LillyT
|
IZVORNA PORUKA: coka11 Jel bio neko u Neos Marmarasu na drugom prstu Halkidikija, Sitoniji. Mi idemo u julu, nadam se da se nećemo razočarati. Uplatili smo Hotel app Miramare koji je na plaži. Ja sam bila Tasosu u mestu Potos, koje preporučujem. Evo ti moj odgovor sa 46 strane IZVORNA PORUKA: LillyT Vratili smo se sinoć iz Neos Marmarasa, bilo je super, ali kratko. Ove godine je bilo ipak drugačije nego prethodne, jer onomad kao da nisam ni imala dete, a sada je to dete postalo zahtevnije Prvi put sam letovala u apartmanima jer sam uvek išla u hotele i to se pokazalo kao odlična varijanta. Išli smo na blef, našli dobar smeštaj na samoj plaži Paradiso. Nažalost, Sitonija postaje preplavljena turistima iz Srbije, bojim se da će sledeće godine biti kao Kušadasiju (s početka 21. veka). Ali, srela sam jednu meni dragu forumašicu Inače, za nas sa sitnom buranijom, Sitonija je super izbor, plaže su odlične, za decu ima svega. Nažalost, moje dete sagori kao licna, majko moja, za par minuta vožnje kolima, ona je već dobila crvenkatu boju po ramenima, pa sam je kupala u mleku za sunčanje. Najveća mana su bili komarci, koji su bukvalno kidisali na nju i kojih je bilo baš dosta poslednjih dana. Vreme je bilo super, jedno poslepodne malo oblačno, pa je more dobilo neku sasvim čudnu boju. Inače, kartice nisu uopšte primali, a kašica za decu slabo (prošle godine je bilo kašica da ti pamet stane). Ja sam ponela da imam malo, kontajući da ću da kupim tamo one fenomenalne, kad ono cvrc. Imali su samo par Nestle sa mesom i neke voćne. Good night kašica i Hipp nigde nije bilo.