Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 28.2.2012 18:18:28
|
|
|
|
Jole84
|
Super mila,biće sve u redu
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 29.2.2012 19:06:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sutra popodne idem da radim briseve
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 1.3.2012 7:41:44
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, navijam za sterilne briseve
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 1.3.2012 20:35:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala Daco Rezultati u subotu popodne
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:13:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
Devojke treba mi pomoc Na rezultatu pise: U brisu vagine i u u brisu cerviksa: Nisu izolovane patogene bakterije Izlolovana je CANDIDA spp. (znatan broj) U DMP vagine i cervixa: Epitelne celije, masa kokobacila, "clue" cells znatno PML, blastospore Sta to znaci? Jel ne valja?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:16:14
|
|
|
|
Silvi TD
|
Imas gljivice, al ako mene pitas bolje i to nego bakterije. Nalaz nije dobar ali nije ni strasan... izbaci slatkise, belo brasno...uostalom pronadji temu o kandidi, pa cituckaj malo. A terapiju prepusti lekaru.
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:18:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne sekira me candida toliko, koliko ovaj drugi deo nalaza- nista ne razumem A posto se spremam za vto, bojim se da to nesto ne pokvari
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:19:37
|
|
|
|
malapufika
|
da lepo receno..bolje to nego bakterije.od dva zla jedno manje...resices to vaginaletama..bar neces lekovima da se kljukas..nije opasno..a koja zena danas nema po nesto...
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:21:13
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, definitivno imas gljivice, koje treba leciti... Sto se tice bakterija, njih na svu srecu nemas, jedino ne znam sto se tice "mase kokobacila"...oni cine normal.vag.floru, ali u malom broju...ovo zavisi od procene dr, ali nista strasno.
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:22:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koliko dugo se lece gljivice?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:22:41
|
|
|
|
malapufika
|
ja sam imala masu kokobacila..sve to prave gljiice ili kandida u tvom slucaju...nista strasno,resi se kutijom vaginaleta..verovatno ce i tm da maze kanesten ili daktanol
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:26:21
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, do sada sam gljivice resavala jednom vag. Lomexina...ali, zato bakterije nikako da ubijem
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:27:15
|
|
|
|
malapufika
|
daco imas pp
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:27:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam devojke Jel su gljivice blastospore ili kokobacili? Ili PML
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:28:22
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sunci, do sada sam gljivice resavala jednom vag. Lomexina...ali, zato bakterije nikako da ubijem Ja do sada nisam nikad imala probleme sa brisevima pa sam sad totalno
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:29:24
|
|
|
|
malapufika
|
suncice a brisevi na bakterije jel su ok?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:30:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: malapufika suncice a brisevi na bakterije jel su ok? Napisala sam sve sto pise na rezultatu. MM je radio spermokulturu, hoce se i njemu pojaviti nesto Jel su gljivice prenosive?
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:32:48
|
|
|
|
daca77
|
Sunci, ja sam nekoliko x imala Candidu, a mm nikada...zavisi od imuniteta. A ja sam resila da u utorak uradim i bris i UZ
< Poruku je uredio daca77 -- 3.3.2012 13:33:39 >
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:34:55
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sunci, ja sam nekoliko x imala Candidu, a mm nikada...zavisi od imuniteta. A ja sam resila da u utorak uradim i bris i UZ I meni se to desavalo, jer ja uglavinom imam candidu, ali mali broj. Ovoj ZNATNO mi nije jasno sta znaci, ali znam da candida nije opasna za vto, i da vaginaletama regulisem...
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:37:36
|
|
|
|
malapufika
|
dace ti doktor terapiju samo nemoj da brines...stvarno nije strasno kad nemas bakterije..brzo ces to resiti
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:39:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam jos jednom, puno ste mi pomogle
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 13:44:55
|
|
|
|
malapufika
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Sunci, ja sam nekoliko x imala Candidu, a mm nikada...zavisi od imuniteta. A ja sam resila da u utorak uradim i bris i UZ takodje,mm nikad nema nista i evo sada se svadjamo jer nece da pije dovicin,negoduje,buni se .....i poludecu vise
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 14:04:18
|
|
|
|
sandra221
|
ma sve je to ok to su sasvim prirodne pojave,poslije terapije bi trebalo biti ok,ja imam problem slican samo sto sam trudna pa je i briga veca.Ovako izgleda moj bris cerviksa u 21 nedelji trudnoce;enterococus faecalis velikiki broj bakterija,Citrobacter spp veliki broj,izolovana je i candida albicans u malom broju....dobila sam od dr daktanol i vaginalete gino-daktanol pa dali se ko od vas susretao sa ovim bakterijama a,inace ovo mi je druga beba sa prvom nisam imala nikakvih problema
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 14:24:15
|
|
|
|
daca77
|
Sandra, ja sam imala i jos uvek imam raznorazne bakterije...imala sam i ove tvoje i njih sam resila vaginaletama Normogin, jer su dr konacno dosli do zakljucka da mi antibiotici ne pomazu...
|
|
|
|
RE: Vaginalni i cervikalni bris 3.3.2012 22:50:12
|
|
|
|
monini
|
sunci bas mi zao sto te snasle bestije mene je tako isto snaslo pred prvu Vto, ja 3 vrste bakterija, mm dve, ali brzo smo ih resili..tri nedelje anibiotika,ja i vaginalete Cannesten,zatim uradili kontrolni bris i sve cisto i reseno meni danas stigli brisevi,sve ok..sterilni..radili ih pre toga u decembru u Leskovcu, ali trazili da ih ponovimo opet pred kontrolu (slazem se, bakterije su nepredvidive)..ostali jos rezultati briseva mm i spermokultura..i naravno moj Cmv za dve nedelje..nadam se da ce se sve resiti kako treba
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?