Anoniman
|
Znam lu, nemam ja teoretski problem nego problem u praksi. Moji roditelji samnom nikada, ali nikada nisu razgovarali o seksu. Sve sam uradila pogrešno, u pogrešno vreme, i uvek me je bilo sramota da pričam sa mojima o tome, i to sa razlogom, jer su oni sve rešavali kaznama, ponekad i batinama. Pred mm sam se oslobodila, ali ja sam dugo i pred njim trčala da se obučem nakon keksa, jer sam na pogrešan način dozivljavala sve to, i svoje telo, i ljubav, i vođenje ljubavi. Dakle, ja sam takva osoba, trudim se da prevazidjem neke stvari, da budem sto otvorenija mogu da budem, ali ja bukvalno pocrvenim kad neko od starijih spomene seks u mom prisustvu, pocrvenim na samu pomisao da, kad šetam sa Nešom, svi znaju da sam se seksala Znam, svesna sam da vam svima ovo zvuči ili smešno ili zalosno, ali nazalost, ja sam tako odgojena, i ne mogu baš iz korena to da promenim, koliko god zelela i trudila se. Ne zameram ja mojima, i oni su radili najbolje što su znali, spram onoga kako su oni odgojeni, sve što su uradili sa nama je veliki trud...jednostavno, tako je kako je.
|