Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 29.3.2012 20:17:13
|
|
|
|
peca
|
Trudim se da budem smirena ali mi slabo uspeva...iz mnogo razloga... Jos mi kretenka kaze, imala je jako lepu ocenu na rodjenju, ne znam sta ste joj uradili... Kaze, beba vam je kenjkava i kilava, pa se ujela za jezik i rekla, a mozda je pospana Zamenicu je kao carape... Sorry za off, prekidam da pisem I da cestitam ostalim mamama na napredovanju bebaca, samo neka rastu
< Poruku je uredio peca -- 29.3.2012 20:20:36 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 29.3.2012 20:19:04
|
|
|
|
Verus
|
A ko je ona?? Svaka beba raste svojim ritmom bez obzira koliki su kad se rode. Neki se rode mali, pa budu visoki, veliki ljudi, a drugi obrnuto. Eto, moja H sicusna, a Oli krupniji. Bitno je jedino da su zdravi, upamti to! Mrzim kako tripuju mame i svasta im ubacuju u glavu, kao da im nije dosta novih muka. Ti ostani mirna i pribrana zarad nje.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 29.3.2012 20:31:09
|
|
|
|
cockic
|
verus ovde gledaju sa koliko je beba rodjena a ne otpustena iz bolnice jer racunaju da to sto je izgubila treba jao brzo da vrati za par dana. barem nam je nasa dr tako rekla.mozda gresim videcemo koliko smo mi dobili idemo tek za 10tak dana na kontrolu
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 5.4.2012 15:04:56
|
|
|
|
peca
|
Merili se danas, nedelju dana od one kontrole, za tih nedelju dana smo dobili 350gr. sto meni opet zvuci previse, mada dr.kaze da je to ok, Sad smo na cetvorku i imamo 4300 gr.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 5.4.2012 15:21:38
|
|
|
|
mama kukunka
|
Bravo, Peco!!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 5.4.2012 16:09:58
|
|
|
|
Anoniman
|
peco
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 5.4.2012 16:14:53
|
|
|
|
peca
|
Hvala, hvala Necu da budem nezahvalno zakeralo, ali zar to nije mnogo za nedelju dana ? Ili meni samo tako zvuci, obzirom da joj je ovo prvo pravo napredovanje I da se pohvalim, iako nije tema danas smo dobili vakcinu u nogicu, i bili smo jako hrabri, nismo uopste plakali A mi cemo da prosetamo do d.z jer nam je jako blizu da se izmerimo i sledece nedelje, tu kod sestre koja je ok, necemo kod dokttorke (koja nije ok)
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 11:06:20
|
|
|
|
jance
|
dali se desava da beba za 2 meseca ne napreduje ni 1cm u duzinu? prijatelji imaju sina od 7 meseci, sa 5 meseci je imao 70.5 cm, sada isto a dobio je na kilazi pa su se bas zacudili a i ja. kontam da nije nista strasno cim nisu reagovali u ambulanti ali mi opet cudno. jel imao neko takav slucaj ?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 11:18:55
|
|
|
|
Lilla
|
Hm, nisam bas najsigurnija u ovo ali sam tako cula. Kazu da bebe imaju periode kad malo vise napreduju na tezini a onda drugi period dobijaju malo vise na duzini. A mozda su ga pogresno mjerili prvi put, i to se desava. Mi smo sa 4 mjeseca i 2 nedelje imali 6 590 gr. Duzinu nam nisu mjerili, ali valjda hoce kad budemo na 5 mjesecnoj kontroli.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 11:47:06
|
|
|
|
PoisonEve
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 12:40:24
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Lilla A mozda su ga pogresno mjerili prvi put, i to se desava. jance, mislim da je bas ovo u pitanju
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 13:03:29
|
|
|
|
jance
|
i ja sam odma pomislila, idemo kod njih sada za vikend i nosim sa sobom onaj krojacki metar da ga izmerimo ko sto su ga u porodilistu merili pa cemo znati dali je sada dobro izmereno...
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 13:31:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hana 6 meseci Princeza ima 6.420 gr i 68 cm manekenka moja
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.4.2012 13:33:10 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 13:35:54
|
|
|
|
madre
|
anck, vec 6 meseci bravo za hanicu a bravo i za tebe, ti vec imas dve velike devojke
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 13:46:30
|
|
|
|
Biserce
|
Vasilije rodjen sa 3350g, otpusten sa 3330g, sa 10dana 3740g, sa 17 dana 4150g, sa 24dana 4950g ali ga merili sa sve stvarima i punim pampersom tako da kontam da sad ima oko 4500g. Nisu nam duzinu merili a rodjen je sa 54cm.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:30:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Una je rodjena sa 4i100g, i 60cm duga. Izasli iz porodilista sa 3870. I mesec: 4900g, i 61,5 cm duga. II mesec 5800g i 66 cm duga. III mesec 6500g i 68 cm duga. Dojena beba. IZVORNA PORUKA: Unina mama IV meseca i 8 dana 7i 100, dugacki 72cm... obim glave 42... V mesec 20 dana posle prethodnog merenja 7i400, i 74 duga, dr. kaz da je sve super, a mene brine da za 20 dana nismo dobili dovoljno...mere je skroz gol, bez pampersa..
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Unina mama Una je rodjena sa 4i100g, i 60cm duga. Izasli iz porodilista sa 3870. I mesec: 4900g, i 61,5 cm duga. II mesec 5800g i 66 cm duga. III mesec 6500g i 68 cm duga. Dojena beba. IZVORNA PORUKA: Unina mama IV meseca i 8 dana 7i 100, dugacki 72cm... obim glave 42... V mesec 20 dana posle prethodnog merenja 7i400, i 74 duga, dr. kaz da je sve super, a mene brine da za 20 dana nismo dobili dovoljno...mere je skroz gol, bez pampersa.. Šta se brineš, zar ne vidiš da mi je unuka manekenka?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:36:18
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,ne brini se,ako dr kaze da je sve normalno,to je to..ne mogu sve bekane da dobijaju puno,to su nase male manekenke!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:37:15
|
|
|
|
Anoniman
|
GG umiri me, ma ce da je prijavimo za izbor za mis... GG , Von
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.4.2012 16:38:08 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:39:20
|
|
|
|
PoisonEve
|
UM, ona je dugacka dosta, opusti se, pogotovo sto ti je dr. rekla da je u redu
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:40:29
|
|
|
|
vonavoj
|
znas kako decaci su nam napredniji (oxy-ev mali),a nase vojcice se spremaju za mis..sve su dugacke i taman im je kilaza! i moja ima otprilike toliko,tako racunam ..sada su sve aktivnije,i odose im poruckana hrana!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:44:47
|
|
|
|
Verus
|
unina mama, ma super je! Helena je sa 7 meseci imala tacno 7 kila
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 16:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj znas kako decaci su nam napredniji (oxy-ev mali),a nase vojcice se spremaju za mis..sve su dugacke i taman im je kilaza! i moja ima otprilike toliko,tako racunam ..sada su sve aktivnije,i odose im poruckana hrana! tako je von, mada vidim i ja da ide u duzinu, kuc-kuc, 10 dana smo jele pirincane pahuljice po 3-5 kasicica najvise, a mleka imam, aona mi i nece vise tako cesto sisa kao pre. ma dr.kaze sve je super, da je izmedju, nije ni debela, ni mrsava, nego taman, aali sta ti je majka. pe, verus...
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.4.2012 16:47:44 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 17:06:53
|
|
|
|
vonavoj
|
zemska,daj joj punu meru pahuljica,da vidis kako ce da porucka...ja mojoj dam a sto se sikanja tice,tu i mene zeki,tj,krace sisa,pa ne znam koliko rucka!ali posto je aktivna i samo trtlja,vidim da je zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 18:13:50
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: peca Merili se danas, nedelju dana od one kontrole, za tih nedelju dana smo dobili 350gr. sto meni opet zvuci previse, mada dr.kaze da je to ok, Sad smo na cetvorku i imamo 4300 gr. Bravo za Jovanu Nije puno,meni Viki od prve kontrole do sad dobijao izmedju 300-400g nedeljno, ja ga merim svake srede na kuhinjskoj vagi Inače Viktor je rodjen sa 3250g, izašao iz porodilišta sa 3000g I mesec - 4700g II mesec - javljam sutra
< Poruku je uredio bea83 -- 6.4.2012 18:15:11 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?