Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 12:27:51
|
|
|
|
jovicaa
|
sve ste mi slatke i lepe, ali moram da prokomentarisem 2002m siiseee, dodje mi da ih pipnem dok ih gledam, super su! a mm me sad stalno juri po kuci, a ja mu kazem bolje ih sad pipaj, kad prestanem da dojim ostace dva izvrnuta pacova adulence tebi je bas bas porastao stomak mico ti si prava zgodnica anajid i ja se pitam gde su te kile.. mada sad vec skoro mesec dana stojim na 10 kila, prestala sam onako brzo da se gojim.
< Poruku je uredio jovicaa -- 12.9.2012 12:32:07 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 13:08:18
|
|
|
|
nina26
|
Ohohoh, kako lepo rastu stomacici ] Bravo devojke, sve super izgledate, sve pohvale stvarno
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 13:11:54
|
|
|
|
jole82
|
za sve lepe stomake
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 15:09:43
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sve ste mi slatke i lepe, ali moram da prokomentarisem 2002m siiseee, dodje mi da ih pipnem dok ih gledam, super su! a mm me sad stalno juri po kuci, a ja mu kazem bolje ih sad pipaj, kad prestanem da dojim ostace dva izvrnuta pacova ti znas da me nasmejes,gde nadje pacove moj samo gleda,zna da nema pipkanja.....jadnicak.Samo kuka kako mu treba zensko
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 16:56:03
|
|
|
|
bice devojcica
|
Sve ste preslatke ali je 2002m ,vau
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 20:59:49
|
|
|
|
mica0
|
Hvala ljudi adulence, jovica, ma sve imate lepe tibe. Verujte mi jedem kao slon, i sve ide u sise i stomak, mada mislim da pocinjem da zadrzavam vodu i nadimam se svake veceri, bas me boli zeludac. Inace, nekako se bezveze gojim, do sada 4 kg..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.9.2012 21:01:18
|
|
|
|
mica0
|
adulence koliko si se ugojila do sada?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 9:23:18
|
|
|
|
mica0
|
Pogledajte koliko mi je splasnutiji stomak ujutru kad ustanem nego uvece kao na prethodnoj slici sto sam okacila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 10:00:22
|
|
|
|
17 joka
|
za sve divne stomake. Mico, prava si zgodnica, ja imam veci sto,ak od tebe a nisam trudna
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 12:50:22
|
|
|
|
ivannna
|
mico nemam pojma kako ti uspeva! svaka ti cast!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 12:55:34
|
|
|
|
anajid
|
Mica0 jesi ti sigurna da si trudna?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 13:48:34
|
|
|
|
mica0
|
Zene Na slici mi izgleda manje, a kako dan odmice duje se, imam problem sa zatvorom :D Poceh da pijem transilane, jer zna neko koliko se dugo pije?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 15:37:55
|
|
|
|
adulence
|
poslednji put kad sam se merila bilo je oko 3,5 kg...sad je mozda vec 5 kg ali ja sam za 28.nedelju zadovoljna...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 21:02:07
|
|
|
|
anajid
|
Evo nas 35-ta nedelja.Samo bujam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 21:06:55
|
|
|
|
NadaR
|
Jaoooo komšinice Divna si . Upšte se nisi promijenila ,zezaš. samo je trba narasla.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 21:08:47
|
|
|
|
anajid
|
Nado hvala ti,ja ne znam gdi se skrilo tih 20 kila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 21:17:35
|
|
|
|
nink
|
Anajid stvarno gde su te kile???Super si...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 21:17:38
|
|
|
|
Anoniman
|
adulence prelepo!!! 2002, stomak nisam ni primetila anajid, pa ti si prava curica, prelepa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.9.2012 21:19:40
|
|
|
|
bice devojcica
|
Anajid,mnogo sladak stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.9.2012 8:34:19
|
|
|
|
2002m
|
lude ste a da slikam samo sise,bez stomaka pre trudnoce su bile duplo manje a sad jos kad nalijem bice do pupka...uzas.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.9.2012 8:59:00
|
|
|
|
bice devojcica
|
Svi se slazemo da extra izgledas,eh,da ja imam takve sise gde bi mi bio kraj ... TM uziva sigurno . Ubuduce samo njih slikaj,ha,ha
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.9.2012 12:36:52
|
|
|
|
J@n@
|
Anajid,manekanka , preslatka trba!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.9.2012 13:38:44
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: bice devojcica Svi se slazemo da extra izgledas,eh,da ja imam takve sise gde bi mi bio kraj ... TM uziva sigurno . Ubuduce samo njih slikaj,ha,ha hvala a sto se tice mm ako je uzivanje gledanje,nek uziva Ja sam VTO trudnica i nema sex
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.9.2012 13:51:48
|
|
|
|
Snelle
|
Kakvi stomačići Moj stomak izgleda kao da sam u petom mesecu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.9.2012 14:15:08
|
|
|
|
jovicaa
|
anajid super izgledas. nekako si mi se u licu malo promenila, to je jedina promena. a ovako stomak i sve cool
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?