Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 6.4.2012 20:46:25
|
|
|
|
džema
|
2
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 6.4.2012 20:47:17
|
|
|
|
Milevaa
|
glasam za 2
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 6.4.2012 20:49:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 7.4.2012 20:17:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Sutra saznajemo dobitnika, iskoristite pravo glasa
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 8.4.2012 0:18:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Čestitamo korisnici zenkica koja je napisala pobednički komentar IZVORNA PORUKA: dunja RR 2. Jedina prava sreca u zivotu su deca.Ukoliko postoji nesto sto ce nam pomoci da ih sto pre i imamo,u toliko je sreca jos veca!!!Zato ,jer nam Baby Time donosi osmeh na lice.
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.4.2012 0:19:07 >
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.4.2012 14:02:17
|
|
|
|
*Maki*
|
Čestitaaam
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.4.2012 17:25:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga zenkice javi nam se IZVORNA PORUKA: dunja RR Čestitamo korisnici zenkica koja je napisala pobednički komentar IZVORNA PORUKA: dunja RR 2. Jedina prava sreca u zivotu su deca.Ukoliko postoji nesto sto ce nam pomoci da ih sto pre i imamo,u toliko je sreca jos veca!!!Zato ,jer nam Baby Time donosi osmeh na lice.
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.4.2012 23:46:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? Sve što morate da učinite da bi konkurisali je da odgovorite na sledeća pitanja i ostavite zanimljiv komentar u polju ispod ankete, jer će dobitnik biti određen na forumu, glasanjem za najbolji komentar. Prijavljujte se i od 3.5.2012 glasamo za najbolji komentar a 9.5.2012. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Paket se preuzima u Beogradu ili šalje poštom o trošku dobitnika. Pročitajte više...
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 14.4.2012 21:02:43
|
|
|
|
gugutka
|
Prijavili smo se, sjajnoooo
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.5.2012 13:32:35
|
|
|
|
Tatamata
|
Kreće glasanje i traje do 9.5.2012! Slede komentari!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.5.2012 13:33:17
|
|
|
|
Tatamata
|
1. Sa svakom novorođenom bebom svet se rađa iznova :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.5.2012 13:34:11
|
|
|
|
Tatamata
|
2. Sada nemam komentara, ali biće ih i te kako ako uz pomoć ovih testova ostvarim trudnoću! :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.5.2012 13:34:44
|
|
|
|
Tatamata
|
3. Bas bi mi trebao ovaj test da sto pre bude jos jedna beba u nasem domu ;)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.5.2012 13:35:20
|
|
|
|
Tatamata
|
4. Postovani,suprug i ja pokusavamo vec tri godine da dobijemo bebu. Ciklusi su mi redovni na 34 do 37 dana i pokusavala sam pomocu bazalne da utvrdim ovulaciju pa bih volela da pokusam i sa Baby Time testom. Unapred zahvalna...
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 3.5.2012 22:43:12
|
|
|
|
marica983
|
1
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.5.2012 11:01:39
|
|
|
|
Gejsha
|
4
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.5.2012 11:26:09
|
|
|
|
Anoniman
|
4
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.5.2012 12:33:25
|
|
|
|
Milevaa
|
4 I samo da kažem da sam ja pre par meseci dobila ovu nagradu i sada sam u drugom stanju! hvala ringeraji još jednom i žene učestvujte, poklon je zaista vredan!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.5.2012 14:25:38
|
|
|
|
degu
|
4
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.5.2012 23:26:09
|
|
|
|
gogicadj
|
4
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 7.5.2012 21:35:41
|
|
|
|
Cuftas
|
4
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 7.5.2012 21:43:08
|
|
|
|
hanka
|
4
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.5.2012 11:48:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Pozdrav! 4. Komentar: "Postovani,suprug i ja pokusavamo vec tri godine da dobijemo bebu. Ciklusi su mi redovni na 34 do 37 dana i pokusavala sam pomocu bazalne da utvrdim ovulaciju pa bih volela da pokusam i sa Baby Time testom. Unapred zahvalna..." je napisala Micaubica i ona je ovog meseca dobitnica Beby Time testa za ovulaciju. Čestitamo P.S. Mico pošalji mi molim te podatke na pp: ime, prezime, adresu i telefon, poslaćemo ti kao i ranijim dobitnicama, Baby Time poštom, o tvom trošku.
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.5.2012 17:41:05
|
|
|
|
micaubica
|
HVALA
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.5.2012 18:55:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? Sve što morate da učinite da bi konkurisali je da odgovorite na sledeća pitanja i ostavite zanimljiv komentar u polju ispod ankete, jer će dobitnik biti određen na forumu, glasanjem za najbolji komentar. Prijavljujte se i od 4.6.2012 glasamo za najbolji komentar a 9.6.2012. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Paket se šalje poštom o trošku dobitnika. Pročitajte više ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.5.2012 2:05:16 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?