Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:07:22
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja se stalno slikam, ali se ne reklamiram sve me nešto ja više volim da gledam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:14:39
|
|
|
|
mlada_mama
|
e cure moje, ja neki dan, na 28+2 se slikala al sam si danas nesto ooogromna jel moguce da sam se u 3 dana povecala da se primjeti evo od malopre slika ja i moja mamica pa divim se sama sebi na dobijenih 6-7 kg http://www.stavi-sliku.info/?v=akIWv.jpg
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:17:24
|
|
|
|
adulence
|
ajde nina pokazi se nemoj da si takva... o mlada mam ti si bas mlada ili mi se cini,mada nasao je i ko ce da ti prica...sladak stomacic...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:21:35
|
|
|
|
Anoniman
|
mlada mama ti si prava slatkica i da imaš duplo toliki stomak ne bi niko mogao da ti kaže da si ogromna Pa vidi koliko je vas devojaka, ja sam preko 30, nisam baš za izlog...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:23:36
|
|
|
|
adulence
|
uh pa kakve to veze ima....mi smo trudne i sve do jedne smo lepe...da se zna...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:24:03
|
|
|
|
MicinaMama
|
Jeste li sigurne da cete vi da puknete ... Mi smo 35+6...ja mislim...pise na tickeru
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:26:54
|
|
|
|
nink
|
Micina svaka cast velika tiba...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:27:10
|
|
|
|
MicinaMama
|
mlada mama preslatka si,kosa ti je super a i faca...ali posto ovo nije tema za to,onda,divan ti je stomacic!!!! Mene niko nema da slika u jednom komadu,sa laptopom slikam stomak...ako se odaljim ne mogu da pritisnem taster da slika.....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:29:52
|
|
|
|
mlada_mama
|
ja 15 dana prije termina punim 21 Micina ti si se bas zaokruglila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:33:32
|
|
|
|
17 joka
|
mlada mama preslatka si i stomacic je meden MM,mila ja ovako i jos vecu zamisljam sebe i bas si mi preslatko okrugla
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:36:26
|
|
|
|
MicinaMama
|
Pa sta ima veze i ja sam prvo dete rodila sa 21 godinu....do duse sa 21,5....ali tu je to. Moj stomak je bas veliki,ali nigde drugo nisam debela...ja sam dobila svega 11kg u trudnoci do sada,ali izgleda da je dosta otislo na bebu i stomak.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:41:55
|
|
|
|
MicinaMama
|
Joka hvala draga....meni bas i nije sladak heheh...slatko mi je ono sto je u njemu,a posle poroda cu se morati boriti sa viskom stomaka i koze.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:45:03
|
|
|
|
mlada_mama
|
hvala zene ja se osjecam ljepse nego ikad meni nema nista ljepse od mladih roditelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:50:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mlada_mama meni nema nista ljepse od mladih roditelja Vidiš adulence!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:54:10
|
|
|
|
17 joka
|
pa mlada mama i ja se potpuno slazem sa tobom,ako beta potvrdi u ponedeljak trudnocu,ja cu imati nepune 23 MM,ma meni je tvoja trba i to malo u njoj
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:57:43
|
|
|
|
nina26
|
Mlada Mama, preslatka si, bas ti je lep stomacic Micina, svaka ti cast samo 11 kg a vidi kako velika tiba Nina, pa ti si nam onda voajer
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 18:00:37
|
|
|
|
adulence
|
nina ali ti vec imas jedno,tako da si i ti mlada mamica...sve smo mlade i lepe.. MM kolika pupa,divnooooo...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 18:22:18
|
|
|
|
mlada_mama
|
Joka drzimo ti fige da nam se uskoro pridruzis
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 18:49:17
|
|
|
|
17 joka
|
hvala mila nadam se da hocu!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 22:34:47
|
|
|
|
jovicaa
|
divni stomaci ma zezam se ja za slikanje, bilo mi je smesno to da napisem. mene i nema na slikama, uvek slikam druge.. ali sad kada sam trudna, zelim da imam uspomene, posto mislim da se sa aleksandrom nisam dovoljno slikala u trudnoci. da znate da mislim da je malo 21 godina... mogle smo jos malo da sacekamo, ali sta ima veze, nikad nije ni rano ni kasno :) ja sam imala skoro 21 i po kada sam rodila aleksandra.... a sa ovom bebom cu imati 23 i par meseci.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:40:43
|
|
|
|
Janncica
|
nadam se da sam uspela.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:42:37
|
|
|
|
17 joka
|
janncice,divna mala trba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:43:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ti si super, ko kaže da si debela?!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:47:43
|
|
|
|
Janncica
|
Veruj mi jesam.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:50:25
|
|
|
|
17 joka
|
ej zeno,ma bas si slatka ja da se slikam izgledam ko sad ti a nisam bar nije dokazano i nesekiraj se zbok tih kg. puno i strijice sto kazes sta ima veze
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?