|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
18.7.2012 14:44:52   
Verus
tash kad idete? hajde idemo zajednouser posted image

Jel ima Grcka all inclusive opcije? volela bih malo vise hlada zbog bebe-znam da suncobran nije isto kao debeo hlad, a nesto, po slikama Turska kao da ima vise? Treba mi mala pomoc da izaberem mesto-nisam bila ni tamo ni ovamo, pa ne znam. Nadam se da cemo moci da uhvatimo nesto last minute, jer cemo za sada oboje biti dosta flex. sa vremenom....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2076
18.7.2012 14:59:23   
Anoniman
postoje all inclusive. bas su nam prijatelji pricali kako su bili u paliouri (poslednje mesto iza pefkohorija na halkidikiju) u nekom takvom hotelu i da su se prvi put zaista odmorili sa svoje dvoje dece user posted image
ja nesto gledam drugi prst (koji bas ne poznajem) mozda tamo da idemo (kazu da su lepse plaze) ali ne znam koje mesto bi nam bilo zgodno. voleli bismo da nadjemo smestaj odmah pored plaze.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 2077
18.7.2012 15:07:14   
Verus

ksena sta je ovo?
IZVORNA PORUKA: ksena

postoje all inclusive. bas su nam prijatelji pricali kako su bili u paliouri (poslednje mesto iza pefkohorija na halkidikiju) u nekom takvom hotelu i da su se prvi put zaista odmorili sa svoje dvoje dece user posted image
ja nesto gledam drugi prst (koji bas ne poznajem) mozda tamo da idemo (kazu da su lepse plaze) ali ne znam koje mesto bi nam bilo zgodno. voleli bismo da nadjemo smestaj odmah pored plaze.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2078
18.7.2012 15:07:23   
marince1
Tash blago tebi user posted image

Verus ja volim Tursku.
Drugi prst je Sitonija user posted image user posted image user posted image
I slazem se da su tako playe fenomenalne

< Poruku je uredio marince -- 18.7.2012 15:16:08 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2079
18.7.2012 15:10:31   
Anoniman
verus, halkidiki je prvi prst, sitonija drugi, a sveta gora/atos je treci prst poluostrva. (grci to zovu prva noga, druga noga user posted image )

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 2080
18.7.2012 15:20:52   
Anoniman
Taman smo se smislili da idemo u cg, u rafailovice, kada je mm opet poceo da prica o grckoj, tako da cemo i mi tamo, samo jos da se odlucimo gde....

< Poruku je uredio Unina mama -- 18.7.2012 15:32:36 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2081
18.7.2012 16:27:38   
Anoniman

verus, halkidiki je prvi prst, sitonija drugi, a sveta gora/atos je treci prst poluostrva. (grci to zovu prva noga, druga noga user posted image )

Ksi, misliš Kasandra je prvi a Halkidiki celo poluostrvo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2082
18.7.2012 16:27:54   
Anoniman

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2083
18.7.2012 16:42:36   
Anoniman
hahaha...da user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2084
18.7.2012 20:11:01   
nina26
olga i ja se prodajem za pastetu, a jos ako dodas i jogurt, za ceo zivot sam tvoja

stani u red, user posted image imaju prednostuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2085
18.7.2012 20:11:10   
Anoniman
detaljan opis jedne drugarice

dakle, ja sitoniju ne dozivljavam kao dobar odmor sa malim detetom, jer ima dosta uvala, prelepih plazica sa kamenjem, peskom, uglavnom mešano, ali nije nekako komforno. i da, vruce je, nikad ne moze da bude prijatno kao na pr. na tasosu, gde su uzgred plaze kao pravljene za porodice sa malom decom. ali .... back to sythonia.

Mesta gde sam ja/mi bili:

1. Vurvuru (gleda na istok) prelepa priroda, nestvarne boje vode (zeleno plavo) i neba + neobicno rastinje, totalna egzotika, ali plaze ... uske, male, dosta kamena, put iznad glave i sl. Sad, pricali su mi ljudi da su odsedali u kucama gde imas svoj izlazak na plazu i da je bilo strava, super domacini, mirno, puno borove sume i sl.
Ako ubodete tako nekog super.

2. Sarti (isto gleda na istok, što znači da ti sunce zalazi iza ledja). Pravo turističko, lepo mesto sa mnogo mađara, nemaca i srba. Mi smo bili u novom delu Sartija koji ima ogromnu peščanu plažu i plitko more. Ostali deo Sartija, da kazem centar je guzva, lezaljka do lezaljke, suveniri, brodici, zabava na vodi, u vodi i oko vode :) U Sartiju svako popodne duva vetrić sa Atosa i on pravi talase. Nekad male, nekad velike. Dakle Sarti da, ali isključivo novi deo.

3. Toroni (gleda na zapad, što znači da ti sunce zalazi u more). Ja ovo u zivotu ne bih primetila, ali mom mužu nije ugođaj kad mu sunce ne zalazi u vodu. Mesto je bezveze, nema ništa, ali ima ogromnu peščanu plažu mirno i uglavnom plitko more i nema gužve. Ima par restorančića, dugačko šetalište uz more, par radnjica i to je to. Nema nikakvu zdravstvenu ustanovu, čak ni apoteku. Ima brdo dece iz celog sveta, mirno more, pesak (ne neki nezaboravni, ali je pesak). Jaaaako je velika plaža i nema šanse da vam neko stavi noge na glavu. Dakle Toroni da, ako poneseš sve što ti treba i ne treba iz Soluna.

Ostala mesta koja vredi videti su Neas Marmaras, zanimljiv, ali nije za kolica, jer je sav gore-dole i u stepenicama. Resort Porto Karas, bili mnogi, niko se nije specijalno odusevio, a cene veoma jake. Nikiti i Metamorfosis su mesta na pocetku poluostrva, veštački napravljena, ima pesak, ima plitko more, ima nove kućice, ali nema nista vise. Nema dusu, sto bi se reklo. I na kraju, skoro mi je jedna zena pričala da je 10 godina sa porodicom bila u mestu Kalamici, na samom vrhu i da im je bilo super. E sad, sta to znaci, to već ne znam.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2086
18.7.2012 20:49:20   
Anoniman
Verus, vidi Oceaniaclub.gr, on je all incl, kontam da jede malu decu, samo pohvale sam cula o njemu, ali je cena malko paprena. Nisam zagledala hlad.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 2087
19.7.2012 8:42:10   
Shishica
Vratili smo se iz Parge, obisli dosta toga i krenula sam odande sa velikom knedlom u grlu..
Voda je bila dosta topla, nikada nije toliko bila topla ni na Halkidikiju..Verovatno zato sto su bile paklene vrucine.

Parga prelepa kao i uvek, dete sasavo ali dobro, dobro podnela put.. I tako.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2088
19.7.2012 9:05:14   
Modessty
Hvala žene!
Stvarno dajete iscrpne izveštaje user posted image

Mi do kraja avgusta nećemo zanti da li idemo i ako idemo kad idemo. Verovatno tamo oko 15. septembra.
Nakon čitanja svega što ste napisale ja sad definitvno ne mogu ni da se odlučim user posted image

Razmišljaću o tome kad za to dodje vreme. I da vidim prvo šta će drug da mi ponudi kao opciju za letovanje.

Koliko inače košta all inclusive varijanta?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 2089
19.7.2012 12:30:09   
malapufika
Drage moje jel bio neko u Nei Pori od vas.mi uplatili za 14 septembar dzabe nesto jer nismo planirali leto zbog mog posla....ali ja dobih otkaz pa ajde negde da odemo.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2090
19.7.2012 12:34:01   
Jole84
Pufi user posted image
meni drug radi dole preko leta već nekoliko godina,pa sam bila prošlog leta na nekoliko dana.Fino je,mirnije,porodično mesto,meni je baš prijalo.Plaže su lepe,peskovite user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 2091
19.7.2012 12:41:59   
malapufika
stvarno:))) pa valjda ce da mi se svidi...jedino me brine termin,vreme da nas posluzi...ako je mirno mesto trenutno nam to i treba ...ne idem da skacem po diskotekama iskreno..ma jedva cekam

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2092
19.7.2012 13:23:03   
Anoniman
pufi, bila sam ja pre skoro 10 godina, bilo je malo penzionerski, mirno, mislim da je dobro za porodice jer su siroke ulice i ravno je pa je lako recimo sa kolicima.

(odgovor članu malapufika)
  Direktna veza do poruke: 2093
20.7.2012 11:22:27   
nata11
Nei Pori je meni super. Mene odusevljava onaj plicka koji je poprilicno dug, pa komotno mozes da sedis i citas knjigu, pijuckas sokic. Jedino mozda bude malo pusto septembra ali za odmor je super. Kao sto ksena rece ulice siroke, ma milina ako idu i decica.
Pufika u koju vilu idete?

< Poruku je uredio nata11 -- 20.7.2012 11:26:37 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2094
22.7.2012 11:21:08   
Sesilija 83
Nei pori je super mi bili pre 3 god i bas je imalo dosta tih decijuih zezalica...lepo je za porodice sa decom
Ali mene je odusevila Lefkada bili smo tamo i prelepo je...a svracali smo tj bili 3 noci u nekom seli Mitikas morali smo tako jer izmedju lefkade nei poria smo imali 3 noci slobodne pa se kao smestismo tu.. znaci lepo more,plaza..ali nema nista vise osim jednog polurestorana,jedneg marketica dolaze samo grci a za smestaj nas izula neka baba.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2095
23.7.2012 14:59:34   
madre
ne znam gde bih ovo pitala, pa cu probati ovdeuser posted image sta mislite, da li ce me pustiti sa ovim kolicima do aviona ili cu morati da ih predam zajedno sa prtljagom? KLIK

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 2096
23.7.2012 15:13:41   
Anoniman
madre, mi nismo imali problema sa cam kolicima tog tipa kad smo isli avionom (jat), samo ih predas na ulazu u avion. ima i tema o bebi u avionu.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 2097
24.7.2012 8:56:43   
nata11
Madre proslo leto kada smo putovali su pustali sa takvim kolicima ali je bio Tunisair.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2098
24.7.2012 12:42:31   
minna
Cini mi se da je bila neka tema ali sada ne mogu da je nadjem, pa cu pitati ovde... Saglasnost roditelja da dete putuje u inostranstvo sa npr babom i dedom se overava u opstini jel tako? Ja sam sad nasla taj formular koji treba da popunimo mm i ja. Moje pitanje je da li oboje moramo da budemo u opstini kad se overava ili moze samo jedno od nas da ponese taj formular i overi ga, jel zna neko?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2099
24.7.2012 13:08:39   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: madre

ne znam gde bih ovo pitala, pa cu probati ovdeuser posted image sta mislite, da li ce me pustiti sa ovim kolicima do aviona ili cu morati da ih predam zajedno sa prtljagom? KLIK

O ovome sam i ja razmisljala... Mislim da bi kisobran kolica mogla da prodju kao rucni prtljag user posted image
Mi imamo Cam Flip, bas su mala kad se sklope. Ne trebaju mi za ukrcavanje uopste, ali kad izadjemo, dok cekam prtljag, ne mogu da jurim za njom po aerodromu, jer idemo nas dve same. MM ide kolima dan ranije...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here