|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje
17.2.2012 16:28:56   
malapufika
ili npr ako neko ima iskustva sa letovanja u kusadasiju?

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 1351
17.2.2012 17:27:08   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: malapufika

Jel bio neko na Krf / Kavos ..nasli smo neku jako povoljnu ponudu pa se bas razmisljamo .

Ja sam bila pre dve godine u Kassiopiju i sećam se odlično kada nam je vodič predlagao šta da obiđemo, rekao je sve može osim Kavosa. Posle sam i od drugih čula priče da je Kavos rezervat za pijane engleske tinejdžere, mislim da je tamo čak i zatvor i čini mi se bolnica za njih. Priča se da prvo idu u kafanu, pa bolnicu, pa zatvor.
Ćitala sam da gde god se okreneš samo englezi povraćaju i da je Kavos njima meka za prva letovanja bez roditelja.

Krf je prelep, greota da odeš u Kavos. Najlepše mesto na Krfu (pored grada Krfa) je Kassiopi. Ima nekoliko slatkih plažica, čistu vodu i samo mestašce je jako slatko, neobično. Ima oblik šake, i zamisli da se iza svako prsta krija nova uvalica. Jedino što je malo dalje od grada ali nije ništa strašno. Moja preporuka je Kassiopi.

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.2.2012 17:28:08 >

Direktna veza do poruke: 1352
17.2.2012 17:33:11   
dunja RR
Ja sam javila drugarici da bih došla kod nje u Dubai u maju. Čekam odgovor od nje, jer ne znam da li je počela da radi, i da li će biti izvodljiv moj dolazak. Volela bih da je počela da radi zbog nje same (bila je na prelazu između dva posla, prestala je da radi kao stjuardesa u Emiratima) ali i ukoliko ne radi još uvek, onda bi smo tih deset_ak dana baš uživale zajedno. Sada samo čekam replay, i ako uspem da nalaze za VTO uradim pre maja i predam, bilo bi sjajno!

U Dubaiu je najlepše u aprilu, još čekam od nje info da li je maj prevruć, ali nadam se da nije. Ako jeste, morala bi se nekako organizovati za april. U svakom slučaju stan joj je blizu plaže, biće kupanjca:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.2.2012 17:40:10 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1353
17.2.2012 18:54:38   
malapufika
jao dunja hvala ti puni..zato je i toliko jeftino ovo sto smo videli..jos nas ubedjuje ova u agenciji,a mm se jos dvoumi.spasila si nas mnogo...videcemo,gde cemo.razmisljamo jos uvek ,dobro sto sam vas pitala

Direktna veza do poruke: 1354
17.2.2012 19:01:08   
hanka

ili npr ako neko ima iskustva sa letovanja u kusadasiju?

Mi bili u julu prosle godine user posted image
Sta te konkretno interesuje?

Direktna veza do poruke: 1355
17.2.2012 19:04:30   
malapufika
o hankic ...sve me interesuje..cene,provod,ljudi,hrana,smestaj...ja navijam za kusadasi ove godine

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1356
17.2.2012 19:05:20   
dunja RR

jao dunja hvala ti puni..zato je i toliko jeftino ovo sto smo videli..jos nas ubedjuje ova u agenciji,a mm se jos dvoumi.spasila si nas mnogo...videcemo,gde cemo.razmisljamo jos uvek ,dobro sto sam vas pitala

Mila, pogledaj ovde, otprilike ono što sam ti i napisala samo malo detaljnije KLIK

Direktna veza do poruke: 1357
17.2.2012 19:18:07   
malapufika
Ma meni je Krf za obilazak i odmaranje.vidim da je Kavos mesto za napaljene tinejdzere..to je zagarantovano ko voli,ali mi bismo da nam se svidja plaza,more i da uzivamo...naravno i provod dolazi u obzir,ali nam ovog leta nije prioritet..vidim i da su englezi zastupljeni...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1358
17.2.2012 20:01:04   
hanka
Pufi ako zelis bas odmor,plaze i more idite u Bodrum ili Marmaris
Sto se tice Kusadasija
Putovali smo busom,mm je odlepio misleci da ce mu put od 20-ak sati biti predugacak a mesta za spavanje manjak.Medjutim rezervisali smo dobra mesta u busu i bilo je ok.Imali smo jedno nocenje u Canakkaleu na Dardanelima
Jos 6-7 sati puta i u Kusadasiju si
Meni se dopalo,posli smo sa idejom "obidji sve sto mozes",potrosi pare na sve i svasta samo ne na smestaj.Uze;li smo hotel sa 2 zvezdice u samom centru i moram napomenuti svima koji planiraju odlazak u Kusadasi da vode racuna o mestu gde se hotel nalazi.Mozes se dogovoriti oko unosenja hrane i pica sa menadzerima hotela.Klimu nismo dodatno placali,preko dana nije nam ni bila potrebna a nocu bez nje ne mozes da te ne laze niko
Izbegavaj Ladies beach i Long jer su pune Turaka i smrde na kanalizaciju.Sto se tice ostalih plaza Kustur je jedna od boljih i najbliza je.Diamond je superiska za odmor.Mili park vredi videti,Zevsovu pecinu samo gledaj da kad odes ne bude vikend jer je to Turcima mesto za porodicni odmor,plaza i samo more je fenomenalno.Preko puta se vidi Samos Grcko ostrvo poznato po vinogradarstvu,ide se brodicem do njega jednodnevni izlet kosta oko 20e.Do svih plaza stizes dolmusima koji su fenomenalni.Ja sam se odusevila kako Turci voze,jedna vonja je oko 2 lire u gradu,van je oko 5-10user posted image
Na jednodnevne izlete ne idi preko nasih agencija jer su preskupe.Povoljniji su Makedonci paralela za odlazak u Aqua Park smo platili 18e a nasi trazili 30e user posted image Pamukale(35e) vredi videti kao i Efes(40),ronjenje je zanimljivo samo ako imas polozenu barem zvezdu(30e-50e)
Sto se tice kupovine centar grada je pun radnjica sa svim i svacim i jeftinije je nego kod nas a i u drugim letovalistima u Turskoj i
Za provod ima nekoliko ulica sa disko klubovima.Luka je takodje ok.Pice skupo user posted image
Hrana po restoranima je jeftinija nego kod nas,npr vecera sa svedskim stolom je 5e,milion vrsta salata,voca,hlebom sam odusevljena,corbicama,ribom,nekim gulasima.Mmmmmm....Kafa je ocajna ali smo mi nosili nasu tursku user posted image i nesic
Mozda sam nesto zaboravila

Direktna veza do poruke: 1359
17.2.2012 20:02:42   
hanka
Koliki post ja nisam normalna user posted image
Mene bi mrzelo da citam user posted image
Ako ne dam sve pare ginekolozima idemo u Bodrumuser posted image

< Poruku je uredio hanka -- 17.2.2012 20:05:08 >

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1360
17.2.2012 20:15:55   
malapufika
ufff dala sam muzu da procita...vec se prepiremo oko mora..hotel koji bismo mi uzela je isto u centru ,isto 2 *.to za ronjenje je super jer je moj muz trenirao ronjenje i vaterpolo skoro sve dok se nije ozenio...hmm to mu se dopada.sto se mene tice smestaj mi je najmanje bitan...ali on gundja.prosle godine smo boga platili vilu na zakintosu jer je imala neki sou od bazena i luksuzno je opremljena..mene stavi u supu briga me ,bitna mi je plaza i obilazak.e sad sve ima svoje vrline i mane,ali meni se ide u kusadasi i mislim da cu pobediti ovog leta...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1361
17.2.2012 20:36:47   
hanka
U Kusadasiju skoro u sklopu svakog hotela imas bazen,koliko zvezdica tolika velicinauser posted image al sam ga rekla
U nasem slucaju je bio na krovu,svake veceri smo se skupljali sa susedima da nargilamo

< Poruku je uredio hanka -- 17.2.2012 20:37:14 >

Direktna veza do poruke: 1362
17.2.2012 20:49:30   
LillyT
Ja bih pre odabrala sredozemni deo Turske, nego Kušadasi. Ne znam kako je sada tamo, ali se sećam da je pre 10 godina vrvelo od studentarije. Ja sam bila nekoliko puta u Turskoj i meni je Alanja super. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1363
17.2.2012 20:51:02   
dunja RR
Pufi zašto ne ideš u Alanju ili neko drugo mesto u Antalijskom delu Turske? Ja mislim da je i more a i sve ostalo tu mnogo lepše. Kušadasi i Bodrum me nikako ne privlače, pa čak ni Marmaris. Evo poređenja jednog putnika:

Prvo sto bih zeleo da napisem da je meni i mojoj familiji Turska najbolja i najomiljenija destinacija.Mogu slobodno da kazem da smo izmedju Marmarisa i Alanje lutali po Grckoj ,Tunisu i Egiptu,da bih prosle godine zakljucili da je Alanja bolje,raznovrsnije i lepse mesto.Ima prilicno razlike izmedju Marmarisa i Alanje,ali ovo drugo letovaliste ipak vise pruza i to sve na jednom mestu.Alanja je veca od Marmarisa,ima <more> za razliku od prvog i prelepe plaze u samom mestu sto je zaista tesko naci ne samo u Turskoj vec i u drugim zemljama.Fakultativni izelti su za nijansu lepsi u Alanji,mada bih rado ponovio Dalijan i plazu Kornjaca,a pre svega rafting na reci Kupraj Caj.Krstarenje je daleko lepse u Marmarisu,sa lepsim uvalama i razudjenijom obalom.Ljudi su cini mi se srdacniji u Marmarisu,ali je Alanja raznovrsnija i ima daleko toga vise da ponudi.Ono sto nam se nije svidelo jeste klima u samom mestu,a cini mi se u citavoj regiji jer smo posetili i Antaliju.Vlaga je prilicno visoka i stalno je oblacno,a temperature visoke tako da je i veoma sparno,pogotovo nocu.Iznad samog grada sudaraju se dve vazdusne struje sa Planine Taurus i Mora,sto je i najveci razlog za to.Mi smo se aklimatizovali za 2 dana.Hoteli su odlicni u oba mesta.Nocni zivot raznovrsan ,ali cini mi se jaci u Marmarisu.U Alanji kasne s muzikom tako da cete slusati hitove stare godinu do dve dana.Hrana je odlicna u oba mesta.Ono sto daje veci smek Alanji jeste greben sa prelepom tvrdjavom na njemu,pecinom ispod istog,i kleopatrinoj plazi,dugoj,cistoj i pescanoj.Da ne duzimo mnogo,necete pogresiti budete li otisli u bilo koje mesto,ali mi ipak prednost dajemo Alanji.Uzivajte u Turskoj.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1364
17.2.2012 20:51:49   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja bih pre odabrala sredozemni deo Turske, nego Kušadasi. Ne znam kako je sada tamo, ali se sećam da je pre 10 godina vrvelo od studentarije. Ja sam bila nekoliko puta u Turskoj i meni je Alanja super. 

Lilly isto pišemo u isto vreme user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.2.2012 20:52:03 >

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1365
17.2.2012 21:25:08   
LillyT
Dunja user posted image

Ja ne vidim ni jednu prednost Kušadasija u odnosu na Alanju, Antaliju, Kemer i ostalo. Tj. jedina (i nažalost presudna) je često cena. U Kušadasiju je dosta povoljnije, a ljudi se još odluče i na avanturu koja se zove autobus do Turske (jednom sam probala i nikada više). Sredozemni deo jeste skuplji, ali je i sve ostalo bolje. More je fenomenalno, manja je seljana, gradovi su lepši, a i Kapadokija je bliže.

Šta se dogodilo sa slovima user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1366
17.2.2012 21:42:55   
Maya21
ja nisam izdrzala moram ovo da napisem Dunja majstor za latovanja user posted image user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1367
18.2.2012 0:34:05   
malapufika
isli smo u alanju predproslo leto..sta reci sem fenomenalno..to nam je bio medeni mesec..meni je to bilo sve u jednom..plaze pescane ,a Kleopatra me je odusevila.hotelski smestaj na obali...provod za pamcenje...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1368
18.2.2012 0:37:03   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maya21

ja nisam izdrzala moram ovo da napisem Dunja majstor za latovanja user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1369
18.2.2012 0:38:06   
dunja RR

isli smo u alanju predproslo leto..sta reci sem fenomenalno..to nam je bio medeni mesec..meni je to bilo sve u jednom..plaze pescane ,a Kleopatra me je odusevila.hotelski smestaj na obali...provod za pamcenje...

Ja mislim da bi te Kušadasi samo razočarao.

Direktna veza do poruke: 1370
18.2.2012 0:44:53   
dunja RR
Pufika, pogledaj Skiathos, ja sam se zaljubila u to ostrvo prošle godine user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1371
18.2.2012 0:58:20   
malapufika
ne znam ,videcemo..mm ovih dana da vidi def kad moze da uzme odmor pa cemo da odlucimo.hvala vam puno na savetima.mozda vas pitam jos nesto.
hankic,dunjauser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1372
19.2.2012 18:56:36   
malapufika
dogovor je pao..idemo u marmarisuser posted image user posted image uzeli smo hotel sa 2 * nocenje sa doruckom,700m od centra..sutra idemo u agencijuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1373
19.2.2012 19:31:46   
nink
Blago tebi malapufika...Marmaris je ekstra bila sam...Meni je leto bez mora bez veze...Ali meni ne gine Zlatibor ili neka druga planina,,,ne usudjujem se nigde dalje...

Direktna veza do poruke: 1374
20.2.2012 15:37:28   
dunja RR
Ja izgleda ipak u aprilu za Dubai. Jedino što me sada koči us VTO nalazi, jer ipak, to mi je prioritet u odnosu na put:) Ako sve sredim i uklopim, eto me u aprilu put Dubaia:)

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here