Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 10.7.2009 18:04:05
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mi imamo jos malo fore za zajednicka kupanja Od pocetka veze nam je bilo skroz normalno da se zajedno kupamo, uglavnom uz sladoled dok se i voda skroz ne ohladi(mada sam ja uvijek bila vise tip za tusiranje-lezanje u kadi mi je inace bilo gubljenje vremena)... sad se kupamo zajedno jednom nedjeljno, onako skolski u nedjelju predvece i pricamo,pricamo(kada je premala za neke akrobacije uz moj nabujali stomacic )
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 21.4.2010 0:04:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao hteli smo da se tusiramo zajedno ali smo zavrsili na drugu stranu neokupani!
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 21.4.2010 0:27:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Uvece obavezno ili u tus kabini ili u kadi. Zato su se na poslu cudili da mi je cesto kosa vezana i da nisam fenirana dok im nisam rekla da je pokvasim u tus kabini jer je mm mnogo visi od mene A sto se kade tice, pa odrekli smo se letovanja prosle godine da bi pare ulozili u hidromasaznu kadu sa hidro i aero mlaznicama, veliku, ugaonu i bbesomucno je koristimo. Posebno sto nemamo bojler, vec toplu vodu, pa nema sanse da je potrosimo. Ujutru svako ima svoj ritual, mm se u jednom kupatilu brije i tusira, a ja obozavam da kad cujem alarm stavim na snooze, odem do kupatila pustim vodu i kada me za deset min probudi opet, sipam filter kafu i iskoristim dragocenih 10 min da napunim baterije za naredni dan
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 21.4.2010 6:57:06
|
|
|
|
bebironcic
|
Uglavnom da,narocito uvece...mada mi je malo problem tusiranje,jer i ja kao Nejt imam problema sa visinom,i moj muzic je dosta visi od mene pa me pokvasi celu.To nam je nekako postala navika i podrazumeva se da idemo zajedno na lencarenje ili pod tus i ja se ne bunim a ni on
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 21.4.2010 8:00:48
|
|
|
|
Anoniman
|
TO NAM JE RITUAL PETKOM UVEČE KAD STIGNEM KOD NJEGA ILI ON DOĐE KOD MENE..... zaželimo se jedno drugog.....i eto romantike na dohvat ruke bez cimanja do grada na neku večeru,u šetnju ili šta već....
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 21.4.2010 10:17:29
|
|
|
|
lenaa
|
vec je postalo tesno u nasoj kadi, ne mozemo zajedno
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 22.4.2010 11:29:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cesto..naravno dok mi nije izrasla tiba Sad kad dodje bebi ..neznam kako cemo
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 8.5.2010 16:33:02
|
|
|
|
New Mom
|
Obožavam to! Imamo hidromasažnu kadu, pa još kad se dodaju ulja, sveće... mmmm... Nedostaju mi ti trenuci ovih 9 meseci... Videćemo kako će biti kad dođe.
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 25.6.2010 20:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Da... Skoro uvek... Posto imamo djakuzi, onda je dobro, ali da nemamo, ne verujem da bi se kupali. I Samo kad dobijem onda ne...
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 5.2.2011 20:36:03
|
|
|
|
jabudic
|
Eh, nekad dok smo bili u vezi to je bio rital, a sad tusiranje na brzinu i na smjenu, jer jedno mora da pazi na Nemanju... A bijase fino, bogami...
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 6.2.2011 0:09:29
|
|
|
|
Brana
|
Obozavam da se kupam sa mm, uvek kada uhvatimo priliku iskoristimo je!
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 6.2.2011 0:11:47
|
|
|
|
IVA 11
|
I ja obozavam, ali nam je kupatilo u sklopu spavacih soba, pa ne mozemo kad Luka spava da ga voda ne probudi.
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 6.2.2011 0:14:44
|
|
|
|
Brana
|
Joj znam sve, to je nezgodno kada susti voda a beba spava
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 6.2.2011 0:25:11
|
|
|
|
choopa choops
|
E o ovome sam ja mastala prije braka No, imali smo prilike za to sve dok nije dosla L, a od onda nista jer nam je kupatilo odmah do sobe Sad je dobro da uopste stignemo i posebno da se otusiramo, a akmoli da se kupamo skupa
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 6.2.2011 0:31:12
|
|
|
|
tijana86
|
Ne kupamo se zajedno jer svako voli svoj mir ! Ali smo nekada pre ove malo duze brzce krize znali da se dogovorimo pa kad dete zaspi trk u zagrejano kupatilo pa .... Ju sto me sramota !
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 6.2.2011 0:31:14
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Sad je dobro da uopste stignemo i posebno da se otusiramo, a akmoli da se kupamo skupa
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 4.8.2012 22:00:33
|
|
|
|
*milica*
|
Joj, jako retko... odavno se nije desilo da se zajedno tusiramo. vecinom ja uspavljujem Stefana dok se on tusira a posle ja ulecem u kupatilo. A i zivimo sa njegovim roditeljima pa nam i nije prijatno.....
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 4.8.2012 22:03:42
|
|
|
|
jovicaa
|
ma samo mi jos on fali u tus kabini, pa da se poubijamo, s obzirom da je tus kabina velicine kutije sibica... mada jesmo se ranije kupali par puta zajedno..
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 4.8.2012 22:06:51
|
|
|
|
anajid
|
Jesmo ranije praktikovali dok se Andrija nije rodio.Ziveli smo sami bez dece 3 godine.Bese lepo,a sad nema od tog nista dok sitna deca malo ne porastu.
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 4.8.2012 22:58:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znali smo duuugo da uzivamo u kadi, redovno mi je upadao pod tus Od kad su dosla deca...neam vise....bas mi nekad to nesdostaje
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 5.8.2012 7:08:39
|
|
|
|
vukosava
|
A ko cuva dete/decu?
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 5.8.2012 7:25:32
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Jesmo ranije dok nije dosla beba ...a sad nema sanse ...
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 5.8.2012 7:50:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava A ko cuva dete/decu? Pa valjda deca nekad spavaju
|
|
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 5.8.2012 7:57:57
|
|
|
|
minavb
|
I kad spavaju moraju da se cuvaju. Tako moja mama, sedi pored Vanje i dan danas ako mi izadjemo u grad i posle referise koliko se pute okrenuo.
|
|
RE: Kupanje sa partnerom? 5.8.2012 8:23:33
|
|
|
|
Anoniman
|
DOk je bio manji, bebi alarm u sobu, sad se niti budi, niti je tih kad se probudi jednom u sto godina. Pa pre ga čujem ako se seksam u kupatilu (meni kupanje sa partnerom apsolutno podrazumeva seks), nego ako spavam u drugoj sobi. A možda ne treba ni da spavam, ni da se seksam, ni da živim, ne znam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?