|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
11.5.2012 23:06:43   
liliana

Sad vidim da ne mogu ni da uđem u slike u svojim albumima. Albumi su tu, ali ne mogu videti pojedinačne slike.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1376
14.5.2012 13:17:24   
lanajelena
Jedno pitanjce ...kad kliknem na jednu clanicu sa rr stoji mi da nismo vise prijatelji a izlaze mi njene slike,sta je komentarisalauser posted image ,ako me je ona obrisala ok ali ne bi volela da misli da sam je ja obrisala user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1377
14.5.2012 13:21:25   
NadaR
Ne znam LJ za to ali mi se desava isto nesto cudno .
Kada posaljem nekom req. , taj request ide i njegovim prijateljima pa mi stizu notifikacije da su me prihvatili neki ljudi za koje nikad nisam cula user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1378
14.5.2012 13:22:59   
lanajelena
Svasta user posted image totalni kolaps

Kad udjem da vidim moje prijatelje izlaze mi profili ljudi koji su ugasili svoje fb naloge i sad tamo imam gomilu takvih profila a mrzi me da ih brisem

< Poruku je uredio lanajelena -- 14.5.2012 13:27:19 >

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1379
16.5.2012 11:04:07   
viking
Žene, kako da nađem opciju da neki ljudi, iako su mi prijatelji, ne vide šta postavljam?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1380
16.5.2012 11:05:39   
gagana83
Imas ispod objave onaj kruzic, tu je podesavanje.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1381
16.5.2012 11:06:42   
minavb
Hm... ako misliš na slike, ima neka opcija da izabereš kome je zabranjeno da ih vidi. Ne znam za druge sadržaje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1382
16.5.2012 11:10:50   
viking
Aj sad ću da pogledam, Imam jednu što me mnogo nervira tj. imam osećaj da me špijunira, a znamo se dobro godinama i viđam je često, ne mogu da je izbrišem sa liste. Fala!

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1383
16.5.2012 11:13:12   
minavb
Špijunira? Kako špijunira?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1384
16.5.2012 11:56:47   
viking
Pa ne bukvalno, ali to je osoba koja je svaki dan po nekoliko sati na FB i koja samo ide i gleda tuđe slike, statuse, komentare i slično a uopšte ne učestvuje i stalno govori kako ne koristi FB (laže) a mene to sad već počinje da nervira. Dakle, ni jedan jedini komentar, ni jedan lajk, bilo šta već dve godine a svaki dan po ceo joj je uključen FB. I sva je tako važna kad kaže "pa ne, ja ne koristim FB, nemam vremena!", kao sad je ona mnogo bitna i iznad nas što ga koristimo.
Znam da ne bi trebalo to da me nervira, ima pravo da radi šta hoće, ali me kod nje nervira još 100 stvari pa i ova user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1385
16.5.2012 12:03:24   
minavb
Zapravo te ona nervira. Ja sam skoro pravila unfriend čistku, i sad ću ponovo. Prvo sam počistila one koji su pravili predizbornu kampanju od svog zida, a sad ću neke druge. Od tih koji " ne moriste" fb, gori su mi oni koji žive život na fb.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1386
16.5.2012 12:08:54   
Anck Su Nmaun
Ja to redovno obavim na svakih par meseci.... cistka svih koji mi nisu Nikakvi prijatelji, sto u zivotu sto virtuelno user posted image user posted image po forumima... koji su samo nazovi frendovi, neznam ni ja zasto...il me iz nekog razloga jednostavno ne interesuju!

Mada moram priznati da ga dosta koristim..danas sve ide preko FB
Dosta sam gledala kad sam opremala stan, dekoracije, ideje... decije sobe, kuhinje bla , bla...narucivala garderobu, posteljinu....svasta nesto..sad su najjace reklame tu! Ja nemam puno vremena da se svrckam po gradu i razgledam ...pa mi ovo dodje pun pogodak!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.5.2012 12:11:43 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1387
16.5.2012 12:14:00   
viking
Ma da, to foliranje me strašno nervira. A nisam našla onaj Gaganin kružić ispod objave. Možda postoji samo dok ne objaviš?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1388
16.5.2012 12:17:28   
minavb
Da, izgleda da možeš da biraš pre objavljivanja. Možda u podešavanjima ima neka opcija blokiranja.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1389
16.5.2012 12:23:51   
viking
E, našla sam. Valjda je to :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1390
16.5.2012 15:50:03   
vukosava

IZVORNA PORUKA: magnetic

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pa hoce to nekad kad je npr. neki tvoj prijatelj komentarsiao nekog i tebi izbaci i ti kliknes i udjes u album i vidis tudje slike
Ova sto je meni gledala slike nema nikakvih dodirnih tacaka samnom,ni jednog zajednickog prijatelja,ma nista

Mozes da podesis svaki album i svaku sliku da ti vide samo prijatelji. Ili korak dalje od toga, napravis grupu ljudi i samo njoj dozvolis da gleda te slike. Meni su tako podesene sve slike na fejsu, samo koga tacno ja stavim moze da ih vidi.

Liliana: deinstaliraj internet pretrazivac ili probaj da otvoris drugi. Npr. klikni

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Jedno pitanjce ...kad kliknem na jednu clanicu sa rr stoji mi da nismo vise prijatelji a izlaze mi njene slike,sta je komentarisalauser posted image ,ako me je ona obrisala ok ali ne bi volela da misli da sam je ja obrisala user posted image

Ona garant ima u podesavanju za to ko moze da joj gleda slike "Friends of my friends". Imas da kliknes na "home" sa desne strane gde ti se pojavi vesti od nje - ne prati sadrzaje od te osobe nesto tako...

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Ne znam LJ za to ali mi se desava isto nesto cudno .
Kada posaljem nekom req. , taj request ide i njegovim prijateljima pa mi stizu notifikacije da su me prihvatili neki ljudi za koje nikad nisam cula user posted image

Zato sto fejsbuk daje preporuke ljudima za dodavanje prijatelja. Iskacu desno gore cini mi se dok si na "home".

IZVORNA PORUKA: viking RR

Žene, kako da nađem opciju da neki ljudi, iako su mi prijatelji, ne vide šta postavljam?

Dodaj ih u grupu "limited profile" i kad idi u "privacy settings" i podesi da ti razne stvari ne vide ti sto su u "limited profile".

Aj sad ću da pogledam, Imam jednu što me mnogo nervira tj. imam osećaj da me špijunira, a znamo se dobro godinama i viđam je često, ne mogu da je izbrišem sa liste. Fala!

Mozes, ima fora da je i prijavis za uznemiravanje fejsu.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1391
16.5.2012 16:00:05   
viking
Vuko, znam da mogu tehnički, nego mi je glupo, viđam je svaki dan user posted image Nismo mi u lošim odnosima, samo eto...nervira me to riškanje.
Namestila sam tako što sam otišla na Privacy settings, pa zatim na Control Privacy When You Post, odabrala Custom i ukucala njeno ime. Valjda je to to.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1392
16.5.2012 16:13:13   
vukosava

Vuko, znam da mogu tehnički, nego mi je glupo, viđam je svaki dan user posted image Nismo mi u lošim odnosima, samo eto...nervira me to riškanje.
Namestila sam tako što sam otišla na Privacy settings, pa zatim na Control Privacy When You Post, odabrala Custom i ukucala njeno ime. Valjda je to to.

Ih, sta te briga. Ja sam izbrisala troje kolega iz kancelarije sa kojima sam se i druzila. Ako ih stavis u limited profile, ko da ce da znaju... Na pocetku je facebook imao opciju i da vidis ko ti i kad snjura po profilu i slikama.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1393
16.5.2012 16:19:40   
liliana
Moj FB je proradio. Međutim, sad imam onu tzv. Vremensku liniju umesto bivšeg "Zid-a". "Zid" mi je bio sasvim OK, a ova tzv. "Vremenska linija" mi je odvratna. Ima li načina da se vrati na staro, tj. da imam stari, dobri "Zid"?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1394
17.5.2012 9:31:51   
Ivence
IZVORNA PORUKA: liliana

Moj FB je proradio. Međutim, sad imam onu tzv. Vremensku liniju umesto bivšeg "Zid-a". "Zid" mi je bio sasvim OK, a ova tzv. "Vremenska linija" mi je odvratna. Ima li načina da se vrati na staro, tj. da imam stari, dobri "Zid"?

Ne, sada svi polako prelaze na to , novo... i ja sam bila na mukama, ali sada sam se navikla, kao i na svih 150 "novih" fb-a pre ovog user posted image user posted image user posted image user posted image

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1395
17.5.2012 9:34:51   
Ivence
IZVORNA PORUKA: minavb

Zapravo te ona nervira. Ja sam skoro pravila unfriend čistku, i sad ću ponovo. Prvo sam počistila one koji su pravili predizbornu kampanju od svog zida, a sad ću neke druge. Od tih koji " ne moriste" fb, gori su mi oni koji žive život na fb.

Ja i ne prihvatam ljude koje ne poznajem... pod poznajem mislim "popila kafu bar tri puta" :)
Imam i neke virtuelne, ali sa njima sam prokuckala sve i svasta, i poznajem ih par virtuelnih godina user posted image user posted image

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1396
17.5.2012 10:19:18   
IVA 11
Ni ja ne prihvatam one koje ne poznajem, zato sto ljudi ne biraju nacin da ti udju u slike, samo zbog znatizelje salju zahtjev. Imam puno virtuelnih prijatelja, sa RR, i volim kad sa njima dijelim sve. user posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1397
17.5.2012 14:32:20   
branki*
i ja mrzim vremensku liniju.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1398
17.5.2012 15:57:11   
PoisonEve
Ja sam izbrisala profil zbog te vremenske linije. Sad se pitam da nisam mozda prenaglilauser posted image Dosta slika mi je tamo i jos vaznije dosta klipova

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1399
17.5.2012 16:00:08   
NadaR
PE , mozes li se vratiti ako se ponovo ulogujes? Pa da ides na neku opciju da ti posalju sve slike i klipove na mail ? To je Lu radila , valjda ce napisati kako . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here