Anoniman
|
Hajde i ja dok una spava da napisem nesto o nasem odmoru.... Tasos me je odusevio, presli smo ga sto bi rekli i uzduz i popreko, svakoga dana nova plaza, mada na mene je najaci utisak ostavila mermerna plaza, koja je kao u bajci, cak smo se dvaputa vracali na nju, put do nje uposte nije los kao sto ima da se procita na raznim sajtovima, zato sto smo mi u srbiji navikli na jos gore puteve .... Obisli smo selo Panagia, manastir sv.Arhangela, koji je prelep, ma sve sto se dalo videti.... Vila Albatros prelepa, smestaj je vredeo svakog evra koji je za nju dat, gazde, a i radnici veoma prijatni. Posto smo vodili sveki sa nama, smestaj je bio odlican, dve spavace sobe sa francuskim kreveto, sa dva zasebna kupatila, ogromnom kuhinjom, i dve velike terase koje gledaju na more, kao da smo bili u dva odvojena apartmana. Meni se nije ni vracalo kuci, grci su bas prijatan narod, u povratku smo svratili u Kavali i Solun.... Una je uzivala, prvi put se uplasila od mora, ali posle nismo mogli da je nateramo da izadje iz vode, brckala se sa gumom i bez nje, nije htela da Pije njihov jogurt, tu smo malo imali problema, ali sve ostalo je bilo super, svi su je zavoleli na plazama, i svako joj je ponesto poklanjao... Bila je dobra u putu, u oba pravca..
|