Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:15:56
|
|
|
|
17 joka
|
ako nađem stavicu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:17:25
|
|
|
|
buba m
|
Hajde traži! Baš bih volela da te vidim!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:25:52
|
|
|
|
17 joka
|
ovo je pre dve godine na moru nacu neku sveziju sa dugom kosom eto to sam ti ja
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:29:54
|
|
|
|
buba m
|
Jokoooo super si! Dobro ti stoji i ova frizura! I crnokosa si, znala sam!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:32:03
|
|
|
|
17 joka
|
sad mi je duga kosa nedaju mi da se sisam
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:34:19
|
|
|
|
buba m
|
Verujem da ti onda još bolje stoji! Nemoj više da čujem: debela sam ovo ono...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:46:58
|
|
|
|
17 joka
|
neofarbana
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 13:19:56
|
|
|
|
bany86
|
Moja dusa lepa...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 17:36:01
|
|
|
|
Figaro88
|
Joko nemoj da pricas tako,uopste nisi ruzna,bas i slatka Izgledas mi bas mlado,kao da imas 15g
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 18:16:24
|
|
|
|
17 joka
|
hvala ali imam jos + 8 ma ja sam sebi takva uzasna,a moj dragi mi svaki dan kaze da sam luda
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 18:44:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam te zamisljala mnogo stariju,a ti godinu dana mladja od mene Lepo ti kaze
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:10:15
|
|
|
|
17 joka
|
ma nemam jos punih 23 ja sam 90-god!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:11:35
|
|
|
|
adulence
|
jokice pa ti si mlada pa to je divno ja sam godinu dana starija od tebe...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:13:51
|
|
|
|
17 joka
|
pa eto,ja kazem obozavam mlade mame,a vi ste sve divne. ja cu se nacekati
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:21:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja poziram Joko bice,mora
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:26:28
|
|
|
|
17 joka
|
lepa si mi mila moja. jedino mi ostaje da se nadam
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:43:59
|
|
|
|
adulence
|
e pa da se predstavimo mm i ja na nasim tadasnjim radnim mestima...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:46:46
|
|
|
|
17 joka
|
bas ste slatki
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 19:54:52
|
|
|
|
adulence
|
hvala,hvala...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 20:07:39
|
|
|
|
nina26
|
Joko, Adulence pa tek vas sad vidim Preslatke ste a bogami i mlade, niko nije nigde zakasnio a ni pozurio Joko definitivno duza kosa ti bolje stoji, a sobzirom da si postavila slike od pre 2god i sada(predpostavljam), smrsala si posteno, i super izgledas Adulence, prava si devojcica slatka, umiljata
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 20:14:26
|
|
|
|
adulence
|
ma naravno sve je doslo kad je trebalo i sve ce doci kada treba...ja jos izgledam mladje bar tako kazu,mm je samo godinu dana stariji od mene a kazu da izgleda kao da je razlika jos veca...hvala ninaaa...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 8:02:43
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo baš si slatka I ja sam te zamišljala da si starija,pile jedno Adulence,Figaro al su nam lepe žene na RR
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 10:01:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mene, sveža od subote, sa sestrinom bebanom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 10:27:35
|
|
|
|
buba m
|
Joj Neđo kakva slatka bebana! I ti si naravno, ali beba je pobedila! Adulence stvarno ste lep par! Jole što kažeš, baš su lepe Ringerajke! Kako će to biti lepa deca, kad ih izrodimo!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.8.2012 10:51:34
|
|
|
|
adulence
|
hvala vam...stvarno jesu lepe,a bebane ce biti preslatke...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?