|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
5.8.2012 11:17:10   
snješka
Viktor se zove moj sin pa sam malo pristrasna, ali mi je Damjan prelijepo i bilo je jedno od opcija za sina. A Darjan mi je lijepo, ali ne nešto previše.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 501
7.8.2012 22:06:03   
dumisko
Viktor je meni jako i lepo ime...e sada dal tvoj sinček ima nadimak, tj dal se neko našao da ga skrati greota al to nešto svi rade...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 502
9.8.2012 11:15:03   
MASHKA
uf u kojoj sam ja nedoumici!user posted image
oduvek sam želela da mi se sin zove Feđa a pre godinu dana je sestra od tetke moga muža dala to ime svome sinu. Jel mislite da nije glupo da i ja dam mome? pa ipak sam se ja prva setila user posted image

(odgovor članu dumisko)
Direktna veza do poruke: 503
9.8.2012 11:16:20   
Anoniman
Baš Feđa? Meni je to nadimak, a ime je Fedor.

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 504
9.8.2012 11:18:44   
Snelle
Nije glupo da i ti daš isto ime. Ja npr ne bih mogla da dam isto ime kad bih znala da neko u bliskoj familiji ima dete sa istim imenom. Ali, to je već moj problem u glavi.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 505
9.8.2012 11:19:12   
Anoniman
Ili Fjodor user posted image Mada danas svi daju nadimke. Ni Nađa nije ime nego nadimak od Nadežda user posted image

Mashka ti je pitaj, ali ako se i tebe i tm sviđa, ja ne bih više razmišljala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 506
9.8.2012 11:19:37   
MASHKA
Baš Feđa, znam dvojicu! A Fedor mi se uopšte ne sviđa...nekako mi je prestrogo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 507
9.8.2012 11:22:04   
MASHKA
ovo jeste bliska familija a li oni žive u Beogradu i viđamo se 2x godišnje!
ja sam oduvek želela to ime i ni sa jednim drugim nisam oduševljena. Rusko je pa se slaže i uz ćerkino Staša a lepo ide i uz prezime Ilić + nema nadimaka!user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 508
9.8.2012 11:23:09   
Anoniman
Pa to-samo ime je nadimak user posted image

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 509
9.8.2012 11:25:26   
Snelle
Ako ti se već toliko sviđa, nemaš više šta da razmišljaš user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 510
9.8.2012 11:27:42   
MASHKA

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ako ti se već toliko sviđa, nemaš više šta da razmišljaš user posted image

hihihi...hvala devojke na podršci!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 511
9.8.2012 13:35:27   
Anoniman
Otkud Nađa nije ime? Pa po tome ne postoji nijedno kratko ime jer za svako može da se nađe slična duža varijanta. Ameni je Nadežda Nadauser posted image

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 512
9.8.2012 13:44:11   
Anoniman
Pa u poslednjih 15-ak godina jeste, ali eto mi smo u školi imali dve Nadežde koje smo zvali Nađa. Inače, rusko ime i ruski nadimak user posted image Ali to dalje jedino da nastavimo u ime za devojčicu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 513
9.8.2012 13:46:52   
Olga75
pa eto i Nora je meni nadimak od Eleonora ali sto ne bi bilo ime user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
9.8.2012 13:50:25   
minavb
Feđa Ilić, mi lajkiuser posted image Mm se sviđa ovo ime, a svidelo mu se i Fedor, ali se kasno setio user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 515
9.8.2012 13:51:44   
Olga75
ja onomad rekoh ako ikada budem imala sina bice Fedor - Fedjica user posted image
ali user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 516
9.8.2012 13:54:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa eto i Nora je meni nadimak od Eleonora ali sto ne bi bilo ime user posted image

O tome pričam, nekad osim 2-3 imena, nisu postojala uopšte kratka imena. Davali su se ljudima nadimci, a vremenom su počeli da se koriste kao opšta imena user posted image Dakle nisu slične duge vrijante, već su ta imena potekla iz tih dugih varijanti user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 517
9.8.2012 14:13:03   
MASHKA
ma meni su to gluposti, šta je ime a šta nadimak?!
kada sam ćerki dala ime Staša svi su govorili da je to nadimak od Stanislava a ja nikada ćerki ne bi dala to ime!
i moje ime je nekada kao bilo nadimak a sada je Maša normalno ime..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 518
19.8.2012 18:55:54   
meyo
Mashka i moj se sin zove Fedja, tako da to nije nadimak nego je izvedeno ime. i znam dosta Fedja dakle kao puno ime... ako se tebi dopada bas te briga sto imate u porodici.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 519
19.8.2012 22:46:12   
MASHKA

IZVORNA PORUKA: meyo

Mashka i moj se sin zove Fedja, tako da to nije nadimak nego je izvedeno ime. i znam dosta Fedja dakle kao puno ime... ako se tebi dopada bas te briga sto imate u porodici.

hvala meyo!
znači ima dosta Feđa, super...ja znam samo jednog a mislim da će moj sin biti prvi sa tim imenom u Vrnjačkoj Banji!

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 520
20.8.2012 23:26:27   
Milica82
Ja cu mog bebca da nazovem Pavle i ni jedno drugo ime ne dolazi u obzir sem ako za koji dan ne izadje devojcica (kako se moja mama i dalje nada) :)! Evo iz kog razloga, ja sam imala jedan spontani 2010 god i ta beba je trebala da se rodi na slavu Svetog Petra i Pavla koja je u julu mesecu, posto nije, a ova beba sada je decak, a jednog Petra smo imali u porodici, onda sam odlucila da bude Pavle. Lepo mi je ime i, kako moj tata kaze crkveno :), mislim da nije bas cesto.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 521
21.8.2012 10:11:55   
Mama.Veki
Pristrasna sam , al sta cu kad mi je najlepse ime Jakov. Moje sunce se tako zove.
A inace mi se dopada i Kristijan.

(odgovor članu Milica82)
Direktna veza do poruke: 522
21.8.2012 11:08:07   
pandina

IZVORNA PORUKA: Milica82

Ja cu mog bebca da nazovem Pavle i ni jedno drugo ime ne dolazi u obzir sem ako za koji dan ne izadje devojcica (kako se moja mama i dalje nada) :)! Evo iz kog razloga, ja sam imala jedan spontani 2010 god i ta beba je trebala da se rodi na slavu Svetog Petra i Pavla koja je u julu mesecu, posto nije, a ova beba sada je decak, a jednog Petra smo imali u porodici, onda sam odlucila da bude Pavle. Lepo mi je ime i, kako moj tata kaze crkveno :), mislim da nije bas cesto.

Prva asocijacija mi je Patrijarh Pavle. Zato jako volim to ime.

(odgovor članu Milica82)
Direktna veza do poruke: 523
21.8.2012 11:17:22   
Janncica
mm hoce da se beba zove Vasilije.user posted image Meni je onako...lepo mi je,ali odmah pomislim na nadimak vasa...fuj...
Kako se vama cini? bas sam neodlucna...ne znam ni jednog na koga bi me asociralo,ni lepo ni ruzno.user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 524
21.8.2012 11:18:55   
pandina

IZVORNA PORUKA: Janncica

mm hoce da se beba zove Vasilije.user posted image Meni je onako...lepo mi je,ali odmah pomislim na nadimak vasa...fuj...
Kako se vama cini? bas sam neodlucna...ne znam ni jednog na koga bi me asociralo,ni lepo ni ruzno.user posted image

Mein se bas svidja. Bilo je u opticaju za mog decaka. Vukan je za dlaku pobedio :)

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here