Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 12:13:32
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: nostalgija Nedjo, ne znam ko te je slagao za frizuru tj za te siske i boju - izgleda neprirodno i jeftino, al ne i sik. Uz ovakve laskave prijatelje, tebi neprijatelji ne trebaju. prase slatko Nedjo Joko Jovice Adulence na sve ste mi ko med medeni
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 12:35:51
|
|
|
|
Jagodica*
|
Adulence je preslatko stvorenje. Sva je da se covek istopi kad je vidi. Bas sam se odusevila. Konacno malo nevinosti na necijem licu Da budem iskrena ovde sam videla mnogo prelepih zena, ali jos vise onih koje mi izgledaju bezlicno. (komentarisem samo lepe Da prostite svakavih nas ima.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 16:06:42
|
|
|
|
Štetica
|
Nedjo divim se zenama koje imaju hrabrosti da nose ono sto im se svidja. Boja je fantasticna. To kazem ja koja je promenila sve boje na glavi,od plave do crne,kompletnu paletu boja. Joko bas si medena,i u pravu su sto ti nedaju da se osisas,bas ti slatko stoji duga kosa. ja sam talentovano smotana da postavim ovde slike,tako da sam ih na jedvite jade postavila u album.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 22:09:08
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice videla sam ih,baš si lepa mlada
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 22:19:48
|
|
|
|
adulence
|
hvala jagodice....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 25.8.2012 8:03:54
|
|
|
|
Štetica
|
Hvala Jole...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 9:30:48
|
|
|
|
Zell
|
Nedjo, fenomenalna ti je boja i frizurica ti super stoji RR-jke su sve lepe.....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 11:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala žemske, slažem se da nam je lepa ova naša raja
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 15:54:53
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jovice, soooo retro Like, like
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 15:57:51
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala svima stvarno su sve RR-jke lepe!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 16:03:20
|
|
|
|
jovicaa
|
hahah, zasto opasnica? uvek izgledam ruzno na slikama, zato sto ne volim da se slikam, ne umem da se namestim mm je stariji 11 godina od mene. a kako ste ga zamisljale? nedjo meni se svidja boja, ali mislim da ti lepse stoji duza kosa bez siski, no ljutis, iskreno. a ova nostalgija ima napad besnila izgleda.
< Poruku je uredio jovicaa -- 27.8.2012 16:04:25 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 16:10:21
|
|
|
|
jovicaa
|
evo vam jedna svezija, iz ove trudnoce
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 16:17:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Slatkiš Naravno da se ne ljutim, pa svako ima svoj ukus, i pravo na to, dokle god je kulturan
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 16:22:09
|
|
|
|
jovicaa
|
dobro je nedjo da ne mislis da sam opasnica ja te skroz kontam, sto se tice boje kose, ni ja ne mogu dugo da izdrzim sa jednom bojom, tako da menjaj, sta te briga.... sad sam u nekoj blago vristecoj nijansi opet.. ali dovescu se u red pred porodjaj
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 16:32:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: nostalgija Nedjo, ne znam ko te je slagao za frizuru tj za te siske i boju - izgleda neprirodno i jeftino, al ne i sik. Uz ovakve laskave prijatelje, tebi neprijatelji ne trebaju. Uuuu, jbt!!!!!!! Ja ovo tek sad videh!!!! Neđo, kome si se zamerila??? Uzgred budi rečeno, ako Miss Nostalgija nije znala-da joj pojasnimo: ako je neko ofarban u neku crvenu, narandžastu, ljubičastu i sl. boje taj sigurno nije želeo da postigne natural-look sa svojom bojom kose!!!
< Poruku je uredio Nedja RR -- 28.8.2012 15:12:41 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 18:52:44
|
|
|
|
Zell
|
ma zene samo kliknite IGNORE dugmic i gotovo Ja sam bila crvena, ljubicasta, crna, plavo crna, satirana.... ma nema sta nisam dok nisam na jednoj slici sa neke svadbe skontala da sam pljunuta Morticia Addams jer sam inace bleda u licu (bila sam sveze ofarbana u crno *plavi odsjaj, sa siskama do obrva i kosom ravnom do struka) pa sam izdrzala da ne "blansiram" boju da mi izraste potpuno moja prirodna smedja i evo jos uvek se nisam ofarbala ignorisem ovih nekoliko sedih dok mogu a onda cu ponovo da eksperimentisem Mislim da nisam stavljala slike jos uvek pa cu cim nadjem sad koju skorasnju sa mora da vam se predstavim...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 19:51:21
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa evo vam jedna svezija, iz ove trudnoce Nisam ostavil fotku zbog prostora... E sad mi ličiš na jovicuu ... Nekako mi nisi bila ti na onim fotkama sa crnom kosom... Ova ti je diiiivna!! A sutra ću i ja da se okačim, da pokažem kako napredujem sa puštanjem kose :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 20:05:06
|
|
|
|
17 joka
|
jovice draga, meni se isto sviđa više ova boja kose sto sad nosis. a i ja sam bila u svakakve boje ofarbana
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 20:25:06
|
|
|
|
nina26
|
Jovice, to je od danas frizura ? mnogo ti lepse stoji nego tamna, i da, smej se vise muz je stariji 11 god????nikad ne bih rekla... neka nam otkrije tajnu tako mladog izgleda
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 21:33:43
|
|
|
|
minavb
|
Jovice sine, mnogo si lepa kad se smejes
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 21:39:30
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala zene ova slika je od pre mesec, mesec i po, tako nesto... danas sam se farbala i slicna je boja ovoj, cini mi se.... pravo da vam kazem ni ja ne mogu da zamislim sebe sa svojom prirodnom bojom, tako sam nekako navikla na ovu crvenu.... mada uvek na kraju ispada da je najlepsa prirodna boja... stavicu vam i jednu svezu, kada se budem slikala, ako se budem slikala. bedak je sto mi jako brzo raste kosa, tako da imam izrastak posle 10 dana, valjda od hormona brze raste.
< Poruku je uredio jovicaa -- 27.8.2012 21:41:26 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 23:01:59
|
|
|
|
magde
|
JOVICA i ja se slazem da imas divan osmeh i prirodnu lepotu ..od moje sminkerske strane samo maaalo puder ruz i rimel i niiista vise
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 23:04:19
|
|
|
|
magde
|
nedjo prosto divim se tvog izgleda svezina i boja kose
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 23:26:34
|
|
|
|
Jole84
|
Jovice baš si lepa trudničica Ovo sam ja,nisam trudna samo sam ubila ceo giros pa mi stomak ispao p.s. ne znam što mi je ovolicka slika,najpre je bila prevelika
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.8.2012 23:29:03
|
|
|
|
magde
|
prelepa plava kosa.......kao i osoba naravno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?