|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
30.1.2012 11:34:49   
Lu
Trebala sam bar obrisati poruke, a nisam našla opciju da se brišu sve odjednomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1251
30.1.2012 11:41:40   
Anoniman
Lu, a šta će ti to? 

(odgovor članu Zell)
  Direktna veza do poruke: 1252
31.1.2012 9:40:50   
Lu
Hoću da sačuvam albume na cd, a nemam sve te slike jer kad mi je jedan majmun radio nešto sve mi pobrisao a ostale su slike u albumima na fb.
E sad sam sve to fino spremila, sortirano, slike, ovo, ono... i ne mogu da nađem gdje sam spremilauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
18.2.2012 20:07:13   
isidora88
mene se facebook pogubio,kad udjem na profil prebaci me na youtube automatskiuser posted image
to je pocelo da se dogadja kad sam stisnula like na komentar od jednog prijatelja koji je share-ovao neki link osvoji dres crvene zvezde.
sta da radim sad?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1254
18.2.2012 21:36:17   
isidora88
zar niko ne znauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1255
18.2.2012 21:37:05   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

mene se facebook pogubio,kad udjem na profil prebaci me na youtube automatskiuser posted image
to je pocelo da se dogadja kad sam stisnula like na komentar od jednog prijatelja koji je share-ovao neki link osvoji dres crvene zvezde.
sta da radim sad?user posted image

Isi izlaze non stop tvoji statusi sa zvezdom a na slici su tagovani tvoji prijatelji.

Direktna veza do poruke: 1256
18.2.2012 21:52:38   
isidora88
vidim to a nisam nista stiskala,nemam pojma sta se dogadja,jel to neki virus sta li jeuser posted image
kad udjem na profil i hocu da obrisem taj post nece i samo me prebaci na youtubeuser posted image
lepo cu da poludim ne znam sta se desilo

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1257
18.2.2012 21:54:38   
Olga75
i mene si zatrpala tim postom , tagovana sam tamo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1258
18.2.2012 21:57:43   
isidora88
ja se svima izvinjavam ali nemam pojma sta se dogadjauser posted image
ne znam ni sta da radim,potpuni sam duduk za zavrzlame na fejsuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1259
18.2.2012 21:58:15   
dunja RR

jel to neki virus sta li jeuser posted image

Kod jednog prijatelja sam u statusu ovo pročitala, nije zvezda u pitanju, ali liči:

PAZNJA !!!!
POJAVIO SE NOVI LINK SA MOGUCIM VIRUSOM. NE ULAZITE NA NJEGA, JER CE AUTOMATSKI DELITI SVIM VASIM PRIJATELJIMA BEZ VASEG ZNANJA.

Direktna veza do poruke: 1260
18.2.2012 21:58:33   
Olga75
neam problema , uklonila sam sa svog zida , nemoj da se ljutis user posted image

Direktna veza do poruke: 1261
18.2.2012 22:07:40   
isidora88
ma ne ljutis se,aj ukloni i sa mog zidauser posted image
ne znam kako da maknem taj virus,sta da radim,svi ce me uzbaciti iz prijatelja ako im se fejs razboli jer sirim zarazuuser posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1262
18.2.2012 22:22:25   
Olga75
isidora , to je neki gadan spam sta li user posted image
ponovo me je zatrpalo , sad sam ga oznacila kao nepozeljno
mozda da ukljucis antivirus ili da prijavis administratorima fb user posted image

Direktna veza do poruke: 1263
18.2.2012 22:30:12   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Olga RR

isidora , to je neki gadan spam sta li user posted image
ponovo me je zatrpalo , sad sam ga oznacila kao nepozeljno
mozda da ukljucis antivirus ili da prijavis administratorima fb user posted image

i ja sam ga još pre sat označila kao nepoželjno ali i dalje mi stiže to od Isi, non stop. Malo pre mi se računar zablokirao i avast javio da je virus. morala sam da ga restartujem.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1264
18.2.2012 22:32:27   
Olga75
ja sam sad sakrila isidoru
inace antivirus mi se jos ne javlja ali ako i posle sakrivanja nastavi da me zatrpava moracu da te izbrisem Isi , sorry
ali javicu se ponovo kad sredis virus user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1265
18.2.2012 22:33:13   
dunja RR
Isi molim te, kada ti se sredi to pošalji mi pnovo zahtev, morala sam da te uklonim jer ne smem da rizikujem; samo što sam pre desetak dana sredila računar a imam puno posla, vezana sam za net.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1266
18.2.2012 22:35:16   
Sanjica26 RR
Ja sam samo izabrala onu opciju da ne pratim njene vesti. Ali sutra ce verovatno drugacije da bude. Isidora aj probaj da se izlogujes (ako vec nisi probala), pa se uloguj.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1267
18.2.2012 22:38:38   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja sam samo izabrala onu opciju da ne pratim njene vesti. Ali sutra ce verovatno drugacije da bude. Isidora aj probaj da se izlogujes (ako vec nisi probala), pa se uloguj.

I ja sam Sanjice odmah ali i pored toga mi je opet stizalo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1268
18.2.2012 22:41:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Kod jednog prijatelja sam u statusu ovo pročitala, nije zvezda u pitanju, ali liči:

PAZNJA !!!!
POJAVIO SE NOVI LINK SA MOGUCIM VIRUSOM. NE ULAZITE NA NJEGA, JER CE AUTOMATSKI DELITI SVIM VASIM PRIJATELJIMA BEZ VASEG ZNANJA.

I kako znamo koji je to link? user posted image Mislim, ja kada uđem na FB sve sami linkovi. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1269
18.2.2012 22:45:22   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: dunja RR

PAZNJA !!!!

I kako znamo koji je to link? user posted image Mislim, ja kada uđem na FB sve sami linkovi. user posted image

Ovo je kod mog prijatelja u obaveštenju na statusu, a kod Isi je virus bio na slici Crvene Zvezde, ne mogu da stavim sliku jer sam je morala obrisati iz prijatelja:

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1270
18.2.2012 22:59:42   
isidora88
joj boze ako me svi pobrisu iz prijatelja lepo cu da ubijem tog debila koji je otvorio taj link i zatrpao meuser posted image
probala sam i da promenim sifru i sve ali ne vredi,probala sam i na report to da prijavim ali nece da reaguje kao da nisam nista stisnula.
ja sam skenirala komp.sad i nema virusa ali to sra*e i dalje iskaceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1271
18.2.2012 23:05:05   
Anoniman
dunjice, ne vidim šta piše tu gde strelica pokazuje.

Direktna veza do poruke: 1272
18.2.2012 23:05:23   
Anoniman
Isi, obriši profil.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1273
18.2.2012 23:07:37   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Tash

dunjice, ne vidim šta piše tu gde strelica pokazuje.

Piše "Pogledajte svoje provale"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1274
18.2.2012 23:08:51   
dunja RR

joj boze ako me svi pobrisu iz prijatelja lepo cu da ubijem tog debila koji je otvorio taj link i zatrpao meuser posted image
probala sam i da promenim sifru i sve ali ne vredi,probala sam i na report to da prijavim ali nece da reaguje kao da nisam nista stisnula.
ja sam skenirala komp.sad i nema virusa ali to sra*e i dalje iskaceuser posted image

Isi, da li si probala tog prijatelja da obrišeš?

Da li si probala da ukloniš tu objavu kao nepoželjnu ili sve objave od tog prijatelja kao nepoželjne?

Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here