Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 14:03:58
|
|
|
|
Zell
|
Evo poredjenja radi: nalaz spermograma od prosle godine> volumen: 9ml broj u 1 ml: 10 x10na6 ukupan broj: 90 x10na6 pokretljivost: 20% od toga: veoma zivahni: 10% umereno pokretni: 5% slabo pokretni: 5% nepokretni: 80% masa leukocita i bakterija, dijagnoza oligoastenospermija + hronicni prostatitis. vitamin C sa odlozenim dejstvom, Proxana tablete na biljnoj bazi (zbog prostatitisa) + cuveni mix sa medom i semenkama jucerasnji nalaz> volumen: 7,5 ml broj u 1 ml: 12 x10na9 ukupan broj: 90 x10na9 zivih: 90% ukupno pokretnih: 90% od toga> aktivna progresija "A": 60% slaba progresija "B": 20% bez progresije"C": 10% nepokretnih "D": 10% normalnih oblika: 80% patoloskih oblika (defekt glave) 20% leukociti: 1,5 x 10na6 dijagnoza: oligozoospermija I stepen leukociti su neizbezni zbog hronicnog prostatitisa a ja jos ne mogu verovati da se ovoliko popravilo stanje pozdrav!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 14:10:30
|
|
|
|
mine
|
Ovo je bas napredak. Extra
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 15:42:05
|
|
|
|
degu
|
Wow Zell, onda su ovi lekovi za prostatitis stvarno delovali, jer mnogo stanje prostate utiče na pokretljivost. Nama su svi bili nepokretni, zapravo bilo je neki valjda 5 % nepravilno pokretnih. Sad smo došli do 60% Kako volim da vidim ovakav napredak Jel se ti lekovi u apoteci kupuju?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 15:47:17
|
|
|
|
monini
|
bravooo zell curo!! samo napred u akciju muckanja i bice bebac uskoro
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 17:54:20
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: degu Wow Zell, onda su ovi lekovi za prostatitis stvarno delovali, jer mnogo stanje prostate utiče na pokretljivost. Nama su svi bili nepokretni, zapravo bilo je neki valjda 5 % nepravilno pokretnih. Sad smo došli do 60% Kako volim da vidim ovakav napredak Jel se ti lekovi u apoteci kupuju? verovatno ima u apotekama, ja sam narucila online click i dalje im traje popust da se za cenu jedne dobijaju 2 kutije (za 2 meseca). Jesi uspela zakazati hsg ili ces na jednodnevnu? mine, monini
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 18:16:27
|
|
|
|
ALLEKS
|
Za IUI je potrebno najmanje 12mil spermatozoida (ako je manje, odmah savetuju VTO, da se ne gubi vreme). Tako je meni dr rekao. Pre nego sto se udje u celu pricu, obavezan je HSG. Drugacije nece ni da cuju da rade IUI. marija andrijana mi smo imali manji br od 12,ali videcemo da li ce se br posle kapsula povecati. Ako ne,probacemo i mi sa tvojim koktelcice m.,
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 18:27:18
|
|
|
|
ALLEKS
|
Monini kod tebe ocekujem sto pre degu,obavezno da me pre 22-og obradujes sa
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 18:29:11
|
|
|
|
ALLEKS
|
Zell
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 5.2.2012 23:51:38
|
|
|
|
degu
|
Zell hvala ti Pokazala sam mm, kaže neće sad to da meša sa Proxeedom, al sačuvaću ovaj preparat kao rezervu. Nisam zakazala hsg, samo konsultacije u Betaniji za 22.02. pa ću videti šta će mi reći. Ako mi opet budu tako odugovlačili možda privatno odem. Alleks iz tvojih usta u Božije uši
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.2.2012 13:00:43
|
|
|
|
Laska
|
E maslacak, draga, bas si me obradovala :D Pa sta nam onda fali?!! Mozda nesto u glavi... hihihi,,,
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.2.2012 21:22:31
|
|
|
|
marija andrijana
|
Zell, pa to je divno! Sad u akciju i sto pre da nas obradujes sa ! Alleks, mm je samo na jednom nalazu imao 12mil i tako smo upali u pricu za IUI. Posle toga smo iUI radili i sa 8mil, a i (na zalost sa manje). Sto ih vise ima, veca je sansa da uspe! No, ni to nema veze. Pisala sam o slucaju moje jako dobre drugarice, vode ih kao cudo prirode, tako da, nikad ne odustajati i uvek se nadati. Ona i njen m su dokaz da se cuda desavaju (ukratko, da podsetim - sa br od 200 hilj, kad su svi govorili da je prirodnim putem nemoguce, u fazi priprema za VTO, sazna da je vec 3 meseca trudna - prirodno! Fantazija! Bebac sada ima god ipo i mnogo je meden) Ja sam bila kod dr danas na pregledu. Rekla sam joj sta mm sad pije. Rekla je da je to sasvim ok i da treba probati i takve stvari. Slaze se sa tim da negde postoji lek! Posto ja jos uvek nisam spremna da ponovo prolazim VTO (ne znam zasto, mozda sam napravila blokadu, bila sigurna u uspeh, a on izostao... pa sad nemam hrabrosti suociti se ponovo sa tim), predlozila mi je da sacekamo jos par meseci i da onda vidimo kako deluju ove travke, pa odlucimo tek tada sta i kako dalje.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 13:33:24
|
|
|
|
ivannna
|
devojke,ima li nekih vitamina,cajeva ili nekih muckalica koje mogu da poprave morfologiju spermograma?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 14:05:29
|
|
|
|
neron
|
ima negdje napisan onaj recept sa medom i semenkama, kazu da je delotvoran. al jednostavnije ali skuplje je kupiti one preparate u apotekama. mada potrazi recept sa sjemenkama i medom i suhim vocem jeftiniji je a i prirodniji.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 14:09:07
|
|
|
|
Anoniman
|
zene stigli mi rezultati! evo rezultata: apstinencija 7 dana (tako su trazili na institutu sudske medicine) zapremina: 3ccm vreme razdvajanja 10 min, viskozitet: normalan ph vrednos: 7.5 Pokretljuvost i broj spermatozoida: normokineza: 90% hipokineza: 5% akineza: 5% broj u 1ccm: 62.187.500 broj u celom ejakulatu: 186.562.500 bojenje spermatograma: metoda bojenja: papanicolau normalne forme: 89,7% patoloske forme: glava: 4,6% vrat: 3,2% rep: 2,3% dijagnoza: NORMOSPERMIA.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 17:12:22
|
|
|
|
degu
|
Pčelka Ovo je čudo, joj što si me obradovala
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 19:00:28
|
|
|
|
ALLEKS
|
Marija Andrijana ja se iskreno namam da ce nam profertil pomoci, i da cemo se brzo obradovati..A ako ne, ja bih mozda posle leta isla na inseminaciju, do tada cemo muckati... A vi samo opusteno uz taj koktelcic, pa da nas sce vuces za nos uskoro... Ivanna, prelistaj malo unazad, Degu je vise puta pisala Sta ide sa medom zajedno...MM ga trenutno koristi, odlican je... Pcelice , kazi nam tajnu...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 19:04:54
|
|
|
|
Zell
|
Alleks, degu, Marija Andrijana Pcelka evo ja ovih dana pravim drugu turu mix-a sa medom!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 22:05:44
|
|
|
|
Anoniman
|
mm je jedino prexeed pio i po nekad maticni mlec. nisam smela da mu dajem tu mesavinu sa semenjem zbog hemoroida, ali verujem da je i to od pomoci.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.2.2012 22:43:23
|
|
|
|
marija andrijana
|
Moram i ovde da napisem... Pcelice draga, bas si me obradovala sa nalazom. Jupi!!! Napokon! Sad brzo na posao, pa sledece javljanje da budu Od srca navijam! Ovo poslednje se odnosi na sve vas, divne devojke, koje prozivljavate ovu borbu. Znam koliko je svaka od nas ulozila snage, truda, strpljenja, volje i ponajvise ljubavi u sve ovo. Kada se pojavi neka ovako dobra vest, to nam samo dodatno uliva snagu, jer pokaze da ipak postoji nacin da se pobedi! Bas zato mi je i svaka vasa pobeda bitna koliko i sopstvena! Samo napred! Idemo ... i muckamo!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 8.2.2012 9:46:04
|
|
|
|
neron
|
pcelice cetitam na spermiogramu jel pametno nositi spermu na ovom minusu za spermigram,? i da li iko zna jel se posao moze odraditi u medicinski kondom pa iscjediti u casicu, posto moj dragi kad vidi casicu nemoze se opustiti.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 8.2.2012 12:12:33
|
|
|
|
hanka
|
Pcelka cestitam na rezultatima
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 8.2.2012 14:52:20
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: neron pcelice cetitam na spermiogramu jel pametno nositi spermu na ovom minusu za spermigram,? i da li iko zna jel se posao moze odraditi u medicinski kondom pa iscjediti u casicu, posto moj dragi kad vidi casicu nemoze se opustiti. Neron koliko sam čitala može, samo da nije običan kondom jer on ima i spermatocidne masti. Problem je što se u tom presipanju malo gubi i na volumenu. Videla am da se spremaš za VTO, jel to znači da su vam se nalazi malo popravili? IZVORNA PORUKA: ivannna devojke,ima li nekih vitamina,cajeva ili nekih muckalica koje mogu da poprave morfologiju spermograma? Ivana za morfologiju je najbolje uzimati vitamin C, vitamin E jer imaju antioksidativno dejstvo. Ako je dragi pušač, to mnogo narušava morfologiju, trebao bi da prestane. Matični mleč je isto odličan za regeneraciju ćelija uopšte, pa i za morfologiju plivača.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 8.2.2012 21:27:26
|
|
|
|
Anoniman
|
zaboravih da se otarasio clamidie!!!
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 8.2.2012 21:29:48 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 8.2.2012 21:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: neron pcelice cetitam na spermiogramu jel pametno nositi spermu na ovom minusu za spermigram,? i da li iko zna jel se posao moze odraditi u medicinski kondom pa iscjediti u casicu, posto moj dragi kad vidi casicu nemoze se opustiti. vi mozete da odnesete i tako, ali je najrelevantnije i najbolji rezultati ako se na licu mesta da uzorak! ovako mze da bude nestogori rezultat.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 9.2.2012 10:47:17
|
|
|
|
ivannna
|
hvala Degu! mm nije pusac,vec pije vitamin E i C ali cu danas nabaviti maticni mlec i napravicu mu taj mix semenki,pa neka krka!
|
|
|
Anketa
Pantelija - da ili ne?sducaDa li vam se svidja musko ime Pantelija?Da (
8%)
Ne (
92%)
Ukupan broj glasova: 178Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!