|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
10.9.2012 7:32:27   
daca77
Meracice, i moja T je bas cudna...konacno se jutros malo pomerila-pomislila sam da mi se pokvario toplomeruser posted image
user posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 326
10.9.2012 7:58:54   
Cindarella
user posted image
Evo i moje.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 327
10.9.2012 8:24:44   
Zell
Evo ga i moj graf poslednji ciklus pred IUI.... 8 dc
user posted image

Direktna veza do poruke: 328
10.9.2012 8:27:11   
Jugoslavija
Moze li neko da mi objasni kako se meri, pa da i ja pocnem od sledeceg ciklusa.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 329
10.9.2012 8:33:59   
Cindarella
Yugo,odes ovde KLIK
Zapocnes grafikon,upises detalje o ciklusu. Ja nisam pocela prvog dana ciklusa.
Ako vec tada pocinjes,ujutru meris toplomerom pod jezik,odmah nakon budjenja,belezis tamo.
A,da,meris uvek u isto vreme.Ja nisam znala da mora tako. O mi nije detektovana,poslednjih par dana navijam alarm.

< Poruku je uredio Cindarella -- 10.9.2012 8:36:53 >

(odgovor članu Jugoslavija)
Direktna veza do poruke: 330
10.9.2012 8:37:26   
Zell
Yugo, meris oralno ili vaginalno pocnes od prvog dana ciklusa ili kad user posted image prodje i meris svako jutro u isto vreme pre nego sto se ustanes, popijes kafu bilo sta znaci kad sat zazvoni prvo merenje temp. pa sve ostalo i upisujes na sajtu http://www.fertilityfriend.com/ttc/ kad otvoris nalog user posted image

hahah cind ne videh da si vec objasnila user posted image

< Poruku je uredio Zell -- 10.9.2012 8:38:57 >

(odgovor članu Jugoslavija)
Direktna veza do poruke: 331
10.9.2012 9:19:19   
Shishica
Samo da vam kazem da vas i dalje pratim, malo manje pisem jer na kratko dodjem (nemam snage ni za sta), ali cekam vase user posted image
Ljubi vas Shishica user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 332
10.9.2012 10:18:13   
Bebana17
user posted image

Evo i mene.
Juce sam bila kod dr na folikulometriji, kaze, folikuli pred pucanje (od 22, 21 i 19 mm), a endometrijum svega 5 mm. E, bas sam se iznervirala, to je zbog glupog klomifena sto sam uzimala ovog meseca. Sad mi dzaba za ta tri folikula kad endometrijum ne valja! Ovo je zacarani krug, a ja izgleda nikad necu ugledati user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 333
10.9.2012 10:35:37   
little_one
Nemoj jos da odustajes...endometrij znacajno raste u drugoj fazi ciklusa. Tako da ako naraste jos 3 mm bice dovoljno..npr meni je bio endometrij 8mm i svi su govorili kako je to uzasno tanak endometrij...e pa izgleda da nije bio. Moj savjet ti je da se bacis na ananas, po mogucnosti svjezi..i jos bi ti preporucila pivo al to samo mozda u prvoj fazi ciklusa...za drugi se ipak drzi ananasa...ako ne mozes da nadjes svjezi ( u sta sumnjam) moze i onaj u konzervi da pomogne...user posted image Sretno!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 334
10.9.2012 12:18:17   
Nitrogirl
user posted image

Radila sam jos jedan test, opet neg, znaci def nema trudnoce, zakazala sam kod ljekara za petak pa cemo vidjeti sta nije u redu.

Maslacak, to je jedino logicno objasnjenje, nadam se da su u pitanju neredovni unosi podataka, da nije nista ozbiljnije. Hvala!

Da nemam propratne simptome, ne bih se puno uzrujavala, ali bole me nenormalno grudi i gorim od temperature, posebno predvece. Sad vec mislim da sam nesto ozbiljno bolesna...u toj sam fazi :-)

Drzim palceve ostalima, pa da bude sto vise user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 335
10.9.2012 12:30:03   
Nitrogirl
user posted image

Maslacak, bas si me zaintrigirala onom teorijom i iskljucila sam CM, watery i pogledaj kako mi je pomjerio O!! Jel ima ovo smisla? Da li da se ponadam da je O stvarno bila kasnije jer onda mi je tek 9 dan DPO.

Sta mislite, da li mogu naknadno da se iskljuce neki od podataka?

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 336
10.9.2012 14:06:04   
jole82
Po meni ima smisla...posebno ako inace imas duze cikluse...Meni je O umela da varira od 16 do 22dc...nekoliko puta i do 28 dc...
Mislim da i kad bi samo smanjila T 25 dc (na 36.6) ili je obrisala, da bi ti isto obelezio O 29 dc...jer cim ti je visa T merila si je kasnije ili nisi merila odmah cim si se probudila...
Tako da i po meni sve to ima logike...u petak ces biti 13 dpo mozes i tad ujutru da uradis testic pre nego odes kod dr, cisto da znas na cemu si...
Zelim ti ono sto i sebi zelis user posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 337
10.9.2012 14:52:10   
mamica3
da vas pozdravim i ovdje ja,mislim da od moje user posted image nema ništa,očekujem user posted image i imam sve simptome da stiže al idemo dalje šta se može...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 338
10.9.2012 15:50:05   
degu
Mamice, žao mi je, al ako bude tako, ko zna zašto je to dobro user posted image
Nitro meni po grafu izgleda da ti je O bila 23.dc al ne mogu biti sigurna, sačekaj još koji dan, pa opet testić user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 339
11.9.2012 6:51:13   
Cindarella
user posted image
Odbrojavamo polako...Za sada lepo drzi tempuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 340
11.9.2012 8:47:21   
mamica3
jutro drage moje,evo i mene,bas kako sam i očekivala od jutros nešto izlazi osprostite sad na poređenju boje čokolade,a sinoć me ubila glavobolja mada ne razumijem zasto i dalje gorim samo mi jos treba da krene nesto naopako...

Direktna veza do poruke: 341
11.9.2012 10:10:16   
babby
user posted image evo i meneuser posted image vidim ima novih dobrodosle evo mog cudnog grafa nadam se da ce za 6 dana stici pravauser posted image pa da pocnem novi graficuser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 342
11.9.2012 11:29:22   
Nitrogirl
user posted image

ode moja dolje....

Direktna veza do poruke: 343
11.9.2012 12:03:27   
Maslacak15
Ah Nitro bas mi krivo,
premda, jos je rano mozda ce se opet vratiti gore. Postoji nesto sto se zove " implantacioni dip". Ti si tek 10 dpo. Dok ne stigne user posted image ne otpisuj ciklus. Ti imas vrlo visokih temperatura i u prvoj fazi ciklusa. Zato je tako tesko programu da precizno utvrdi sift. Premda ubedjena sam da je ova oslednja varijantna korektna, tj da si ovulirala oko 29 og dana ciklusa. Probaj stvarno da je meris svaki dan ( bez rupe izmedju 5 i 10 og dana), to ce mozda pomoci da bazalna linija bude preciznija. Da li si ikad koristila LH stapice. Ja bi ih stvarno najtoplije preporucila svima koji nemaju PCOS sa uvecanim LH. PCOSovke sa normalnim LH isto mogu da ih korsite. To je najbolje kucno pomagalo za predvidjanje ovulacije. Pozdavljam te.

Direktna veza do poruke: 344
12.9.2012 6:39:51   
Cindarella
user posted image
Koliko pre user posted image temp krece da pada?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 345
12.9.2012 8:06:07   
daca77
Draga, to je sve individualno...meni recimo pada dan pre user posted image , a nekima padne na dan user posted image ili dan kasnije.

Direktna veza do poruke: 346
12.9.2012 11:17:10   
Nitrogirl
user posted image

Vestica stigla...drama gotova :-) Sta god da se desavalo ovog mjeseca, vazno je da se zavrsilo, bar znam na cemu sam...pa idemo ispocetka.
Devojke, hvala na razumjevanju i podrsci!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 347
12.9.2012 11:41:00   
daca77
Nitrogirl, bas mi je zaouser posted image
Ali, navijam da sledeci ciklus bude dobitniuser posted image

Direktna veza do poruke: 348
12.9.2012 20:58:33   
Cindarella
Kontam da je meni O bila ranije.user posted image Jer mi je na 9 dpo,popodne,test pokazao user posted image .

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 349
12.9.2012 22:28:19   
lalojedac
cind user posted image user posted image user posted image
evo mog...user posted image

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

Anketa

Vragolina ili vragolan
vragolina

KOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?

RADOŠ (15%)

VOJIN (53%)

VLAJA (5%)

VUKAN (17%)

VUKOTA (10%)

Ukupan broj glasova: 204

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here