Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
sanji PE peca
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:47:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:51:17
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:51:34
|
|
|
|
crazymama
|
evo minja da se pridruzi secerlemama sa prethodne strane... vidim pominjete boju ociju, njoj su sada bukvalno sive... muz ima zelene, a ja braon... zato svekrva ima svetlo plave, pa mozda povuce taj gen, ja bi volela... uglavnom, braon joj nisu... ova druga slika se zove "poljubis me u majmunce"
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:52:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne znam šta ću sa njim, sve je po kući olizao
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:53:51
|
|
|
|
crazymama
|
dobro kad ne capka zid i ne jede malter, znam za takav slucaj :)
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:54:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Liže zid i frižider, to mu je omiljeno
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.6.2012 23:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Mare Mi Gileta zovemo i Lisko. Sta ce biti kad krene iz obora.... vrag zna Deca su predivna
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 6.6.2012 0:04:51
|
|
|
|
Anoniman
|
jao kako mala bebica, skroz sam se raznezilaaaaa anci zar frizider?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:27:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea pomaze u pravljenju torte Ana i Andrea je to radila,samo sto mi imamo staklenu terasu Crazymama madena je
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:31:10
|
|
|
|
Jole84
|
Jaoooj dušica musava
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:34:08
|
|
|
|
Figaro88
|
Uvuce glavu u ciniju i tako je lize
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:37:28
|
|
|
|
Jole84
|
Ali pogled joj je legendaran "mama sad si našla da me slikaš kad ližem šerpicu"
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:42:56
|
|
|
|
Lilla
|
Ana Kakva fotka, on je presladak CM, divna je
< Poruku je uredio Lilla -- 8.6.2012 12:43:29 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:49:05
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Liže zid i frižider, to mu je omiljeno I Vanja je sve olizao po kući. Figaro, Andrea mi liči na Lesicinu Lenku.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 12:50:16
|
|
|
|
lesica
|
Bas tako Mina iste su
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 13:13:11
|
|
|
|
lesica
|
Pocelo je ovako a zavrsilo se ovako
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 14:16:38
|
|
|
|
lesica
|
Zaboravih nesto samo da kazem,Ana Mare je super mega giga car
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 14:17:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupacica nasa slatka
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 15:11:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica Zaboravih nesto samo da kazem,Ana Mare je super mega giga car blesa! Ali Lenka je legenda
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.6.2012 15:24:35
|
|
|
|
Anoniman
|
jao vidi joj kupaceg! secer!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.6.2012 13:59:20
|
|
|
|
nenja22
|
svaki put se prevrnem od smeha kad vidim ovo "pomeli se kučko!" ali uz sliku koja ide uz to, samo kod nas, terasa vs. plaža i jedan krupni plan
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.6.2012 14:11:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve bih ih ugnjavila i izmazila.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.6.2012 1:58:19
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, da mu namazes rucak na tu sipku? bar da bude neke koristi ..
< Poruku je uredio BlackBetty -- 10.6.2012 2:00:33 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.6.2012 11:13:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty anci, da mu namazes rucak na tu sipku? bar da bude neke koristi .. hahahaha, dobra ideja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?