Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:15:52
|
|
|
|
mombg
|
mediji su cudo, a novinari dosadan soj ljudi...smeta mi kad "zvezde" reklamiraju cednost onda kad im to odgovara a prethodno su zarile i palile...ona to ima i dokumentovano Svako dete nek je zdravo i voljeno!
< Poruku je uredio mombg -- 21.2.2012 15:16:15 >
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:16:38
|
|
|
|
Lu
|
A jel istina? Ajde neka se riješila napokon i neka im je sa srećom, a malom Ivanu Aleksandru dug i sretan život PS. Tata je darovao krevetiće koji se griju rodilištu u Splitu
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:19:09
|
|
|
|
MicinaMama
|
meni je bas drago....sigurno ce ako nista drugo biti dobra majka...u to ne sumnjam....Alexandar neka je ziv i zdrav!
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:19:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Novopecenim roditeljima zelim sve najbolje i cestitam im na rodjenju sina Aleksandra Velika prasina se digla oko Severine, mnoge zene negativno komentarisu sto se toliko pise o njoj. Ne razumem zbog cega. I ja sam se porodila ali niko nije pisao o meni..... jednostavno nisam javna licnost i to treba prihvatiti. Severina je dugo godina pokusavala da ostane trudna i konacno u 39 godini je docekala svoju srecu i drago mi je zbog nje. Koje je vase misljenje o svemu ovome, zasto mnogi ljudi reaguju negativno? Zaista? Ja znam da je pričala da jedva čeka dete ali tada nije bila u vezi; imam osećaj da je baš brzo zatrudnela, mislim nije nešto dugo sa ovom Milanom ili kako već se zove ? ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2012 15:20:02 >
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:22:08
|
|
|
|
Olga75
|
eto , sve sto udje mora i da izadje ( sorry na vulgarnosti ) lepo sto su oboje ok
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:22:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR eto , sve sto udje mora i da izadje ( sorry na vulgarnosti ) lepo sto su oboje ok Samo kod mene ne
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:31:28
|
|
|
|
liliana
|
E, neka je, vala, da se i mi odmorimo!!!
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 15:34:22
|
|
|
|
zzzoka
|
Mos'' misliti Pompa kao da je jedina trudnica na svetu.
< Poruku je uredio zzzoka -- 21.2.2012 15:35:06 >
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 16:12:22
|
|
|
|
mama kukunka
|
nek je ziv i zdrav sin!! Koja god bebica da dodje na svet, drago mi je--a posto je mama javna licnost ( iskreno, meni je simpaticna, ako zanemarimo neke od pesama koje sam cula tipa gas gas), a tata milujunas, normalno je da bude i medijski propraceno.. Mada su bile neke spekulacije da se porodila jos 6. januara, tj posto sam se ja porodila 5. januara, dan posle sam cula u porodilistu da se porodila..tek pre neki dan mi neko ovde razbi iluziju btw cuh sad na tvu da se i Emina Jahovic porodila
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 17:05:06
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam ni znala da je emina jahovic trudna opet meni je seve skroz super.slusala sam je kako kaze da je mislila da ona uopste ne moze da ostane u drugom stanju i da je rekla da ako ikad zatrudni sa nekim muskarcem,taj ce joj biti muz,jedino ce se tako udati.
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 17:06:28
|
|
|
|
minavb
|
A jel ona članica rr pa zaslužuje temu?
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 17:10:44
|
|
|
|
MASHKA
|
Čestitamo! baš mi nešto toplo oko srca...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.2.2012 17:50:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 17:58:29
|
|
|
|
jelena038
|
moj sin se zove kao njen muz ja bih bila zadovoljna da mi sin bude tako human i skroman, a i takvom snajkom, bez obzira na film , super je ona meni i bas mi je drago sto je konacno docekala svoju nek su mediji ispratili i nesto lepo u zivotu nekog poznatog, a ne samo prljav ves i montirane vesti.
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 17:58:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb A jel ona članica rr pa zaslužuje temu? Kod nas tema, a na drugim Ringerajama čak i na naslovnici portala ide objava KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2012 18:03:43 >
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:35:07
|
|
|
|
minavb
|
I Jelena Tomasevic se skoro porodila.
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:40:48
|
|
|
|
Mama 78
|
Ma neka je on meni ziv i zdrav "cu ga uzmem za zeta"
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:43:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb I Jelena Tomasevic se skoro porodila. Jeleni Tomašević sam lično tražila intervju (i poslala pitanja) za Ringeraju, ako ga dobijem objaviću
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2012 18:44:25 >
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:48:06
|
|
|
|
Mishica 77
|
Zar je zaslužila temu? Mislim, želim sve najbolje, naravno..... ali tema???!!!!
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:49:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Neka moderatori odluče, ja sam moderator samo za kampanje i promocije Ne mešam se ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2012 18:54:26 >
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:50:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Olga RR eto , sve sto udje mora i da izadje ( sorry na vulgarnosti ) lepo sto su oboje ok Samo kod mene ne cekaj samo cekaj pa kad krenu blizanci ja kad ti kazem
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:51:31
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: porodila se Severina :-) 21.2.2012 18:53:31
|
|
|
|
zoća
|
čestitam
|
|
RE: porodila se Severina :-) 23.2.2012 20:35:48
|
|
|
|
hanka
|
Bas sam se zainteresovala za Severinu i njenu bebu Boze koja je svrha otvaranja ove teme Sto neko napisa ona nije clanica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?