Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 12:04:12
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 12:05:07
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 12:06:51
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 12:07:46
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 14:57:27
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 15:02:52
|
|
|
|
bokicans
|
Joj moja Nađa mikada ne bih obukla ništa od toga ,uopšte nije u tom fazonu.Evo sada sam je pitala ,a ona me pita :A gde su joj patike?
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 15:10:51
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 15:15:04
|
|
|
|
magde
|
a vidite ove...
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 15:42:32
|
|
|
|
PoisonEve
|
Svidjaju mi se one buba-mare i pcelice!
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 16:37:43
|
|
|
|
Lu
|
Magde ako se ne varam to su kostimi za maskenbal Imamo temu MASKENBAL i slike kostima.
< Poruku je uredio Lu RR -- 28.7.2011 16:38:02 >
|
|
RE: samo za nase male princeze 28.7.2011 16:44:51
|
|
|
|
magde
|
pa Lu moza da se kaze naravno ja sam od normlne haljine prefrlila na ovakve sasvim slucajno....
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 31.1.2012 11:09:10
|
|
|
|
Shishica
|
Hajde da ozivim malo temu i da vidite ove haljinice iz Akse i ima li ih ko? Ja bi narucila ali nisam sigurna koja bi velicina bila ok da li 86 ili 92.. Ta je 734 dinara, a ova druga je 779 dinara
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 12:58:50
|
|
|
|
magde
|
oooo predivno svidgaju mi se
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 13:00:49
|
|
|
|
magde
|
vidite ovo
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 13:05:35
|
|
|
|
magde
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 13:17:24
|
|
|
|
Maya21
|
magde prelepa je ova haljinica sa kapicom :) zbog sve te lepe odece za devojcice pozelim jednu odmah
|
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 13:22:53
|
|
|
|
jance
|
jooj Mayo da znas da govoris istinu. za devojcice ima sto i jedna odevna kombinacija, i na pijaci mozes prelepo da ih obuces uz malo maste a za decake nista! ladno me je zadnji put prodavacica bebi garderobe ubedjivala kako ne postoje tregeruse i farmerice za tako male bebe. za decake ima samo trenerke, tesko nadjes bilo sta svecanije. da, ova prva kombinacija mi je preslatka, moja mama je mene tako oblacila, imam i jednu slikicu u slicnoj kombinaciji.
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 13:24:23
|
|
|
|
nenja22
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Joj moja Nađa mikada ne bih obukla ništa od toga ,uopšte nije u tom fazonu.Evo sada sam je pitala ,a ona me pita :A gde su joj patike? a moj bi sestric dusu prodao ja mislim za neku od ovih princezastih...da me sestra nije vec i te kako mrko gledala sto mu lakiram nokte, kupila bih mu jednu za rodjendan, odmah
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 22:36:48
|
|
|
|
magde
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 22:37:32
|
|
|
|
magde
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 22:40:03
|
|
|
|
magde
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 22:42:34
|
|
|
|
magde
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 22:46:20
|
|
|
|
magde
|
|
|
RE: samo za nase male princeze 27.3.2012 22:50:36
|
|
|
|
magde
|
ova kombinacija boje dopada mi se evo pvp sam htela da vam pokazem i uspela sam dok drzim jovana i spava ja ovo obavila sa jednu ruku
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?