*Maki*
|
Jole,hvala ti zlato :) Evo me sa rezultatima, FSH je 12!! Pošto je u aprilu bio 14 a posle jake stimulacije pao na 12 meni to samo lici da ta laboratorija ili ima druge kriterijume za rad tih hormona ili je neka greska. Ne znam,ali se jadna ja radujem sto je FSH bar malo nizi! LH je 6,1 (ref.vred. 1,5-8,0 U/l), prolaktin 7,7 (ref.vred. 2,5-14,6 ng/mL), Progesteron 0,50 (0,25-0,54 ng/mL), Estradiol 93 (pg/mL),testosteron 0,2 (0,1-0,9 nmol/L). TSH je 1,54 (0,30-4,00 uU/mL), T4 - 96 (55-165 nmol/L) i T3 - 1,2 (0,69-2,02 ng/ml). Maslačak, pitala bih te nešto,radila sam nekoliko genetskih analiza na trombofilije, PAI-1 mi nije u redu. U analiziranom uzorku nađen je 4G/5G genotip koji dovodi do povećane ekspresije PAI gena odnosno povećanih nivoa plazminogen aktivator inhibitora-1. Znaš li draga neštp o tome,znam da se rešava terapijom sa lekom heksaparin posle embriotransfera i neke ženskice piju aspirin 100 sve dok ne zatrudne. Jedna koja je imala isti problem je pocela da pije aspirin 100 i zatrudnela posle 2 godine pokusavanja.Ne kazem da verujem da ce to i meni uspeti,ali bih htela da pokusam.Pošto sam ja alergicna na aspirin 100 a andol ima istu osnovu kao aspirin,uzela sam njega. Da li da ga koristim na svoju ruku? Ako znaš nešto o tome molim te da mi napišeš,može i na p.p. da ne skrecemo sa teme mnogo. Hvala puno.
|