|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
16.4.2012 16:12:30   
Suncicabg
Yag duso cestitam user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1501
17.4.2012 1:17:38   
monini
Yag duso bravoooo,bas sam se prijatno iznenadila..cestitaaaaamuser posted image user posted image i navijam da se beta pravilno duplira :)

< Poruku je uredio monini -- 17.4.2012 1:18:03 >

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1502
24.4.2012 20:17:06   
twinkle
ženske drage, šta mislite o ovome :
rezultat bete mi je 3.12 a referentne vrednosti pišu 0-2.50 ???
Kako vam se čini ???
Poslednja user posted image mi je bila 28.3. a dobijam na 28-30 dana ... ovulacije je bila negde oko 12-13.3 ..... mnogo bi mi značilo mišljenje .. hvala puno user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1503
24.4.2012 20:20:31   
malenac76
nisu mi jasne te ref vrijednosti. obicno je trudnoca kad je beta iznad 5. ali ako tvoja lab ima neke druge vrijednosti po ovome sto si napisala to je onda trudnoca jer je tvoja beta iznad 2.5
malo zbunjuje ali nadam se da je to to user posted image  ponovi ti nju za koji dan. ako raste nema sta da brigas user posted image

(odgovor članu twinkle)
Direktna veza do poruke: 1504
24.4.2012 20:21:49   
twinkle
rekli su mi da obavezno ponovim za 48 sati ... i mene su zaprepastile ove vrednosti .....

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1505
24.4.2012 20:23:15   
malenac76
po ovome sto si napisala bitno je da je beta iznad 2.5 user posted image  cuvam fige i prasim da sve bude kako treba

(odgovor članu twinkle)
Direktna veza do poruke: 1506
24.4.2012 20:37:06   
twinkle
hvala malenac mnogo user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1507
24.4.2012 21:17:05   
JAmy
Uh,Twinkle,jaaaaaako drzim fige da ne bude i tebi ne daj Boze biohemijska,bas je nesto ucestala u zadnje vrijeme.
Valjda se previse rano rade testovi,a inace,vecina takvih trudnoca prodje nezapazeno.
Da budem iskrena,ako je vjerovati toj laboratoriji,vise bih voljela da je ta vrijednost veca.user posted image
Ne mogu da vjerujem da je test detektovao tako mali porast bete.
Ili je test extra-senzitivan,ili je nalaz iz krvi netacanuser posted image
Kad si vec krenula u taj zacarani krug vadjenja bete,onda ponovi nalaz za koji dan,ovako,ta brojka ti nista ne znaci...
Kako znas kada je bila ovulacija?Izvini ako si negdje vec pisala,ne mogu sad da trazim unazad po postovima.
Zelim da ipak izadje na dobro,nema odustajanja...user posted image

< Poruku je uredio JAmy -- 24.4.2012 21:21:42 >

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

(odgovor članu twinkle)
Direktna veza do poruke: 1508
24.4.2012 21:20:15   
twinkle
JAmy nema greške ... obe laboratorije su pokazale isti rezultat potpuno user posted image user posted image samo su referentne vrednosti različite i mene boli stomak .... baš sam se uplašila i jako sam tužna user posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1509
24.4.2012 23:31:27   
17 joka
draga twinkle pokusaj malo da se smiris i obavezno ponovi betu,nadam se da ce sve biti tada kako treba.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu twinkle)
Direktna veza do poruke: 1510
24.4.2012 23:43:22   
twinkle
hvala joko puno i ja se iskreno nadam da će sve biti kako treba user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1511
25.4.2012 0:02:47   
JAmy
Kako god da se ovo zavrsi na kraju,ovo je jedna dobra lekcija i tebi i ostalim crticama koje citaju kroz sta prolazis ovih dana...
Pouka je:nikad ne raditi test ni iz urina niti iz krvi prije nego sto menstruacija izostane najmanje 5 dana,ovo je velika glavobolja...
I ako sve krene kako treba,stres koji prezivljava osoba u ovakvoj nedoumici, moze da naudi ranoj trudnoci u njenom najosjetljivijem stadijumu,a to je definitivno period od trece do pete nedelje trudnoce...

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

(odgovor članu twinkle)
Direktna veza do poruke: 1512
25.4.2012 9:57:09   
twinkle
baš tako JAmy ... baš tako ...user posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1513
26.4.2012 9:00:55   
Janncica
Drage moje

Nova sam ovde...treba mi vase misljenje,posto sam zbunjena user posted image ...
imam dete od 4 god,neredovne menstruacije i policisticne jajnike...user posted image (mozda i jos nesto,ali ne mogu da se setim... user posted image )
Od novembra pokusavamo da napravimo bebu...i bas nam i ne ide.
Poslednju menstruaciju sam imala pre dva meseca (to je kod mene ponekad normalno)...
Pre mesec dana radila sam test na urin i bilo je negativno...Juce sam radila betu (mesec dana od testa) posto mi je i prosli put doktor to trazio(pa rekoh da se pripremim)...i rezultat mi je 11.10 referentna vrednost <10... u laboratoriji su mi rekli da dodjem da ponovim za nedelju dana... Zanima me vase misljenje...user posted image

Molim vas za odgovor bas sam zbunjena...da li mislite da je kasnija ovulacija...pa je tako mali rezultat ili nista user posted image

(odgovor članu twinkle)
Direktna veza do poruke: 1514
26.4.2012 9:50:12   
Maslacak15
Draga Janncica,
Nemoguce je odgovoriti na tvoje pitanjeuser posted image . S obzirom na dijagnozu PCOS i jako dugacke cikluse vrlo je moguce da je ovulacija bila jako kasno. Moraces da ponovis betu i vidis da li raste. Srecnouser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1515
26.4.2012 10:00:36   
Janncica
ipak mislis da je moguce user posted image ...hvala...mislila sam u subotu da uradim test na urin (ne mogu da docekam), a sledecu sredu ponovo krv... user posted image Bas sam nesto...bezveze...user posted image

Hvala u svakom slucaju...javljam sta je bilo...user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1516
26.4.2012 10:24:45   
Maslacak15
Naravno da je moguce,
Mislim, ja sam sigurna definitivno da si ti zatrudnela, ono sto ne mogu da znam je da li se trudnoca normalno razvija ili je u pitanju biohemijska... Ali navijam jako za prvu varijantu!! Javi seuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1517
28.4.2012 7:23:50   
Janncica
Upravo uradjen test na urin...Ni mm nisam rekla... user posted image
Znaci 3 dana od vadjenja krvi,test na urin pokazuje user posted image user posted image user posted image user posted image ...hahahha
Doduse, T crtica je bleda,ali se vidi... user posted image

Sto znaci,da mi je u sredu bilo 11.10 i taman se dupliralo i jos malo doslo do 25(da bi test mogao da pokaze) ...
Ipak u sredu cu da ponovim betu...

< Poruku je uredio Olga RR -- 28.4.2012 11:25:05 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1518
28.4.2012 7:59:01   
Yag
cestitam draga pridruzi nam se u prvom tromesecu

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1519
28.4.2012 8:40:37   
Janncica
user posted image Nova sam ovde...kako da udjem tamo???user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1520
28.4.2012 8:42:17   
JAmy
user posted image Janncice,kaci sliku u crtice,ne znam kako drugi,ali ja obozavam slike pozitivnih testica,tako djeluju ohrabrujuce i mocno...
Zelim ti sve najljepse,da sve bude u najboljem redu...user posted image
Rubrika "trudnoca",forum "u ocekivanju deteta",tamo je tema "prvo tromesecje"...

< Poruku je uredio JAmy -- 28.4.2012 8:48:35 >

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1521
28.4.2012 8:47:54   
Janncica
Bleda je...ne vidi se na slici...user posted image ... Pokusavacu na raznim podlogama,pa cu staviti... Ali ne znam kako...hahhahaha...ubacicu do sutra...user posted image

Skroz mi je cudan osecaj...samo bih plakala od srece... user posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1522
28.4.2012 10:59:55   
Yag
Jamiuser posted image ....evo i prvog tromeseca KLIK eh sto ga ja tebi danas naklikauser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1523
28.4.2012 11:10:38   
JAmy
Yag,nisam nikad do sada postavljala link,pa nisam bila sigurna da li cu dobro uraditi,zato sam Janncici postupno objasnila kako da dodje do temeuser posted image
Kod mene inace u zivotu vazi pravilo "sto prosto,kad moze komplikovano...?"user posted image

< Poruku je uredio JAmy -- 28.4.2012 11:11:18 >

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1524
28.4.2012 11:13:20   
Yag
hehehe pametnice moja kopiras link i u prozoru gdje pises poruku napises npr.KLIK povuces misem da poplavi i kliknes gore naopciju gde pise link otvori se novi prozor tu kopiras link prtisnes ok i to je to samo posaljes poruku...ajd skokni do prvog hitno mi treba savet sigurna sam da cu cuti koju pametnuuser posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here