Anoniman
|
Luka kašlje od nedelje. Ličio je kašalj na laringitis, međutim, nije bio učestao kao prethodnih puta kada je imao laringitis, pa sam mislila da možda ipak nije. No, danas smo otišli kod dr, i potvrđen je laringitis. Inhalacije 3x na dan 1,5ml fiziol + 5 kapi efedrina 0,5%, i 1x na dan 2,5ml Aeriusa. Na moje pitanje kako Marko nije dobio, odgovor je bio da je moguće da će dobiti, ili pak da ga je zaštitio Aerius koji pije već 8 dana zbog potencijalne alergije nakon vakcine (i treba da ga pije još 6 dana). Ipak, dr je predložila da i Marka preventivno inhaliram 3x na dan, ali da u 1,5ml fiziol stavljam 3 kapi efedrina. Pitah dal će Luka dobiti temp, kaže, ako dobije, ići će do 40. Dobio je temp večeras, na 37,8 sam mu dala brufen, zaspao je, i do nedavno se toliko znojio da sam ga samo presvlačila, kosa mu je bila mokra kao da je ronio, bukvalno. Sada ga pipam, nije vruć. Takođe, dr je rekla da se kašalj menja kako odrastaju. Nema više onog kašlja od kog ne može doći do daha, nego je prosto tog zvuka, ali ređi. Ili sam samo na vreme otišla kod dr? Kako god, nadam se brzom oporavku, i nadam se da Marko neće dobiti.
< Poruku je uredio Tash -- 4.4.2012 23:38:04 >
|