Verus
|
Isli smo do dr. pa mi je zato dugo trebalo...mina sta da ti kazem, tako je nekako....sve na preskok, kako bih rekla, nekad bljucne odmah (branki, ne baca mlaz u daljinu ako to mislis?), recimo, nocas je sisao, ja ga podrignula (cak ga zaustavim u sred podoja par puta, podrginem pa nastavi da jede), i nastavim da ga drzim uspravno, i onda posle par minuta SVE ali mora biti sve sto je posisao ode po meni, zato sto mi je natopilo potkosulju i pidzamu dugih rukava, znaci, nije to ono bljuc koji se zaustavi pelenom, ovo svuda prodje i natopi. A nekad, je to onako, kao Heleni, bljuc=usireno mleko... Dr. kaze da ga pratim sada par dana, pa ako mi deluje da je u bolovima pre, tokom ili posle povracanja (a to znam po placu, i po tome sto savija ledja), da joj javim pa da mu da Zantac lek. Ne znam MINA Jel to isto sto je i Vanja pio... Evo, sad kucam a on sedi u ljuljasci, jer je tu pod nagibom, i mekece, sto je u njegovom slucaju znak nekog bola ili neudobnosti, i konacno se ukaki...cak se i za to napreze. Mada, dr. nije jako zabrinuta jer je napredovao 280 grama za 6 dana, narasto 1.3cm od rodjenja..znaci fino. Kaze naravno sve bebe imaju odredjen stepen refluxa ali neki moraju piti taj lek jer im kiselina pece jednjak.. Eto, jel ovo sve vama zvuci kao GER tema? Pojma nemam...znam da bih panicila da se nije nista ugojio, jer je to onda on najgora varijanta gde se to mora operisati...
|