|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
23.5.2012 9:38:46   
viking
Aaaa, ja nisam gledala!!! Jel prošla Finska? Ni ne znam koja im je pesma, ali volim da prođu user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 701
23.5.2012 9:46:29   
Lilla
Nisu prosli user posted image Nisam cula cijelu pjesmu, samo na sek kada su prikazivali sve ucesnike, i ucinilo mi se da pjeva na svedskom. Fina neka melodija, ali ne idu dalje.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 702
23.5.2012 9:48:31   
viking
Eh, dođavola!

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 703
23.5.2012 9:54:09   
Anoniman
ih lila , mogla si i da slazes user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 704
23.5.2012 9:55:26   
Lilla
user posted image

Jest', pa da mi poraste nos user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 705
23.5.2012 9:55:37   
Snelle
Zna li neko gde bih mogla da preslušam finalne pesme? Ja nisam čula ni jednu pesmu sa evrovizije.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 706
23.5.2012 9:57:03   
Lilla
Evo, ovdje imas sve

KLIK

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 707
23.5.2012 13:28:52   
lanajelena
Totalno sam neobavestena(Nedjo nemoj da se smejesuser posted image ) jel onda sutra finalno vece?

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 708
23.5.2012 13:30:43   
pandina
Sutra drugo polufinale, a finale u subotu. Meni tad termin, a bas mi se gleda finale user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 709
23.5.2012 18:52:39   
vukosava

IZVORNA PORUKA: viking RR

Aaaa, ja nisam gledala!!! Jel prošla Finska? Ni ne znam koja im je pesma, ali volim da prođu user posted image

Nije, meni se njhova pesma najvise svidela. klikni

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 710
23.5.2012 23:35:27   
boba 11
Babuske su skroz slatke user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 711
23.5.2012 23:38:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Totalno sam neobavestena(Nedjo nemoj da se smejesuser posted image ) jel onda sutra finalno vece?

Hahahahahaha umiremuser posted image LJ, sram te bilo, ne pratiš ništa, potpuno si van tokova, pa to nije pariotskiuser posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 712
24.5.2012 21:38:15   
viking
Sta je bre ovo, Evrovizija pocela pre vise od pola sata a nema nikoga da komentarise kako je Kaliopi ista Dragana Mirkovic, kako je Holandija najveca budalastina, kako je Bugarka gabor u fuck-me-boots, kako su svi Maltezani izasli na scenu pa nikog vise ne ma na ostrvu itd, itd... :-)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
24.5.2012 21:42:36   
minavb
Ja ne gledam. Gledamo Real Madrid protiv Caja laboral.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 714
24.5.2012 21:45:44   
viking
Pa sta se javljas onda?user posted image Nina Badric je bas boring. Prvi put cujem pesmu ali mi je bas smor

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 715
24.5.2012 21:49:20   
minavb
Spamujem. user posted image
Jel onaj nas vredeo cemu?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 716
24.5.2012 21:51:36   
Jeca*
ja sam umesto evrovizije odabrala da odem na trening...svakako bolje iskorisceno vreme user posted image  odslusah sad dve pesme i mogu odmah u krevet, smorise me user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 717
24.5.2012 21:52:40   
viking
Meni jeste. Inace sam cula nasu pesmu dva puta, ali mi je veceras nekako bolje zvucao.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 718
24.5.2012 21:54:02   
Ana RR
Konačno i ja čuh Željka i mogu samo da kažem kakav deja vu! Isti ritam, isti ljudi na sceni, sve isto kao i onomad sa lanetom.

Dalje nisam ni slušala, zablenula sam se u laptop.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 719
24.5.2012 21:54:54   
Jeca*
meni je Rambo bio favorit user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 720
24.5.2012 21:58:20   
dunja RR
Viking, jel to ono tradicionalno gledanje evrovizije uz zanimljivu klopu i društvo? user posted image

Ja ne gledam, ne da mi se:)

Meni jeste. Inace sam cula nasu pesmu dva puta, ali mi je veceras nekako bolje zvucao.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 721
24.5.2012 21:59:25   
viking
Ja sam odabralamda sedim ispred TV-a, jedem cips i pijem Somersby user posted image am Meni je ovo super zabavno, a Baku deluje bas interesantno.
Dunja, jeste. Pamtis bre kao slon user posted image user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 24.5.2012 22:01:19 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 722
24.5.2012 22:01:09   
pepeljuga
Ja sam malo videla Zeljka na pocetku pa se onda zapricah sa mm i sad vidim da je vec 14. pesma. Je l' bila Nina vec ili sam propustila? Nju bas volim ali mnogo joj je glupava pesma, dosadna nekako.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 723
24.5.2012 22:01:50   
Ana RR
Baku jako lepo izgleda, oduševile su me neke građevine.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 724
24.5.2012 22:02:21   
pepeljuga

Ja sam odabralamda sedim ispred TV-a, jedem cips i pijem Somersby user posted image am Meni je ovo super zabavno, a Baku deluje bas interesantno.
Dunja, jeste. Pamtis bre kao slon user posted image user posted image

E dobro me podseti da imam Somersby u frizideru user posted image Ja volim da gledam i pljujem opstenarodna veselja ali sad propustih user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here