Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.7.2012 11:39:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja koleginica nije imala pametnija posla nego da me slika
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.7.2012 12:00:21
|
|
|
|
Ivence
|
Bože, što ste lepe... Moram da priznam, za mnoge plavuše nisam očekivala da su plavuše
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 12:17:27
|
|
|
|
Anoniman
|
buba a koja si ti? Lepa si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 12:18:22
|
|
|
|
Jole84
|
Bubice baš si lepaaaa vredelo je muke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 12:21:15
|
|
|
|
buba m
|
Hvala! Nina ja sam ona sa dužim repom!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 12:21:19
|
|
|
|
jole82
|
Bubo lepa si ... nema sta
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 14:31:52
|
|
|
|
Jole84
|
Baš ličite
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 14:59:25
|
|
|
|
Lilla
|
Bubo, stvarno si lijepa zena
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 20:31:11
|
|
|
|
Figaro88
|
Bubo upste te nisam tako zamisljala,bas si lepa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.8.2012 23:03:03
|
|
|
|
Lilla
|
Jedna na "domacem terenu", mamu i tatu sam recnula
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 14:32:37
|
|
|
|
buba m
|
Hvala društvo! Figaro koliko se razlikujem od tvoje zamišljene mene? Lila super si bre!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 15:34:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Bubo i Tash prelepe ste Mene zanima ko je Tanja123 salje mi zahtev za prijateljstvo a taj nik nigde nisam videla u temama, ja odbijam zahtev a ta osoba mi ponovo salje. Mozda preterujem ali nesto mi tu smrdi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 16:22:52
|
|
|
|
buba m
|
Stvarni Dijana, ni ja nisam nikad videla taj nik. Možda je nova?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 16:28:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Cini mi se da ima samo jednog prijatelja Vec dva puta mi salje zahtev, sto bas meni Par puta mi se desavalo da mi stigne neka cudna poruka u inbox i na kraju se ispostavi da su i druge forumasice dobile istu takvu poruku i da ta poruka nosi i sa sobom virus (naravno ko je otvori). Pa sam mislila da nije i ovo neka fora jer taj nik do sada nikako nisam videla.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 16:37:46
|
|
|
|
buba m
|
Ne znam, jedino da prijaviš moderatorima pa da oni provere. Onda ako je sve ok odluči hoćeš ili nećeš prihvatiti. Možda je neka crtica kao i mi a ispadne da je bojkotuješ. Nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 18:23:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Tanja123!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Meni to bila šifra na starom radnom mestu za pristup evidenciji prisutnosti i tom programu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 15.8.2012 18:33:25
|
|
|
|
Figaro88
|
Zamisljala sam te kao neku neznu plavusicu,nemam pojma zasto
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 11:55:38
|
|
|
|
buba m
|
Nežna jesam , a svetla mi je moja prirodna boja. Crnka sam po sopstvenom izboru! Tako da Figaro draga, pogodila si suštinu!
< Poruku je uredio buba m -- 19.8.2012 11:56:16 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:01:19
|
|
|
|
17 joka
|
bubo,ma mnogo si mi lepa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:02:27
|
|
|
|
buba m
|
Hvala Joko! Ima li tvojih slika ovde?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:04:20
|
|
|
|
17 joka
|
a nemam,ja sam ruzna i debela
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.8.2012 12:08:59
|
|
|
|
buba m
|
Ccccc nemoj to da čujem! Sad ću te prebiti! Nego, kači slikice da se još bolje upoznamo. I da znaš, nije ti ovo izbor za mis nego društvo RR! Nema lepa sam, mršava sam, debela sam, previsoka, niska i sl! Ovde smo sve lepe i volimo se bez obzira na izgled!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?