Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 11:20:12
|
|
|
|
jovicaa
|
evo smo mm i ja na novoj godini, mislim da nemam sveziju zajednicku
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 12:24:39
|
|
|
|
17 joka
|
baš ste medeni
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 12:37:05
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala evo sad bas gledam ovu sliku i stvarno mi delujemo kao da licimo malo(neki ljudi tvrde da licimo)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 19:16:39
|
|
|
|
nina26
|
Jovo bas ste par i da znas da malo podsecate jedno na drugo delujes mi kao neka opasnica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 19:19:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nedjo je l' to neka nova boja kose? Malo kome stoji takva boja Adulence nam je prava curica A jovica je još opasnija nego što izgleda Šalim se, cute.... Ne znam zašto, muža sam ti drugačije zamišljala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 19:48:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Relativno je nova boja, malo sam je još posvetlila pre neki dan
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 23:31:51
|
|
|
|
Lilla
|
Nedjo, super ti je frizura. Odlicno izgledas
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 6:10:21
|
|
|
|
adulence
|
jovicee slatki ste.. pridruzujem se nini i ja sam tvog moza drugacije zamisljala...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 12:46:10
|
|
|
|
nostalgija
|
Nedjo, ne znam ko te je slagao za frizuru tj za te siske i boju - izgleda neprirodno i jeftino, al ne i sik. Uz ovakve laskave prijatelje, tebi neprijatelji ne trebaju.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 12:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahaha, ma samo kad imam tebe za prijatelja
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 12:54:13
|
|
|
|
tanjica85
|
kakvi su ovo komentari Nedjo, super ti je boja i frizura. ne obaziri se
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 13:00:27
|
|
|
|
Shishica
|
Ma dobro stoji Nedji takva frizura, jedino za boju mislim da bi joj lepse stajala neka tamnije plava, tj. svetlo, svetlo smedja..
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 13:00:29
|
|
|
|
cockic
|
jeste jovice i meni ti i tvoj muz licite,mada on mi deluje starije od tebe.pa ti si inace mlada mladja si od mene od mene je mm stariji 13 godina,pa mozda imam oko za to ,a mozda gresim mozda i nije puno stariji od tebe
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 13:17:05
|
|
|
|
Lilla
|
hahaha bem mu misa, meni se frizura stvarno svidja, moRe bit' da nemam tako prefinjen ukus, jelte, kao nostalgija
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 13:43:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Pobrisala sam oftopik poruke. Nostalgija, ako imaš neki problem, svima nam radi pp, mada što se mene tiče, nije mi bitno kakav problem imaš samnom, tako da me slobodno obiđi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 13:58:39
|
|
|
|
mtajcica83
|
Nedjo, sad pogledah sliku,jako me podsjecas na jednu moju drugaricu, meni se svidja tvoja friyura i boja kose..i odlicno ti stoji...A Jovice, ja sam tebe zamisljala drugaciju...Ovako mi izgledas opasno ... Ostalo nisam gledala, samo ovu stranicu...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 16:20:03
|
|
|
|
sojcica
|
Nedjo,friz ti je bas sik,a na siskama ti zavidim jer ja ih nemam,a i kad pozelim da ih imam setim se da mi stoje kao piletu si.e!A inace ne volim da komentarisem neciji izgled,sve je stvar ukusa,a ukusi su razliciti.Ljubim vas lepotice
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 16:29:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala zene
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 17:25:19
|
|
|
|
Jole84
|
Neđo i meni se sviđa i boja kose i kako ti stoje šiškice a kom se ne sviđa ne mora da gleda Jovice baš ste lep par Kažu da ljudi koji se jako vole vremenom počnu da liče
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 18:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav komentar Možda bi trebali svi da okačimo slikice pa da nas ova nostalgična persona lepo postroji-čisto da znamo šta nam stoji a šta da promenimo Mene će odma poslati na rinoplastiku
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 20:02:14
|
|
|
|
liliana
|
E, Nedjo, super ti je nova frizurica!!! Videla sam na FB kod Maje, baš mi se svidela!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 20:23:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.8.2012 20:41:35
|
|
|
|
red3lilu
|
Evo još jednog dušmanina Nedjo I am in loooove
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 11:57:14
|
|
|
|
17 joka
|
Nedjo,meni je friz prelep i bas te brig kome se nesviđa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 24.8.2012 11:58:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, ma ja jako volim svoju frizuru, nije mene ova dobronamerna kritika nimalo potresla, ali se jesam slatko nasmejala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?