluka kad vide Martu komentarisu... Ja imam iskustva sa vrticem i znam sta je najbolje za moje dete, a one imaju svoje unucice (koji isto idu u vrtic) pa neznam samo sto komentarisu... A to sto place , VERUJ mi da ce sve to da prodje i da bude daaaaleko iza tebe za koju nedelje , ako ne i za koji dan, samo treba biti uporan jer ako odustanes , posle sve ispocetka

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2179
2.10.2012 9:50:16   
Anoniman
Nadam se da ćemo mi sutra konačno.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 2180
2.10.2012 9:58:45   
Modessty
Ma neću da odustajem.
Pored toga što je postao bezobrazan i tvrdoglav kao mazga ima vrtić i dobre strane user posted image Eto dete zna i šta je šljiva i groždje ali neće da ih jede jer kaže da je za mame i tate a ne za decu user posted image samo da ga ne teramo da proba! user posted image
sam se skine da piški i sam obuče. I tako nas iznenadi nekom izjavom, nečim što nismo ni znali da zna. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2181
2.10.2012 11:51:04   
jovicaa
pa dobro mozda su neke vaspitacice stvarno lose. kao i u svim profesijama neko radi dobro svoj posao, neko lose.
meni nasa vaspitacica uliva poverenje i jako sam srecna zbog toga!
mada ja bas i ne znam sta aleks tamo radi posto ne govori, ali zena mi deluje skroz korektno i ok. bas sam zadovoljna.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2182
2.10.2012 12:05:02   
Anoniman
Meni je juče Neša došao kući sa ovim rečima "Sale je rekao da treba da bacimo bombu na Markovu kuću pošto Marko nije dobar". Ja ne znam...ostala sam ne u šoku, nego su mi suze krenule. Celo popodne sam mu objašnjavala šta su bombe, šta one rade i šta bi se tad desilo, on naravno nije imao tri čuke šta je to bomba. Jako sam se potresla, i danas ću porazgovarati sa vaspitačicama da malo više obrate pažnju na to šta deca međusobno pričau, jer ako se ovo ponovi onda ću biti veoma glasna.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 2183
2.10.2012 12:30:38   
Olga75
joj , pricaju oni svasta a ni ne znaju sta znaci user posted image
e sad treba biti spretan pa objasniti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2184
2.10.2012 12:32:45   
Anoniman
Ja sam mu pustila video na yt kako gori neka kuća, da vidi šta bomba napravi, objasnila mu da ti ljudi više nemaju gde da žive, i da je neko bio u kući morao bi odmah u bolnicu. Bilo mu je krivo posle što se tako grubo šalio sa tim malim, nadam se da je ukapirao.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 2185
2.10.2012 12:33:52   
Olga75
sigurno jeste
sad je vreme da ih ucimo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2186
2.10.2012 12:35:43   
Jeca*
ja isto tako luki odmah trazim"primere" po netu..ponekad se pitam da li je to radikalno, ali mozda bolje da poveze reci sa slikom i da jos kao mali pocne da shvata tezinu reci

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2187
2.10.2012 12:38:45   
Anoniman
Mene je muž kritikovao da je to preradikalno i da ne treba takve stvari da mu pokazujem, dok sam tražila sliku bombe da mu pokažem bile su slike i mrtvih ljudi i on je to video, možda nije obratio pažnju, pošto nije odreagovao, ali je gledao u monitor. To mi jeste bilo preterano, trebala sam prvo sama da pretražim ali mi je sedeo za vratom dok sam gledala. A to da treba deci pokazati posledice nekih dela i reči, mi je svakako ok, ne može on u maloj glavi da zamisli takve strahote, njemu je to bilo zabavno što je taj dečak pričaouser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 2188
2.10.2012 12:42:12   
Modessty
e zato smo mi dete vodili u ZOO vrt. Da konačno ukapira da tigar nije isto što i maca i da je žirafa oooogrooomna! user posted image

Meni je juče prvi put pričao o drugarima. Ne pominje imena. Mislim da nije još zapamtio ko se kako zove. Ali reko je da voli da se igra sa dečacima. Ispričao mi i da im je vaspitačica pustila Nodija, ali se nešto spetljala bila oko dvd-a pa su se svi smejali. I reko je da ima jedna lepa devojčica koja se zove Una i ima belu kosu user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2189
2.10.2012 12:50:19   
boba 11
Moje dete danas malo smrca pa nije isla u vrtic.Inace svako jutro otplace jer jos nije navikla a pogotovo posle vikenda ,a jutros kaze "mama hocu u vrtic"user posted image
Steta sto ne moze zbog smrckanja ali valda ce brzo proci da se ne odvikne

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2190
2.10.2012 13:00:43   
Modessty
ja ću da umrem od sreće kad mi dete bude reklo "mama, hoću u vrtić" user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 2191
2.10.2012 13:07:12   
tijatija
Mene svako jutro milena pita
Mama, hocemo li na more ili u vrtic user posted image user posted image
Posle sam ukapirala da smo se jedino rano budili ( a da se spremamo za napolje) kad smo isli na more nedeljom na 1 dan user posted image
Pa sad svako jutro onko mamurna pita dok se oblaci user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2192
2.10.2012 13:20:06   
boba 11
Siroto dete ne zna sta je ceka,misli da ce da se brckauser posted image
Ma ovo je moja rekla samo zato sto ne ide videcemo kad krene sta ce biti

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2193
2.10.2012 14:36:06   
sanji
Mi smo bili super danas i čak smo jeli supicu! user posted image Žao mi je što nisu ostale na spavanjcu pošto su već krenule da se izuvaju i skidaju kad sam stigla. A rekli su mi da dođem u 12 po njih!
Lu to sa čestitkama je super fora, a eto kod nas se kao daju pare pa oni to sami završe.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 2194
2.10.2012 21:20:43   
Anoniman
Danas opet vaspitacica naglasava kako P uopste ne prica sa njima . Posto mi je napomenula da je stalno pita da li kupa bebu , da li pomaze mami , da li ovo ono sa bebom , mislila sam sutra da joj kazem da mozda zbog toga i ne prica , taman zaboravi da je mama kuci sa bebom a vasp je stalno pita samo nesto oko bebe , mozda je u tome stvar ? Sta mislite ?

(odgovor članu sanji)
  Direktna veza do poruke: 2195
2.10.2012 21:40:09   
nenja22
pa sasma je moguće...svakako da proba da priča o nečem drugom, pa ćete videti. a možda je brate smaraju, šta ima sad ona tu da priča, daj neki trotinet i gotovo :)

a ja moram da im kažem od ponedeljka (kad nadam se krećemo opet) da ako ne bude hteo da jede (pošto je inače to počeo da radi, zna da je posle spavanje i onda protestvuje) da možda probaju da mu daju da i sam brlja, ako budu htele...pošto smo i kod kuće u fazi da se hrani sam jednom, a mi ga drugom kašikom, pa ne znam da l' je to sad fazon skroz...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2196
2.10.2012 21:50:51   
lesica
Ma Ribizlice,to je to u najavi! Kazem ja da su njihove bubice u malenim glavama cudne.

L je ovo danas radila,imali su dan zdrave hrane i dosla im je baba Zdravka

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2197
2.10.2012 21:53:38   
Anoniman
pa sasma je moguće...svakako da proba da priča o nečem drugom, pa ćete videti. a možda je brate smaraju, šta ima sad ona tu da priča, daj neki trotinet i gotovo :)

user posted image da znas !
Lesice , kako im je lepoo u vrticuu user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2198
2.10.2012 22:03:13   
boba 11

IZVORNA PORUKA: lesica
mali su dan zdrave hrane i dosla im je baba Zdravka

fenomenalna idejauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2199
2.10.2012 23:08:23   
Modessty
Mislim da se moje dete polaaako opušta. Ali vrrrrlooo pooolaaaakooo. A ja ću da dlepim dok se on sasvim ne prilagodi.
Juče je tražio vaspitačici hleb da jede, kad su donosili užinu jer nije hteo voće! To je novi momenat jer do sada nikada ništa od njih tražio nije! A danas je opet naravno jeo samo hleb, ali je za ručak (koji naravno nije jeo) pojeo Bombicu - to je neki kolač sa mlevenim keksom i eurokremom ili tako nešto. A moje dete ne jede kolače i torte, tj neće ni da ih proba!
Kući smo se borili da ruča iako je bio gladan, i naravnoja sam ga hranila.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here