Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 7.3.2012 19:19:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Dusa mila
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 7.3.2012 20:52:32
|
|
|
|
maslackic
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.3.2012 22:29:09
|
|
|
|
IVA 11
|
Moj andjeo
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.3.2012 22:34:00
|
|
|
|
branki*
|
kako su lepiii!
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.3.2012 23:05:16
|
|
|
|
nenja22
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 17.3.2012 8:31:05
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 17.3.2012 19:37:01
|
|
|
|
New Mom
|
Ovako se spava u vejikom krevetu:
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 17.3.2012 19:43:20
|
|
|
|
MicinaMama
|
NM....odusevila me je tvoja princeza
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 17.3.2012 21:24:45
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala!
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 17.3.2012 21:30:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Nenja, vi spavajte na podu, krevet je njegov! NM, ona je divna a krevet vam je super!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 18.3.2012 0:09:07
|
|
|
|
MicinaMama
|
krevet je fantazija...da mi je da i ja Milici nadjem takav
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 18.3.2012 0:10:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
NM, pa ona je još uvek divna bebaaaa
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 18.3.2012 7:02:29
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 19.3.2012 9:36:16
|
|
|
|
Anoniman
|
mrve divne
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 19.3.2012 21:58:49
|
|
|
|
madre
|
nemam reci, pravi su andjelcici
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 19.3.2012 22:53:58
|
|
|
|
Anoniman
|
gg, imas srece sto zaba hoce u vrecu. moja K se jako znoji u zadnje vreme pa je ne stavljam, a non stop se oktiva. jos plus skine carape. zaba je dobrica NM, nemam reci, preslatko! krevet je extra! nenja, imamo isti prizor u nasem krevetu. sad svima govorim kako ne spava K sa nama nego mi sa njom.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 20.3.2012 7:30:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nas vreća spasila, mnogo se mrda i zaplete se u rešetke i probudi. Ni u vreći nije mirna ali je bar malo sputana pa ne može daš svaku akrobaciju do kraja da izvede. Za leto moram da kupim ikeine ogradice koje idu celom dužinom kreveca da bar malo sprečim zaglavljivanje.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 20.3.2012 9:04:38
|
|
|
|
Mama 78
|
Sta reci,osim
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 28.3.2012 18:31:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Bebe su vam preslatke ,Maslackic mm je od tvoje bebe pomislio da je nasa Andrea je ovde bila mala,imala je dva meseca....
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.4.2012 21:56:38
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.4.2012 21:58:27
|
|
|
|
branki*
|
koja kulerska poza slatkis
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 6.4.2012 10:57:47
|
|
|
|
Lilla
|
Jutros ga nadjem ovako... Sve je porasturao u kreveticu i izbacio noge preko ogradice. Plasim se sta ce da bude kad jos malo poraste
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 6.4.2012 11:15:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Slatkis Jel to ikeina posteljina , kakva je ?
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 6.4.2012 11:22:33
|
|
|
|
Lilla
|
Hvala Jeste, posteljina, ogradica i cebence su iz Ikee. Cebence nam je super, ni ogradica nije losa, ali posteljina je onako. Jastuk nam je vec poceo pomalo da rutavi, a samo sam je dva puta oprala. No, kad se uzme u obzir da nije skupa i dobra je
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 6.4.2012 11:30:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam cini mi se videla ogradicu takvu i bas bih je narucila , posteljina mi ne treba , moji generacijski spavaju u dzakovima i bez jastuka Znaci da je narucim ? Ima i bela i ona mi se dopada ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?