Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 29.11.2011 14:39:17
|
|
|
|
lanajelena
|
Tajo srecan rodjendan da si bar tu
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 5.12.2011 5:37:08
|
|
|
|
Adriana83
|
Setih se sada drage mi koleginice koja vec neko vreme nije sa nama... Bila je uz mene kad mi je bila najpotrebnija a ja nisam ni znala da mi treba. Sada znam i sada mi jako fali... Hvala ti Mico na svemu!
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 9.12.2011 23:56:50
|
|
|
|
MakiJ
|
Tuzna tema.....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 6.1.2012 20:43:37
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ne mogu da shvatim..ne mogu da se pomirim...ne mogu da nadjem reči.... Mama,nema te tek jedan dan a u meni čežnja za tobom za čitav jedan svet...
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 6.1.2012 20:45:15
|
|
|
|
Olga75
|
Anita
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 6.1.2012 20:48:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jako mi je žao Anita, primi moje saučešće
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 6.1.2012 20:56:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Anita
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 6.1.2012 22:43:04
|
|
|
|
tannata
|
takođe moje saučešće
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 6.1.2012 23:54:11
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Ne mogu da shvatim..ne mogu da se pomirim...ne mogu da nadjem reči.... Mama,nema te tek jedan dan a u meni čežnja za tobom za čitav jedan svet... Skontala sam da se nešto desilo, ali se nisam usudila da pitam o kome se radi. Mnogo mi je žao
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 7.1.2012 8:11:30
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Ne mogu da shvatim..ne mogu da se pomirim...ne mogu da nadjem reči.... Mama,nema te tek jedan dan a u meni čežnja za tobom za čitav jedan svet... Ajooojjjjjjj
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:01:03
|
|
|
|
Verus
|
Draga moja bako, htela sam te danas nazvati da te cujem, da ti kazem da izdrzis i da docekas da se vratimo da me opet vidis, zagrlis i da vidis moju decu...lekari ti juce dali 10 dana zivota, a ti si sinoc dala svoju dusu andjelima. Mnogo te volim i zauvek ces mi nedostajati
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:07:29
|
|
|
|
Tea2
|
Verus,znam....pamti je po lepom
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:07:42
|
|
|
|
LillyT
|
Verus
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:10:34
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:15:27
|
|
|
|
Verus
|
bas mi je tesko ne mogu prestati da placem....e i ova razdaljina, toliko njih je umrlo a na sahranu im nisam mogla otici a tako malo je falilo, samo nekoliko meseci...
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:17:19
|
|
|
|
branki*
|
jako mi je zao
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:18:52
|
|
|
|
viking
|
Verus Znam kako ti
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:21:11
|
|
|
|
bebać
|
Verus jako mi je žao, potpuno te razumijem. I meni fali moja baka, iako je nema već 10 godina često palim svijeću i pomolim se za njenu dušu.
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:23:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:34:40
|
|
|
|
Maya21
|
Verus moja draga, tesko je mnogo, znam, izgubila sam i ja baku, koju sam mnogo volela izdrzi zbog tvojih andjela
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:45:49
|
|
|
|
Verus
|
bicu jaka hocu, samo malo da propatim i sva sreca kuci sam sama pa mogu da placem...mm kaze da je to zivot i da mora ici dalje bar se nije dugo mucila, i da ne smem da se stresiram puno da ne izgubim mleko,i znam da je u pravu...
< Poruku je uredio Verus RR -- 10.2.2012 19:46:15 >
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 19:47:44
|
|
|
|
Olga75
|
Verus otplaci ,moje bake su poumirale davno da se skoro i ne secam kako je imati baku
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 20:01:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Draga moja bako, htela sam te danas nazvati da te cujem, da ti kazem da izdrzis i da docekas da se vratimo da me opet vidis, zagrlis i da vidis moju decu...lekari ti juce dali 10 dana zivota, a ti si sinoc dala svoju dusu andjelima. Mnogo te volim i zauvek ces mi nedostajati Joj draga moja... jako, jako mi je žao..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 20:04:56
|
|
|
|
vonavoj
|
verus
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 10.2.2012 20:52:50
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR bas mi je tesko ne mogu prestati da placem....e i ova razdaljina, toliko njih je umrlo a na sahranu im nisam mogla otici a tako malo je falilo, samo nekoliko meseci... Isto. I moja omiljena baka je umrla prosle godine 17. maja. A ja isla u Srbiju krajem maja, godinu dana ranije. I kad smo se pozdravljale, rekla mi je: "Sine, kad ja umrem, nemoj da places. Matora sam, vreme mi je." Srce mi se cepalo kad sam napustala rodni grad. Jedva sam otisla. Sa sve mojom bebom u stomaku (13 nedelja) trudnoce.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.