Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 28.1.2010 13:11:46
|
|
|
|
ggoca
|
imam problem sa suvom peruti pa stalno kupujem neke nove sampone jer mi ni jedan ne ukloni perut,imam suvu gustu kosu i suvu perut,cini mi se da je to nasledno jer i tata i sestra imaju iste probleme.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 28.1.2010 16:51:06
|
|
|
|
gagana83
|
Mene mm obradovao ovim.Odavno ga merkam
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.7.2010 14:07:01
|
|
|
|
dacca
|
Izasli su neki novi STILL ovi samponi (kod nas u C.G.) pa eto uzeh da ga probam. Ima li ko iskustva sa njima?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.7.2010 14:55:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
samo loreal mada ja imam takvu kosu da mogu da koristim sta god hocu, uvek je fenomenalna (makar jedna stvar oko koje ne moram da se mucim, hvala bogu)
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.7.2010 15:00:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dacca Izasli su neki novi STILL ovi samponi (kod nas u C.G.) pa eto uzeh da ga probam. Ima li ko iskustva sa njima? Koristila sam ovaj... I šampon i balzam. Iskreno, ništa posebno. Sem što lepo miriše...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 11:47:55
|
|
|
|
pepino
|
Vec godinamaaa Loreal,i sampon i masku i zadovoljna sam!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 11:50:13
|
|
|
|
lanajelena
|
To nisam ja to je moja Shauma
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 11:53:31
|
|
|
|
Mimče
|
trenutno Davines Energizing vitamin activist shampoo iz kolekcije naturaltech uzela sam onaj veliki od 1l na pumpicu pa nikako da ga istrosim a kad bih malo da razbijem monotoniju onda loreal zuti
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 12:07:05
|
|
|
|
LillyT
|
Davines ima super proizvode za kosu, jesu malo skuplji ali traju bas duuugo. Ja imam njihov sampon za kovrdzavu kosu i protiv peruti i odlicni su. E sada, onaj manji od 250ml mi traje oko 5 meseci, s tim sto bas imam gustu kosu. Za svaku preporuku su
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 12:10:04
|
|
|
|
viking
|
Mimče, Lillyt, gde kupujete to? Sad sam im bila na sajtu davine.com super im je fotka na home page-u
< Poruku je uredio viking RR -- 20.7.2010 12:11:18 >
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 12:14:13
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Mimče, Lillyt, gde kupujete to? Sad sam im bila na sajtu davine.com super im je fotka na home page-u draga imas Cvrle prodavnicu svakakvih djakonija za kosu na Slaviji na uglu sa Beogradskom link http://www.cvrle-hairshop.com/shop/products.php?cat=2 a ja sam uzimala na Bulevaru neka radnja i salon planet hair blizu mog posla tj kad od Pravnog krenes ka skupstini sa desne strane
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 12:17:29
|
|
|
|
LillyT
|
Ja uzimam na Bulevaru, a ima ista ta prodavnica i u Cumicevom. Uglavnom, prodaju Selectiv i Davines i meni su super obe marke. Ono sto mi se posebno svidja je to sam imala prilike da kupim Davines u Italiji i nema nikakve razlike u odnosu na ovaj sto se ovde prodaje. Nije ona fora, proizvodi za istocno-evropsko trziste, nego su svi isti (za celu Evropu)
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 12:18:48
|
|
|
|
viking
|
hvala, divne ste
|
|
RE: Koji šampon koristite? 20.7.2010 12:22:22
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja uzimam na Bulevaru, a ima ista ta prodavnica i u Cumicevom. Uglavnom, prodaju Selectiv i Davines i meni su super obe marke. Ono sto mi se posebno svidja je to sam imala prilike da kupim Davines u Italiji i nema nikakve razlike u odnosu na ovaj sto se ovde prodaje. Nije ona fora, proizvodi za istocno-evropsko trziste, nego su svi isti (za celu Evropu) slazem se za davines ja sam se jedno vreme na tri nedelje farbala u plavo a kosa mi je bila ocuvana meka, lepa i duga kao da je ne farbam, tad sam koristila ovo pakovanje i sampon NOURISHING VEGETARIAN MIRACLE, NOURISHING HAIR BUILDING PACKNOURISHING šampon
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.12.2010 21:19:50
|
|
|
|
Amber
|
Herbal E plavi za hidrataciju i dove regenerator, probala sam par mesci da predjem na priorodne sampone alverde bez silikona i njihova pakovanja za kosu ali nisam mogla vise od tri meseca da izdrzim kosa mi je bila suva i bez sjaja, cim sam se vratila samponima koji sadrze stetne supstance parbene, silikon, i dertedzent (laureal sulfat) kosa mi je meka i sjajna tako da na mene ipak bolje deluje hemija.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:12:15
|
|
|
|
cockic
|
ja nadjoh odgovarajucu temu pocela sam da koristim VICHY sampon sa ceramidima zuto pakovanje uzela sam crem sampon i regenerator evo tri puta sam ga koristila i deluje mi super znam da mora da prodje duzi period dok vidim kakva ce mi biti kosa ali prvi utisci su super.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:15:40
|
|
|
|
branki*
|
ja ne znam koji sampon da kupim.kosa mi je tanka,farbana,teme se brzo mast,a krajevi suvi
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:18:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja se užasno masti i moram da je perem svaki dan osim kad koristim OVAJ šampon, sa njim mogu svaki treći. Ima ga skoro svuda, u DISu, Liliju, Tempu... I cena mu je super.
< Poruku je uredio gae_gr -- 29.5.2012 23:22:11 >
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:21:46
|
|
|
|
bubulence
|
BAD HEAD, neprevazidjeni
< Poruku je uredio bubulence -- 29.5.2012 23:27:20 >
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:24:44
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam uzela Balein (marka DMa) kao vitaminski,pise narandzastim slovima vitaminski,a za suvu i ostecenu kosu..i super mi je... kosta 170din 500ml,na akciji! a koristila sam Head and shoulders,koji je 400ml 450din imala sam perut i mastila mi se kosa,a sad mi ovaj dosta jeftiniji sampon odgovara!
< Poruku je uredio vonavoj -- 29.5.2012 23:25:56 >
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:29:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Cliven je 300 i nešto dinara 750 ml i traje mi da zaboravim kad sam ga kupila jer ne perem kosu više svaki dan kao sa drugim šamponima...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:33:11
|
|
|
|
branki*
|
videcu i cliven da probam.ja bas duugo koristila garnier zeleni,pa promenila.ali od moje kose ne moze da se napravi bog zna sta.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.5.2012 23:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala sam i njega ali mi se za sad ovaj najbolje pokazao, najduže drži.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 30.5.2012 9:29:52
|
|
|
|
tammy.ka
|
ja sam skoro batalilia svu hemiju...narocito od kakao sam bila trudna. Hemel samponi su mi ok. Malo se stavlja posto su koncentrati i zato nam dugo traju, a koristim ih ja na moju dugu kosu i muz koji se zahvaljujuci njima resio peruti, i sto je najvaznije, ne koristimo balzam pa mi se kosa ne masti brzo.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 30.5.2012 9:33:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam da li balzam uopšte ia toliko veze sa mašćenjem. Meni je kosa jako meka i nikad balzam nisam koristila, ali i dalje se zamasti za čas.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...
Kika Woo - heklane torbeKika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?