|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
25.5.2012 11:53:47   
j o e
e pandina tek sad vidim poruku. mozda te i jesam videla, mada je mene prvu primio pa se nisam mnogo zadrzala (ne mogu da verujem da sam tako brzo zavrsila). a sto se prepoznavanja tice ja sam ona mrsava sto izgleda ko da je odavno prebacila termin koliki mi je stomak u odnosu na ostatak tela :) a imam jos mesec i po do dva do termina...

inace dr je super, bila je i dr kostic tu u nekom trenutku, i ona je super. neko je vec pominjao da ona voli da se zeza i da je skroz opustena i stvarno jeste. a ko je rekao za dr vesnu - i ja sam bila kod nje jednom i divna je. za tri nedelje idem opet kod mitrovica, tada ulazim u deveti pa cemo da pricamo detaljnije oko porodjaja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1276
25.5.2012 12:40:34   
pandina
Ja sam bila broj 1, ali mi je odmah rekao da idem tamo kod prijemnog zbog pregleda.
Inace, meni sutra termin, a jos nista. Rekao mi da dodjem u ponedeljak, ako nista ne bude do tada.

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1277
25.5.2012 12:45:10   
nela79
A jooj ja sma se samo nadala da necu docekati termin. To bi mi bilo pogubno za moje zivce. :) Srecom oba puta sam se porodila 10 dana prije termina

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1278
25.5.2012 12:51:38   
pandina
Bila sam celu trudnocu uverena da cu se poroditi ranije, narocito sto su mi govorili na UZ da je beba krupnija, a vidi me gde sam sad...Pri tom se osecam kao da necu skoro :( a jedva ceeeeeeeekam vise....

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1279
25.5.2012 12:57:32   
Anhelito
Dakle pandina da ocekujemo uskoro lepe vesti i od tebe user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1280
25.5.2012 13:08:50   
nela79

IZVORNA PORUKA: pandina

Bila sam celu trudnocu uverena da cu se poroditi ranije, narocito sto su mi govorili na UZ da je beba krupnija, a vidi me gde sam sad...Pri tom se osecam kao da necu skoro :( a jedva ceeeeeeeekam vise....

Tako sam ja pred kraj druge trudnoce muzu govorila da idem da dignem kauc jer vise nisam mogla da budem trudna :) Nadala sam se da ce taako sve da krene. Mm je bio ubjedjen da me drma neko pred porodjajno ludilo user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1281
25.5.2012 13:12:32   
pandina
Sad mi mama prica da ponesem obavezno u porodiliste kafu i bombonjeru ili nesto tome slicno, da dam babici, a mene je to tako sramota. Jeste to sitnica, ali me sramota. Jeste li vi to radile?

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1282
25.5.2012 13:18:01   
nela79
To je u sustini jedino sto smo i nosili. To je kao neki obicaj. Da odneses neku sitnicu onoj babici koja ti bude oblacila dijete na otpustu. Jesi na tu babicu mislila???

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1283
25.5.2012 13:37:41   
Linonina
Ja sam cula za tu babicu koja spremi i kao poslednja iznosi dete, ali daju sigurno i ostalim i to sve i svasta, nema sta da te bude blam.
Pa mi smo najkorrumpiraniji u regionu ako ne i u Evropi ne zaboravi!user posted image

,salu na stranu, ali sto da ne?! Nije to ne znam sta, nego znak paznje. Mojoj kumi je muz dao tako nesto babici kada je dosao po nju. Cini mi se da je on dao korpicu sa cvecem i bombonjeru.

I ja tako kao ti veoma cesto, blam me ovo, blam me ono, joj a kako cu... Ma najbolje je onima bez blama, dok je mene blam ti takvi sve zavrsise. I bolje prodju!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1284
25.5.2012 13:43:12   
nela79
Mm je samo donio pice i kafu zajedno za sve, i to kad sam se porodila. O parama nisam ni razmisljala. Jedino da dignem kredit pa dam im dajem. A ove male sitnice su i meni sasvim uredu da se donesu. To je ono sto nas narod kaze reda radi user posted image

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 1285
25.5.2012 13:56:19   
j o e
ja svakako planiram da im mm odnese neku kafu, cokoladu ili tako nesto. mada je meni logicnije da to nosi onoj babici koja me porodi a ne babici na otpustu. inace ja planiram u devetom mesecu redovno da pravim kolace, da ima uvek svezih pa da to odnese umesto cokolade, nekako mi to deluje manje kao potkupljivanje, a vise kao iskrena zahvalnost. plus volim da pravim kolace :) (i da se ne lazemo, da ih jedem, pogotovu kad vec poludim od iscekivanja porodjaja user posted image )

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1286
25.5.2012 14:05:45   
Linonina
Joe to uopste nije losa ideja kada volis vec da pravis, a radi posao samo tako! Pa ko jos ne bi voleo da mu neko donese sveze, domace kolace na posao..
A i ja se slazem da mi je logicnije nesto onoj koja te poradjala ili onoj koja ti je mozda bila dobra...
Zene otisle smo malo off..

A Pandina ceka, joj to ni ne pominjem jer... uh frka mi kad pomislim na to iscekivanje..user posted image

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1287
25.5.2012 14:21:38   
pandina
Mislila sam bas na babicu koja me bude poradjala. Ma, progutacu blam, ipak je to sitnica.

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 1288
25.5.2012 14:27:03   
Linonina
Slazem se u potpunosti! I zasluzuje! user posted image
Ali oces ti to nositi odmah sa sobom ili ce puz to da donese kada dodje da te vidi?

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1289
25.5.2012 15:54:51   
pandina
Ponecu odmah sa sobom, valjda cu naci negde mesta user posted image

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 1290
26.5.2012 19:43:13   
Linonina
Pandina, jel nam se drzis? user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1291
26.5.2012 20:03:39   
Anhelito
Pandina meni isto mama pripremila kafu i bombonjeru i rekla mi daj nekoj sestri koja ti pomogne oko bebe ili dojenja i ja tako tri dana se kanila i na kraju nisam nikom dala isto me bila sramota user posted image

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 1292
27.5.2012 10:15:41   
pandina
IZVORNA PORUKA: Anhelito

Pandina meni isto mama pripremila kafu i bombonjeru i rekla mi daj nekoj sestri koja ti pomogne oko bebe ili dojenja i ja tako tri dana se kanila i na kraju nisam nikom dala isto me bila sramota user posted image

Kladim se da ce isto da mi se desi, to bas lici na mene.

Linonina, jos sam tu. Preko dana se osecam nekako opusteno, a uvece me uhvati neka nevidjena frka od porodjaja.

< Poruku je uredio pandina -- 27.5.2012 10:16:55 >

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1293
27.5.2012 11:39:42   
j o e
drz' se pandina! user posted image

ja cu izbeci tu neprijatnost oko davanja kafe itd posto cu muza da zaduzim za to.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1294
27.5.2012 12:41:00   
pandina
Zna li neko kakva je politika u Gradskoj po pitanju probijanja termina?
Da li ostavljaju u bolnici posle 2,3 ili vec koliko dana ili ne? Da li daju indukciju odmah ili ne?

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1295
27.5.2012 13:30:37   
Djuradj
Što se tiče probijanja termina, npr moju sestru su šesti dan nakon probijanja ostavili u bolnici da prate situaciju i porodila se sutradan, a za indukciju koliko ja znam, nema pravila, zavisi od toga da li si se ''otvorila'' i koliko prstiju. Mene su primili u porodilište sa otvorenih 5 prstiju, a na indukciju su me priključili sa 6 i u roku od sat vremena sam se otvorila do 8 prstiju i tako porodila.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1296
27.5.2012 15:37:17   
pandina
Hvala, Djuradj .

(odgovor članu Djuradj)
Direktna veza do poruke: 1297
28.5.2012 0:27:38   
Linonina
Ne brini, sutra ce te pregledati, pa mozda te vec sutra zadrze tamo... Ako ne, pitaj ih da znas.
Drzi se, cujemo se.
Ustvari, provericemo da li si nam tu..

< Poruku je uredio Linonina -- 28.5.2012 0:40:10 >

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1298
28.5.2012 13:36:10   
pandina
Da vam mahnem, stanje nepromenjeno. Idalje se nista ne desava. Doktor mi je rekao da dodjem prekosutra i da cu ostati u bolnici u svakom slucaju.

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 1299
28.5.2012 15:49:03   
pandina
Da li je neko lezao na patologiji u Gradskoj? Kako je tamo, kako je sve teklo?
Sta savetuje da ponesem osim onoga sto sam svakako spremila za porodiliste?

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here