Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:03:32
|
|
|
|
Lu
|
Ja ti ne koristim nju,kod mene je obična bakrena ali sam se pokajala jer mirena navodno skraćuje mjesečnicu. A inače sam i sa ovom prezadovoljna,nikakvih smetnji nemam,ne znam ni da ju imam... Znaš kako opušteno,ne moraš da misliš kako će završiti
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala Lu .... meni je upravo preporucio Mirenu zbog obilnih i bolnih menstruacija .... znaci to je glavni razlog najsmjesnije pita me sta koristimo od kontracepcije ...ja mu govorim apstinenciju... 100% uspjesna ...ismijao se pravo
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:06:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Spirala KLIK Na brzinu sam preletela temu... Negde smo spominjale tu spiralu. Razlika između te Mirene i obične spirale je što Mirena sadrži hormone, ako se dobro sećam, pa su žene bile u fazonu da je možda bolje staviti običnu spiralu, bez hormona, nego ovu. Jer ako stavljaš spiralu sa hormonima, što onda ne bi uzimala oralne kontraceptive?
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:09:18
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Spirala KLIK . Jer ako stavljaš spiralu sa hormonima, što onda ne bi uzimala oralne kontraceptive? Jednostavno,zato što spiralu staviš jednom i uživaš narednih 5godina a pilulu moraš uzimati svaki dan i ne smiješ zaboraviti
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:11:01
|
|
|
|
Anoniman
|
lu, to za zavisnike o kofeinu i nikotinu nije nikakav problem. Ustaneš ujutru, skuvaš kafu, zapališ cigaru i progutaš tableticu!
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:13:05
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR lu, to za zavisnike o kofeinu i nikotinu nije nikakav problem. Ustaneš ujutru, skuvaš kafu, zapališ cigaru i progutaš tableticu! Možda,ja sam koristila pilule zbog ciste 3mjeseca...ne do Bog da mi je to bila kontracepcija,svaku 3-ću sam zaboravila a pijem kavu svako jutro
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
isti odgovor Tasho ja zaboravljam masu stvari pa bi zaboravila i tabletu .... e sad sam procitala ovo sto si postavila ....hvala jos sam trazila al mi nije izbacilo jbg
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:14:48
|
|
|
|
Dora
|
Ja dok sam pila tabletice redovno, bilo mi je ok. Sad kad dobijem jako krvarim, i traje mi 10 dana! Koža mi je bzv i kosa suva. Baš mi nedostaju pilule...
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:16:08
|
|
|
|
Anoniman
|
a sta koristis sada Dora??????????????????
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:22:52
|
|
|
|
Dora
|
sad ništa, pravimo bebu!
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:24:25
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:00:11
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
TEKST
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:18:47
|
|
|
|
Rivana
|
vucko jel koristis ovu spiralu?
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam je još stavila, nikako od maja kad sam radila briseve nisam se nakanila da odem doktoru, iskreno zaboravim
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:29:49
|
|
|
|
Rivana
|
meni dr preporucila neke tablete ne znam nesto mi pominjala i ovu spiralu a mene neki strah da mi "dole" nesto stavljaju bas sam seljanka
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:31:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Rivana a mene neki strah da mi "dole" nesto stavljaju bas sam seljanka
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:33:55
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Rivana a mene neki strah da mi "dole" nesto stavljaju bas sam seljanka pa stvarno sam seljanka stalno bi mislila kako mi nesto dole stoji
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:35:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako ja mislim kada stavim tampon (ako uopšte uspem da ga stavim)... o spirali ni ne razmišljam...
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:37:22
|
|
|
|
Rivana
|
ja isto sa tamponima jednom sam staviljala na moru ma jedva ga stavila i imala osecaj da mije nesto dole
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:39:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Zna se šta tamo treba da uđe, i ništa drugo ne treba stavljati!
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:40:50
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zna se šta tamo treba da uđe, i ništa drugo ne treba stavljati! sve drugo je visak
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:41:48
|
|
|
|
Anoniman
|
od viška glava ne boli
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo se šalim. nemam ništa protiv spirala, i mislim da svako ko može da ih nosi (moja mama nije mogla, krvarila je), neka ih nosi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?