|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
4.7.2012 8:24:38   
mala buba
On ne zna gde je levo,zato i pada tako nisko. Izvini,ali emotivne ucene ne tolerisem

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 851
4.7.2012 20:29:06   
danki
Jeste,ponasa se nezrelo,ali ja vise ne znam kako da mu stavim do znja da je kraj. Pokusala sam da mu dokazem i na najgori i na najbolji nacin i posvadjamo se zestoko,ali ne on neodustaje i opet se vrati na iste price,kako njemu bez nas nema zivota,kako bi se sad odmah ubio kad bi znao da mu se mi stvarno nikad necemo vratiti,kako da ga se otkacim,kaaakooo user posted image

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 852
4.7.2012 21:20:54   
indy_25
Prestani komunicirati s njim. ako zaista zelis da ga se rijesis onda ces svaki kontakt sa njim zavrsiti. djete mozes davati da ga vidja preko nekog posrednika. tako sam ja to radila .

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 853
5.7.2012 19:16:40   
mala buba
Danki samo stalozeno. Nije resenje da se posvadjete,samo zbog deteta, ali isto tako nije u redu da upravlja tobom i tvojim emocijama. Pokusaj da se distanciras i hladne glave razmisli

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 854
6.7.2012 0:08:17   
danki
Lako bih ja da dete hoce bez mene, nego nece ni 10 min. odmah place i vice mamaa.. Tako da bi mi u suprotnom bilo idealno da nadjem nekog posrednika pa da ga ja i nevidjam, ovako on dodje bukvalno kad mu se cefne i cuci kod mene i po 5 - 6 sati, ja da skrenem. Socijalno se jos uvek nije mesalo u smislu da mu odredi dane kad i koliko da vidja dete, mislila sam da ce biti razumniji pa i nisam toliko potencirala te stvari, ali kako vreme prolazi on je sve gori umesto suprotno (da se ohladi) Od uvek je bio manipulator i veliki takticar cak i uvezi, tako da i dalje misli da sam ja ona naivna glupaca od pre par godina koja je prelazila preko svega i volela ga bez rezerve...

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 855
9.8.2012 11:29:02   
mtajcica83
Ja sam u drugu temu pod istim nayivom razvod braka pisala prije neki dan , i sad vidim da imaju 2 temeuser posted image .Jel mogu negdje da postavim par pitanja vezano za potrebne papire za razvod itd,..Jel ima neka tema, pravi savjeti ili slicno..Hvala

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 856
9.8.2012 11:31:42   
Anoniman
U ipak je do toga došlo??? Ne znam,znam da je Anitaaa pisala o svom razvodu dosta detaljno, pa jedino da pročitaš neke njene postove... user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 9.8.2012 11:35:26 >

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 857
9.8.2012 11:33:53   
Snelle
Baš mi je žao što dolazi do razvoda, ali nakon svakog tvog posta je potpuno jasno i očigledno da vi više ne funkcionišete kao celina i da si više nesrećna nego srećna. Želim ti sve najbolje!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 858
9.8.2012 12:29:26   
Anoniman
Mila ono je bila tema problemi u braku, ovo je razvod braka. Sve što te zanima pitaj ovde, naći će se neko ko zna proceduru i ko može da ti pomogne, na ovoj temi. Srećnouser posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 859
9.8.2012 14:41:43   
mtajcica83
Hvala vam drage moje,
Nedjo, vidis koliko sam vise pukla da sam ja mislila da su teme iste i tek kad sam procitala tvoj post, sjetih se da su ono bracni problemi a ovo tema razvod braka...
Neznam odakle da pocnem, sta da preduzmem,van sebe sam,pomoci nemam ni sa niotkuda, dodje mi da uymem Andriju i odem negdje sa njim a da se nikome ne javim...Ludo ynam, necu to uciniti, ali ne mogu vise...Juce mi je doslovno puko glas od nervoye i vikanja, i danas nemam snage nizasta...
Kako ja mogu ista da pokrenem dok mi muz nije tu,on je na brodu, da li ja mogu da podnesem yahtjev sama, neznam nista,
A mm mi je rekao da vise ne zeli (zbog mene) ni maloga da vidi, i napisao ogromnim slovima u poruci da se odrice svog prava na Andriju i da to dam advokatu na uvid user posted image ...On je definitivno posao sa zivcima...brod ga je upropastio....user posted image user posted image user posted image .Tako sam tuzna, ljeto je, svi uzivaju, a ja se osjecam tako jadno da me muka samu sebe vise da pogledam u ogledalo..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 860
9.8.2012 14:49:24   
minavb
Strašno. Baš mi je žao šti ti se to dešava. Ne znam šta da ti kažem, baš sam iznenađena time što ti je napisao.
Mislim da zahtev možeš i sama da podneseš, a da ga on kasnije potpiše.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 861
9.8.2012 14:55:02   
Snelle
Možeš li da odeš kod nekoga, izvini ako sam indiskretna, imaš li roditelje, sestru, brata, bliske rođake, prijatelje? Posao ili si finansijksi potpuno zavisna od njega?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 862
9.8.2012 15:10:51   
Anoniman
Mnogo mi je žao da prolaziš kroz sve to. Nadam se da imaš bar nekog na svojoj strani da te podrži i da ti pomogne kroz sve ovo.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 863
9.8.2012 15:16:33   
mtajcica83
Naravno, imam mamu i brata i stan njen u kojem smo sada mi..(jer oni yive u drugom gradu)..Imam dosta rodbine, ali nesto ne bih ni sa kim od njih da zivim user posted image Nisam zavisna od njega finansijski.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 864
9.8.2012 15:21:04   
Anoniman
To ti je već dobra startna pozicija. Imaš stan, imaš finansijsku nezavisnost, i bliske ljude s kojima ne moraš da živiš ali mogu da ti se nađu i da te podrže ako i kad zatreba. I pored svega toga sigurna sam da nije ni malo lako, ali ne daj se! Želim ti da što pre nađeš mir a za njim i sreću i za sebe i za Andriju! user posted image

Direktna veza do poruke: 865
9.8.2012 15:22:36   
jovicaa
mtajcice a da sacekas da se vrati?user posted image

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 866
9.8.2012 19:49:49   
mtajcica83
Hvala sto ste uz mene svaka vas podrska mi mnogo znaci...
Jovice tako sam i prosli put cekala da se vrati , ne bi li sesredili, medjutim...nista....

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 867
9.8.2012 19:51:55   
jovicaa
pa dobro, ali ako si u svom stanu, ne moras otpocinjati parnicu dok se on ne vrati.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 868
9.8.2012 19:55:19   
Anoniman
Ja sam tek sad pročitala šta ti je napisao u poruci-tuga Božja user posted image
Razumem u potpunosti da ti se čaša prelila, nakon samo 2 godine i da ga briga za dete, tu nema šta da se pokušava user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 869
9.8.2012 20:11:55   
Anoniman
koliko znam, zahtev za razvod moze podneti bilo koja strana, a finansijski je bolje ako je to sporazumno. u svakom slucaju bi ti trebao advokat iako mozete to i sami da sredite ako ste ok ljudi - ako jedno pravi probleme ...
ako ne ide-ne ide. jbg, bolje dobar razvod nego los brak. samo hrabro, ti i andrija imate jedno drugo i onda sve ostalo mora biti u redu.
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 870
9.8.2012 23:07:16   
Lilla
Drzim palceve da sve prodje sto bezbolnije za tebe i malca, iako znam da je tesko. Nije mi samo jasno da li je napisao da se odrice prava na svoje dijete da bi tebe povrijedio ili jer je stvarno to mislio? Ako je ovo drugo, zao mi je sto moram biti iskrena ali i bolje sto se razvodis od takvog necovjeka, da ne kazem nesto drugo. Nekako ipak mislim da je ono prvo.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 871
9.8.2012 23:19:20   
Anoniman
Nekako ipak mislim da je ono prvo.

To i ja mislim.

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 872
10.8.2012 0:35:38   
vukosava
Odrice se on prava da mora da ti salje alimentaciju cini mi se. Kakav kreten.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 873
10.8.2012 15:13:38   
mtajcica83
i ja mislim da je to rekao da bi me povrijedio...jEr Andriju obozava,i kad je tu njemu posveti svu paznju i ljubav ovoga svijeta.Ali vjerovatno bi bio spreman na sve, da bi mene dokusurio...A sto se tice sporayumnog rayvoda, bojim se da to kod nas nece biti slucaj...jer on je ponekad totalno lud i neyna sto cini...user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 874
10.8.2012 15:41:28   
Anoniman
Izvini ali kad nekoga voliš onda ga ne iskorišćavaš. Prema onom koga voliš se ne odnosiš kao prema stvari koja bi, eto, mogla da posluži da nekog povrediš. A on upravo tako tretira Andriju.

Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here